Καλησπέρα απο μένα και το μικρό λαγωνικό..

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ειναι υπεροχα σκυλια!!!!! και τα μεν και τα δε (greyhound - itallian greyhound - wippet ) ηταν τα σκυλια που εβλεπα πιο πολυ μετα τα αγγ.σταφ.
στην γειτονια μας υπηρχαν 2 γουιπετ και 1 greyhound... -υπεροχα!! μια χαρα ειναι για το σπιτι ... οι γειτονες μου ελεγαν οτι οοολη μερα κοιμοντουσαν! ειναι πολυ τεμπελικα λενε στο σπιτι.. να σου ζησει!!

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Στις παραπάνω θα ήθελα να συμπληρώσω μια ακόμη απορία μου. Στο πολύ χαλαρά δεμένο κολάρο του, υπάρχει μια εξαιρετικά ελαφρυα ταυτότητα που επειδή κάνει "θόρυβο" την πειράζει με το πόδι του συνέχεια λες και θέλει να την βγάλει. Μήπως συμβαίνει επειδή είναι η πρώτη μέρα με το κολάρο και θέλει κάποιο καιρό να συνηθίσει ή θα χρειαστεί να το βγάλω εντελώς;
Καλως τα δεχτηκες :)
Γιατι να του φορας κολαρο μεσα στο σπιτι;

Εγω δεν τους φοραω τίποτα παρα μονο το αντιπαρασιτικο κολαρο.

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Γιατί; Εγώ θα το φορούσα να το συνηθίσει

Oberon, να σου ζήσει :)
Σας ευχαριστώ όλους! Σήμερα κάναμε την 3η μας βόλτα. Σχετικά με το κολάρο, μερα με την μέρα γίνεται όλο και πιο ήρεμος. (Του το φοράω και μέσα στο σπίτι για συνήθεια). Το βράδυ ξυπνάει μια με δυο φορές, κάνει τα δικά του για 5-10 λεπτά και μετα ξανακοιμάται. Αυτο που προσπαθώ να "ελέγξω" τώρα είναι ο αποχωρισμός όταν φεύγω για μερικές ώρες. Δεν θέλω να τον κακομάθω στην αγγαλιά μου συνέχεια επειδή κλαίει τον λυπάμαι. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες μας..