Είναι υπερβολικά χαζοχαρούμενα και υπερκινητικά (έχω γνωρίσει μερικά) και δε μου αρέσουν καθόλου στη φάτσα!
Πανέμορφα, τι να σου πω!Ναι Κατερινα..........δεν ειναι τελεια? !!!
πολυ καλο το σχολιοχαχαχαχαχαχα!Πανέμορφα, τι να σου πω!
ΜΑΜΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!
καλησπερα.ετσι κανω.οπως λες και συ.αλλα ας παει στην πανα και της δινω και μπριζολα για επιβραβευση μεταTι κανεις?Οπλιζεσαι με υπομονη και σφουγγαριστρες!Λοιπον,όποτε αντιλαμβανεσαι οτι ειναι ετοιμος ή ξεκιναει το κατουρημα σε καποιο σημειο εκτος της πανας,το βουτας λεγοντας "οχι εδω",και το πας στην πανα,το αφηνεις επανω και του λες "εδω θα κατουρας"....τουλαχιστον αυτο εκανα εγω κι εμαθε...βεβαια,κουταβια ειναι,δεν θα μαθουν με την πρωτη!Στην αρχη ομως,πρεπει να το κανεις συνεχεια αυτο...να του δωσεις να καταλαβει τι θελεις.(Μου διαλυθηκε η μεση λιγακι,γιατι το κουταβακι μου τοτε ζυγιζε 7 κιλα αλλα ειχα αποτελεσμα Εσυ τουλαχιστον δεν θα εχεις αυτο το προβλημα)Και φυσικα οποτε τα κανει πανω στην πανα,θα του λες "μπραααααβο asly"!(Aν υπεθεσα σωστα οτι το ονομα του ειναι asly)
δες την φωτο και πες μουΠάντως ASLY
Μην πιστεύεις όλα όσα σου λένε
Τι θα σου πει κάλε ο άνθρωπος ?οτι ειναι κατι σαν τερριερ..καννις τερριέθα ρωτήσω και τον κτηνίατρο μου να δώ τί θα μου πεί.
ααααααααααααααααααα!τώρα θυμήθηκα ποιό είναι το μπισόν.δεν μου αρέσει καθόλου.γούστα είναι αυτά
σίγουρα δεν είναι και οοοοοοοοοο ειδικός απλά θα ρωτήσω.δεν είναι κακό πιστεύω.ναι ...καλυτερα παρε ενα βιβλιο ΑSLY που αναφερει τις φυλες με φωτογραφια
για να βοηθηθεις/ ξεμπερδευτεις και ασε τον κτηνιατρο