Καλησπέρα και από μας! Διονυσία και Άμπυ

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Είπαμε πρώτη φορά κουταβογονιός και για αυτή την ηλικία δεν έχω εμπειρία :whistle::whistle:
δε χρειαζεται καμια εμπειρια αφου ειχες σκυλο.και κανενα μα κανενα αγχος...
το κουταβι απλα θελει λιγο προσοχη στο πως θα φαει , πως θα παιξει και στην εκπαιδευση.
οι γιατροι είναι στανταρ όπως θα σου προγραμματισουν αυτοι αρα όλα μια χαρα.
όχι να μην κανεις είναι η γνωμη μου .αν δεις καποια στιγμη να μη περπαταει καλα τοτε το συζητάς.
είναι σαν να πας να κανεις εσυ παρακεντιση για σκληρυνση από μονη σου.
σαν πρωταρα κουταβογονεας λοιπον κρατα τα λεφτα της εξετασης και παρτης ένα παγωτο μηχανης να φαει μια και εχει ζεστη .αυτά κανουν στα κουταβια...

• Like
Reactions: noni_papa

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Παγωτό της έκανα μόνη με γιαουρτάκι και μπανάνα :D Θα κρατήσω τα χρήματα να της πάρω (και άλλα) παιχνίδια :D Ευχαριστώ για την απάντηση ;)

• Like
Reactions: theo9

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Αχαχχα η μικρα περνάει φάση εφηβείας και πάει να με αμφισβητήσει εμένα και τη θέση μου...Δεν ξέρει με ποια έχει μπλέξει :sneaky::sneaky::sneaky::sneaky: (Και μόλις πήγε να φάει ένα κομματάκι πηλού....θα το εκλάβω ως εκδίκηση λολ)

• Like
Reactions: elpinor

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Αχαχχα η μικρα περνάει φάση εφηβείας και πάει να με αμφισβητήσει εμένα και τη θέση μου...Δεν ξέρει με ποια έχει μπλέξει :sneaky::sneaky::sneaky::sneaky: (Και μόλις πήγε να φάει ένα κομματάκι πηλού....θα το εκλάβω ως εκδίκηση λολ)

να την εκδικηθείς αμεσως.φτιαξτης ένα ομοιωμα της με πηλο να χεστη πανω της.
μπορει να μη ξερει με ποια εχει μπλεξει αλλα συνηθως σε κατι τετοια εμεις δε ξερουμε με τι εχουμε μπλεξει...είναι και θυληκο......τσαούσες γυναικες σατανικες ....

• Like

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Πολύ φοβάμαι ότι το Κράκεν μου θα το φάει και αυτό :p

Και μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω ανεβάσει φωτό της όταν ήταν πιο μωράκι (και ήταν ακόμα στην τοκετοομάδα της μιας και η παρακάτω φωτό τραβήχτηκε όταν ήταν 1,5 και 2 μηνών αντίστοιχα)

12294922_864323693688416_5864411542165537017_n.jpg 1606878_877493075704811_2587150924312714610_n.jpg

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Πολύ φοβάμαι ότι το Κράκεν μου θα το φάει και αυτό :p

Και μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω ανεβάσει φωτό της όταν ήταν πιο μωράκι (και ήταν ακόμα στην τοκετοομάδα της μιας και η παρακάτω φωτό τραβήχτηκε όταν ήταν 1,5 και 2 μηνών αντίστοιχα)

View attachment 58350 View attachment 58351
ε τοτε καντο με σοκολατα για σκυλια..και ας το φαει ολο....σιγουρα θα χεστει πανω της μετα!!!!!κακια εκδικηση αυτή...
γαματη η μικρη .
σε αυτές οι ηλικιες είναι να τους ριξεις μια τηγανια στο κεφαλι να μη μεγαλωσουν ποτε...!!

• Like

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
ε τοτε καντο με σοκολατα για σκυλια..και ας το φαει ολο....σιγουρα θα χεστει πανω της μετα!!!!!κακια εκδικηση αυτή...
γαματη η μικρη .
σε αυτές οι ηλικιες είναι να τους ριξεις μια τηγανια στο κεφαλι να μη μεγαλωσουν ποτε...!!
Χαχαχα κακιούλα ήταν αυτή :p
Ναι ήταν πολύ κούκλα από (πιο μικρή). Και να φανταστείς όπως την είχα με τα αδέρφια της ήταν η πιο ντροπαλή και τελικά έχει βγει τεράστια τσαούσα!!!

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
εγω από οσο εχω καταλαβει όλα τα θυληκα είναι
πιο ηρεμα , πιο γηινα γενικα , πιο προσαρμοσιμα , αλλα τσαούσες.
τα αρσενικα είναι μαλακοβιοληδες , μια αγρια μια μπουχεσες και σε ένα θυληκο μπροστα κανουν τη παπια.
και οι κακιουλες καλες είναι μεχρι ένα σημειο και με βασικο κριτηριο τη φαντασια και όχι την πραγματοποιηση τους.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
τα αρσενικα είναι μαλακοβιοληδες , μια αγρια μια μπουχεσες και σε ένα θυληκο μπροστα κανουν τη παπια.
και οι κακιουλες καλες είναι μεχρι ένα σημειο και με βασικο κριτηριο τη φαντασια και όχι την πραγματοποιηση τους.
:p Όσο για τις κακιούλες εννοείται όσο μένουν μέσα στη σφαίρα της φαντασίας (αν και πραγματικά παλεύω να ΜΗΝ της δώσω να γλείψει λεμόνι :whistle::whistle:)

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Και εμένα μ'αρεσει να λέω οτι τα αρσενικά είναι κατα βάθος καθυστεριμένα αλλά τουλάχιστον αγαπούληδες. Ευτυχώς που δεν ισχύει :LOL:

• Like
Reactions: noni_papa and theo9

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Λοοοοοοολ μην με παροτρύνεις γιατί το κρίμα στο λαιμό σου :p :p (μα πόσο πλάκα θα έχει άραγε;)
το εχω κανει..μια γλυψια είναι αλλωστε και τιποτα άλλο.εκτος αν είναι τοσο λαιμαργη που το βαλει ολο στο στομα....καντο μη κολας.και πλακα εχει και μαθαινει να κραταει μια πισινη σε ότι δινεις.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Λοιπόν, η Άμπυ εκτός από κάμποσες φυλές που έχει μαζέψει στο αίμα της, μάλλον κάπου "ψάρεψε" και DNA φώκιας δεν εξηγείται διαφορετικά..Εκεί που πίνει νεράκι, σταματάει χώνει όλη τη μουσούδα μέσα στο νερό (κρατώντας την ανάσα της για λίγα δευτερόλεπτα), και φυσικά μετά στάζει στο πάτωμα το νερό που έχει μαζέψει. Και μετά ΞΑΠΛΩΝΕΙ πάνω στη λιμνούλα που έχει σχηματίσει...Φοβερό παιχνίδι :love::love: (α και κάποιες φορές κάνει μόνη της μπουρμπουλήθρες στο νερό :whistle::whistle: )

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Λοιπόν, η Άμπυ εκτός από κάμποσες φυλές που έχει μαζέψει στο αίμα της, μάλλον κάπου "ψάρεψε" και DNA φώκιας δεν εξηγείται διαφορετικά..Εκεί που πίνει νεράκι, σταματάει χώνει όλη τη μουσούδα μέσα στο νερό (κρατώντας την ανάσα της για λίγα δευτερόλεπτα), και φυσικά μετά στάζει στο πάτωμα το νερό που έχει μαζέψει. Και μετά ΞΑΠΛΩΝΕΙ πάνω στη λιμνούλα που έχει σχηματίσει...Φοβερό παιχνίδι :love::love: (α και κάποιες φορές κάνει μόνη της μπουρμπουλήθρες στο νερό :whistle::whistle: )
Αχαχχαχαχχα ότι καλύτερο! :D Συμπάσχουμε! Εμένα το κάνει όταν προσπαθεί να πάρει τα παγάκια απο το μπολ της.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Ρε παιδιά η μικρή σήμερα είναι άκεφη. Να εξηγηθώ: το πρωί έπαιξε με ένα φιλαράκο της για λίγο όμως γιατί έπρεπε να φύγουμε, έφαγε κανονικά με όρεξη, αλλά γενικά είναι άκεφη. Όλη τη μέρα είναι ξαπλωμένη και κοιμάται. Επίσης, σόρρυ κιόλας, είδα κάτι υπόλευκες εκκρίσεις. Όλα αυτά οκ μπορεί να δείχνουν ότι ετοιμάζεται να αδιαθετήσει. Αλλά, το γεγονός ότι δεν πολυπαίζει ούτε και πηδάει πάνω μου καθόλου σήμερα (ακόμα και με σαλάμι την προκάλεσα αλλά δεν) μπορεί να έχει σχέση με επερχόμενη περίοδο; Δεν δείχνει να πονάει όταν περπατάει ούτε κουτσαίνει.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Λέτε αυτή η άρνηση να πηδήξει να είναι δυσπλασία;;;;;;; ή είναι πιο πιθανό να έπαθε κανά τράβηγμα;

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Μπορεί να μην είναι τίποτα απ' όλα αυτά, μπορεί να είναι λόγω ζέστης. Ρώτα μία τον κτηνίατρο.

• Like