Καλησπέρα από Αγγλία

Shadid-akos...

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
65
11
Maidenhead, UK
Καλησπέρα σε όλους!
Πάει καιρός από τότε που σας είδαμε ή σας χαιρετήσαμε όλους, οπότε είπαμε να σας πούμε μια καλησπέρα να μην είμαστε τελειώς γαϊδούρια (όχι ότι δεν τα αγαπάμε και αυτά!!)! 9 μήνες πλέον στην Αγγλία και όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο τους, και είμαστε όλοι καλά.

Μεγάλες οι διαφορές στην διαβίωση με σκύλο στην αγγλία από την Αθήνα... από που να αρχίσω και που να τελειώσω... θα σημειώσω μόνο την μεγαλύτερη... είναι ωραία αίσθηση να σε σταματάνε στον δρόμο γονείς με παιδιά και να σου ζητάνε την άδεια να χαϊδέψουν τον σκύλο σου ή να δείχνουν στα παιδιά τους τον μεγάλο καλό σκυλάκο... στην ελλάδα άκουγα κυριώς πιο παλιά με τον προηγούμενο σκύλο ... πάρτο απ' εδώ!! τι τρώει ρε φίλε αυτό? θα μας φάει και εμάς... εύχομαι κάποτε να αλλάξει η νοοτροπία του νεοέλληνα!

Τεσπα σας είπαμε τις καλησπέρες μας, θα σας δείξουμε και πως περνάμε στα ξένα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ράμπα παρατηρώ στο αμάξι! Παραγίνατε πολιτισμένοι Ευρωπαίοι :p Προληπτικά; :rolleyes:

Shadid-akos...

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
65
11
Maidenhead, UK
τι να κάνω? είπα να μην τον έχω και χοροπηδάει ειναι κ 54κιλά..
εσείς πως είστε? ο Ταλιμπάν ο δικός σου καλά?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Πωπωωω πως μεγάλωσε το παλικάρι σας?!

Τον είχα θαυμάσει μια μέρα κούταβο ακόμα στη puppies park, ήμασταν στην πισίνα εμείς κι εσείς στο μπαράκι, το μαρέκο μου είχε πει ότι είστε εσείς, τόσο δα ήταν τότε το θηριάκι σας!
Να περνάτε καλά παιδιά, ο μικρός σίγουρα περνάει !

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Και μόνο το ότι μπορείς να παίρνεις τον σκύλο σου σε όλα τα ΜΜΜ χωρίς κανένα πρόβλημα -- και χωρίς φίμωτρο, εάν δε χρειάζεται -- είναι μεγάλο θέμα. Μιλάμε για άλλη ποιότητα ζωής για τα κατοικίδια! Και φυσικά, στα 11 χρόνια που έμεινα εγώ τουλάχιστον και στη Σκωτία και στην Αγγλία, δεν είδα ούτε ένα αδέσποτο.

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Πολυ ωραιο αυτο με το να κυκλοφορεις ελευθερα με το σκυλο σου , κανει κ εσενα τον ιδιο πιο ελευθερο μιας κ δεν χρειαζετε να σχεδιασεις τη διαδρομη σου για να αποφυγεις τους περιεργους γειτονες !!!
Καλα να περνατε !!!

• Like
Reactions: dnassib