Καλησπέρα και από εμένα θα ήθελα την συμβουλή σας!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
***οσο για το αδέσποτο δεν θα είχα καποιο θέμα απλα επειδή μένω σε διαμέρισμα και με τους δικους μου κιόλας θέλω κατι σίγουρα εξυπνο και ήσυχο(να μην δαγκωνει γαυγιζει κτλπ)..
.......
αν υπαρχει τετοιο σκυλι θα πρεπει να ζει σε ενυδρειο και να εχει λεπια ... ==))

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν δεν αναζητείς συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από τον σκύλο το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς για αδέσποτο από κάποια Φιλοζωική!

Μπορείς να βρεις από κουτάβι μέχρι και ενήλικο έτοιμο σκύλο!Ποικιλία σκύλων, ποικιλία ηλικιών, ποικιλία συμπεριφορών, ποικιλία χαρακτήρων!
Μπορείς να έρθεις και σε συνεννόηση με την Φιλοζωική για το αν μπορείς να φιλοξενήσεις για κάποιο διάστημα κάποιο σκύλο!
Όταν νιώσεις σίγουρος προχωράς και στην υιοθεσία!

Γενικά στο μυαλό σου ως πηγές απόκτησης σκύλου θα πρέπει να παίζουν 3 επιλογές:

• Εκτροφέας
• Φιλοζωική
• Κατευθείαν αδέσποτο από τον δρόμο

Τελείωσε με το καλό τον στρατό σου και εδώ είμαστε να συζητήσουμε περεταίρω!
Είναι απόφαση που πρέπει να την σκεφτείς καλά πριν προβείς στην απόκτηση!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Δυστυχώς δεν κατάφερα να διαγράψω επιτυχώς όσα θα έπρεπε. Με δυσκολεύουν οι τόσες παραθέσεις σε απάντηση διεγραμμένων μυνημάτων, που περιέχουν και μια γραμμή σοβαρής κουβέντας.

Πραγματικά, αντί να αγνοείτε επιδεικτικά, καμμένους όπως λέτε εγκεφάλους και να απαντήσετε στο θέμα του ανθρώπου που ζητάει την βοήθειά μας, κάθεστε και δίνετε στον κομήτη, τροφή για ποστάρισμα.

Αυτό το σχόλιο χρησιμεύει μόνο και μόνο, για να δικαιολογήσω το γιατί βλέπετε ποστ σε παράθεση, και όχι ως original. Μάλλον θα διαγραφούν ή θα τροποποιηθούν και αυτά που τις περιέχουν.

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
@Θεολόγος
Τι ποσά σας έχουν ζητήσει οι εκτροφείς; Για τι διαφορά μιλάμε σε σχέση με τα 550€ των petshops;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δυστυχώς δεν κατάφερα να διαγράψω επιτυχώς όσα θα έπρεπε. Με δυσκολεύουν οι τόσες παραθέσεις σε απάντηση διεγραμμένων μυνημάτων, που περιέχουν και μια γραμμή σοβαρής κουβέντας.

Πραγματικά, αντί να αγνοείτε επιδεικτικά, καμμένους όπως λέτε εγκεφάλους και να απαντήσετε στο θέμα του ανθρώπου που ζητάει την βοήθειά μας, κάθεστε και δίνετε στον κομήτη, τροφή για ποστάρισμα.

Αυτό το σχόλιο χρησιμεύει μόνο και μόνο, για να δικαιολογήσω το γιατί βλέπετε ποστ σε παράθεση, και όχι ως original. Μάλλον θα διαγραφούν ή θα τροποποιηθούν και αυτά που τις περιέχουν.
To αν θα αγνοήσει κανεις το τρολάρισμα του κομήτη, ειναι θέμα χαρακτήρα... ειδικά εφόσον του απαντάμε μέσα στα πλαισια του θρεντ που εχει σχολιάσει. Η ολη συζήτηση εχει να κάνει με την "απορια' του Θεολογου γιατι εκτροφεις και οχι πετσοπ... οπότε δεν καταλαβαίνω που ειναι off να σχολιάσουμε τις απόψεις του κομητη... τεσπα... αγνωσται αι βουλαί...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
θεολογος...οι τιμες των εκτροφεων για σκυλο συντροφιας κι οχι εκθεσεων πιθανα να ξεκινουν απο 500 μεχρι 800 ...πιστευω αξιζει να ψαξεις λιγο παραπανω... και οσο ψαχνεις μαζευεις και την διαφορα....

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Παντως για την φυλη που ενδιαφερεσαι εχουμε 2-3 εκτροφεια πολυ καλα απο οσα εχω διαβασει και ειδα και λιγο στην τελευταια εκθεση του οκα , τους εχεις επισκεφτει , εχεις ρωτησει τιμες κτλπ?

6 Απριλίου 2013
5
0
Ναί έχω ρωτήσει η διαφορά στην τιμή είναι κοντά στα 500 ευρό δηλαδή μου είπαν γυρω στο χιλιάρικο να υπολογίζω δυστιχώς δεν πήγα σε κάποιο για να δώ τι παίζει απο κοντά διότι μίλησα με εκτροφεία στην αθήνα και δέν τους είπα καν οτι είμαι σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση .

6 Απριλίου 2013
5
0
Παντως για την φυλη που ενδιαφερεσαι εχουμε 2-3 εκτροφεια πολυ καλα απο οσα εχω διαβασει και ειδα και λιγο στην τελευταια εκθεση του οκα , τους εχεις επισκεφτει , εχεις ρωτησει τιμες κτλπ?

Οχι ακόμα μόνο τηλεφωνικά μιλήσαμε...Θα ήθελα να μου πείς αν ξέρεις εκτροφεία λαμπραντόρ στην θεσσαλονίκη γιατι στο ίντερνετ μου βγάζει οτι ναναι!!!ευχαριστώ εκ των προτέρων!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Kαλησπερα Θεολογε και καλως ορισες,
Αν εισαι αποφασισμενος οτι θελεις εναν σκυλο ρατσας καλυτερα να δωσεις ενα 500αρικο παραπανω τωρα γιατι στην πορεια αν το παρεις με λαθος τροπο θα τα δωσεις μετα.
Για εκτροφειο Λαμπραντορ στη Θεσσαλονικη εγω προσωπικα δεν γνωριζω.
Απο αυτους που εχω ακουστα :
Το αμαλθεια και το παλμ χιλ στην αθηνα και το ποσειδωνιο στην Αιγινα.
Προς καλυτερη ενημερωση σου τηλεφωνησε στον ΚΟΕ και θα σου πει με ακριβεια τους εκτροφεις και τα τηλεφωνα τους.