Καλησπέρα και Καλή Χρονιά !!

Chica

New Member
7 Ιανουαρίου 2011
3
0
Αθηνα
Χρονια Πολλά σε όλα τα μέλη!
Σήμερα πήρα την απόφαση να γίνω μέλος της παρέας σας, ύστερα από περίπου 2 μήνες εντατικής ανάγνωσης των κατατοπιστηκότατων συζητήσεών σας!
Στις 15 Νοεμβρίου απέκτησα τη ζουζούνα της φωτογραφίας! Το όνομά της είναι Chicaκαι τότε ήταν 32 ημερών! Σήμερα είναι σχεδόν 3 μηνών και 4 κιλά… αρκετά λαίμαργη, υπερδραστήρια και πολύ ναζιάρα….
Η μαμά της είναι μια μικρούλα γκριφονίτσα και ο μπαμπάς αγνώστων στοιχείων…
Δεν έχω μετανιώσει ούτε μια στιγμή που τελικά επέλεξα ένα ημίαιμο ζουζούνι για συντροφιά και περιμένω με αγωνία να δω πόσο θα μεγαλώσει !!
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές που έχω βρει μέσα από τις συζητήσεις του forum…. Και φυσικά έπεται συνέχεια…!

Chica

New Member
7 Ιανουαρίου 2011
3
0
Αθηνα
Η γκριφονίτσα ανήκει σε μια κυρία την οποία δεν γνωρίζω προσωπικά.. Την Chica μου την έφερε μια φίλη μου, που γνωρίζει την οικογένεια της μαμας και έψαχνε σπίτι για τα κουταβάκια...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Χρονια Πολλά σε όλα τα μέλη!
Σήμερα πήρα την απόφαση να γίνω μέλος της παρέας σας, ύστερα από περίπου 2 μήνες εντατικής ανάγνωσης των κατατοπιστηκότατων συζητήσεών σας!
Στις 15 Νοεμβρίου απέκτησα τη ζουζούνα της φωτογραφίας! Το όνομά της είναι Chicaκαι τότε ήταν 32 ημερών!

Χρονια πολλα και καλως ηρθες με τη μικρη σου!:)

Μαλλον δε μας διαβαζες πολυ προσεχτικα,αλλιως δε θα επαιρνες κουταβακι απο αυτη την κυρια ή να το πω διαφορετικα,δε θα το δεχοσουν απο τη φιλη σου.Ξερεις ποσα τετοια εχει η φιλοζωικη;Επρεπε το κουταβι σου να κλεισει 2 μηνες με την αγελη του.:(

Να σου ζησει ομως!Και για να διευκολυνεις οσο περισσοτερο μπορεις τη ζωη σας,διαβαζε προσεχτικοτερα το φορουμ και για οποιεσδηπτε αποριες,εδω ειμαστε...;)

Chica

New Member
7 Ιανουαρίου 2011
3
0
Αθηνα
Χρονια πολλα και καλως ηρθες με τη μικρη σου!:)

Μαλλον δε μας διαβαζες πολυ προσεχτικα,αλλιως δε θα επαιρνες κουταβακι απο αυτη την κυρια ή να το πω διαφορετικα,δε θα το δεχοσουν απο τη φιλη σου.Ξερεις ποσα τετοια εχει η φιλοζωικη;Επρεπε το κουταβι σου να κλεισει 2 μηνες με την αγελη του.:(

Να σου ζησει ομως!Και για να διευκολυνεις οσο περισσοτερο μπορεις τη ζωη σας,διαβαζε προσεχτικοτερα το φορουμ και για οποιεσδηπτε αποριες,εδω ειμαστε...;)
Αρχικά ήθελα να υιοθετήσω ένα μικρόσωμο αδέσποτο κουταβι από τη φιλοζωική. Μετά λύπης μου όμως ενημερώθηκα ότι μια κυρία [που τελείως ανεύθυνα άφησε τη σκυλίτσα της να κάνει βόλτες ΜΟΝΗ της στο δρόμο] είχε έξι κουτάβια τα οποία η μητέρα τους δεν τα θήλαζε άλλο και δεν τα ήθελε κοντά της. Ηταν επιθετική απέναντί τους και είχαν καταλήξει να βρίσκονται μόνα τους [δεν ξέρω αν ήταν μέσα στο διαμέρισμα ή έξω σε μπαλκόνι] και να κλαίνε όλη μέρα. Ημουν αντίθετη στο να πάρω ένα τόσο μικρό μωρό γιατί πέρα από το ότι ΠΡΕΠΕΙ να μείνει με τη μητέρα του και τα αδέλφια του μέχρι τουλάχιστον 60 ημέρες, δεν ήταν και σε μένα εύκολο να το φροντίσω όπως θα έπρεπε και σίγουρα εγώ δεν θα μπορούσα να του δώσω όσα θα έπαιρνε από την αγέλη του τις πρώτες μέρες της ζωής του. Οταν λοιπόν μου το έφεραν να το δω το λυπήθηκα τόσο πολύ που δέχτηκα να το πάρω.
Berna, όσο για το αν έχει ενημερωθεί ο/η ιδιοκτήτης της γκριφονίτσας η απάντηση είναι : ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! όπως επίσης έχουν ενημερωθεί για την ανευθυνότητά τους!!!!!!! και επιπλέον λυπάμαι πολύ που οι "φιλόζωοι" αυτοί κύριοι δεν έχουν ενδιαφερθεί ούτε μια μερα να μαθουν αν αυτο το κουταβι που πήρα είναι καλά στην υγεία του και περνάει όμορφα στο νέο του σπίτι !

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709