Καλησπέρα. Σύντομα ιδιοκτήτρια Μαλινουα.

fotini68

Member
10 Νοεμβρίου 2010
20
0
ο συζυγος ειχε μποξερ στο παρελθον.την ευθυνη του ζωου θα την εχει ο ιδιος.το κουταβι το διαλεξε απο την αρχη ο φιλος μας.(ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες που μου δινεται) [κατι εκτος θεματος:ο σκυλος στη φωτογραφια ειναι δικος σου??? κουκλος!!!]

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ασχετα αν το εχει αφησει φιλος,ξαδερφη,θεια,παππους,το σκυλι το9υ εκει,εμεις απλα σου λεμε τι πρεπει να κανεις κ τι ειναι καλο να γινει.απο εκει κ μετα εσυ αποφασιζεις.εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν για να αφησω τον σκυλο μου μονο του εκει.εκτος αυτου,θελω να παρεβρισκομαι την ωρα της εκπαιδευσης.εγω πως θα μαθω?τι νομιζεις δλδ?οτι αρκουν οι δυο βδομαδες στο τελος η μια ,αναλογα,που θα σου πει ο εκπαιδευτης ελα να σου μαθω τις εντολες?το σκυλι πρεπει να το εκπαιδευσεις εσυ ,με την βοηθεια του εκπαιδευτη σου.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Απο ποιον εκτροφεα το πήρατε ? Δεν απαγορεύεται απο τους κανονες του φόρουμ να το αναφερεις!

fotini68

Member
10 Νοεμβρίου 2010
20
0
αυτος που το πηραμε ειναι κ εκπαιδευτης.εκπιαδευει σκυλους για αστυνομια(φυσικα ο δικος μας δε θα εχει την ιδια εκπαιδευση με τα αλλα σκυλια γιατι δεν προοριζεται μονο για φυλακας)

σαφως και ειναι ολα τελεια!!!!!για τον lawrence-gr λεω τωρα....

fotini68

Member
10 Νοεμβρίου 2010
20
0
:)καλα καταλαβες

αυτο πιστευω και εγω γιατι η μικρη ουσιαστικα μεγαλωσε με το σκυλο(ηταν 5 ετων οταν τον πηραμε).οπωσ κ οτι θα την κερδισει ο μικρος πολυ συντομα!! παντως παρολο που το γιορκι ηταν μικροσωμο σκυλι,απο την αρχη ηταν πολυ ζωηρο!!οσο μποι του ελειπε,τοση ζωηραδα ειχε...:p

πολυ σωστα τα λες για ακομη μια φορα.γι'αυτο κ θα φροντισουμε να ειμαστε οσο περισσοτερο γινεται ή και οι δυο ή μονο ο συζυγος.

οντως 15 χρονων δεν ειναι μικρη. xotikouli η πατουσιτσα ειανι απο γιορκι?(αχ τι μου θυμισες τωρα......:()

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Καλησπερα αν δεν εχετε προβλημα με εναν σκυλο που στην αρχη θα σας δαγκωνει πολυ και εχετε διαθεση να δουλευετε καπως τον σκυλο καλο ειναι το malinois

τι εκπαιδευει τα σκυλια να κανουν στην αστυνομια ο εκπαιδευτης ;

fotini68

Member
10 Νοεμβρίου 2010
20
0
ο εκπαιδευτης του ειναι ο Βερανης στην περαια.Ενα ατομο για το οποιο εχω να πω τα καλυτερα...(ισως καποιοι να τον γνωριζουν)

Νικο γεια σου.ουτως ή αλλως ενα κουταβι παντα θα δαγκωνει!! τωρα τι εκπαιδευση κανει στα σκυλια,αυτο δεν το γνωριζω....

fotini68

Member
10 Νοεμβρίου 2010
20
0
παντως βρε παιδια με ολα αυτα που μου αναφερατε κ μου γραψατε,σε λιγο μπορει να βαλω κ τα κλαματα!!!! κ ειμαι κ στη δουλεια κ αντε να τους εξηγησεις (πλακα κανω....):rolleyes:

ναι.και συ???τον ξερεις μηπως τον βασιλη?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ναι καταλαβα ποιον λες...δεν εκπαιδευει μονο μαλινουα για αστυνομια.απο οσο ξερω δινει κ σε λιμενικο αλλα εχω δει κ λαμπραντορ που περασε απο τα χερια του κ στο καζινο.

fotini68

Member
10 Νοεμβρίου 2010
20
0
ΣΩΣΤΑ!!αρα αφου καταλαβες, μπορει να ξερεις κ τι δουλεια κανει.ναι,δινει κ σε λιμενικο.τωρα δουλευει λαμπραντορ ενος φιλου 2 χρονων.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Άρα φυσικά θα σας έχει ενημερώσει για τις ανάγκες κ το ταμπεραμέντο της συγκεκριμένης ράτσας.

Κ πάλι με το καλό εύχομαι να πάρετε το κουτάβι, καλότυχο να'ναι κ να μοιραστείτε όμορφες στιγμές μαζί (όλη η οικογένεια):)

κ θέλουμε κ φωτο με την παραλαβή ε;

fotini68

Member
10 Νοεμβρίου 2010
20
0
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ (σας ευχαριστω ολους για ακομη μια φορα)

Νατασα μου σ¨ευχαριστω πολυ.εχουμε ενημερωθει απο την πρωτη στιγμη για ολα.Φυσικα κ θα εχετε κ φωτογραφια του μικρου μας.καλο απογευμα...:)

fotini68

Member
10 Νοεμβρίου 2010
20
0
Παιδια επειδη δεν εχω πολυ καλη σχεση με φορουμ και γενικα οτι εχει σχεση με συζητησεις στο internet,ισως σας μπερδεψα λιγο με τις απαντησεις που εστελνα.μολις ενημερωθηκα τον τροπο.ζητω συγγνωμη.....:(

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Παιδια επειδη δεν εχω πολυ καλη σχεση με φορουμ και γενικα οτι εχει σχεση με συζητησεις στο internet,ισως σας μπερδεψα λιγο με τις απαντησεις που εστελνα.μολις ενημερωθηκα τον τροπο.ζητω συγγνωμη.....:(
κανένα πρόβλημα, θα το συνηθίσεις.:)
Για ό,τι θες να γράψεις ή να ρωτήσεις περί μηλόξιδου μπες στο λινκ που σου έβαλα πιο πάνω, εδώ δηλ.: http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?12285-Μηλόξιδο