Καλησπέρα! Έχει χρησιμοποιήσει κανείς keeper;

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Η ιστορία έχει ως εξής:
Επειδή το Πάσχα θα λείψω εξωτερικό για λίγες μέρες, έψαχνα για ξενοδοχείο σκύλων στην Αθήνα που να μην είναι στου διαόλου το κέρατο από εκεί που μένω και τυχαία (ο θείος γούγλης και οι πρωτοβουλίες του ;)) έπεσα πάνω σε ένα σάιτ με το όνομα keepet.gr. Πρόκειται για φιλόζωους οι οποίοι φιλοξενούν το κατοικίδιό σου στο σπίτι τους για όσο θα λείπεις έναντι αμοιβής. Φαινομενικά έχει αρκετά πλεονεκτήματα (πχ καθημερινή επικοινωνία ακόμα και μέσω skype, πιο οικονομικό από ξενώνα, κοντά στο σπίτι σου, επιλέγεις αυτόν που σου ταιριάζει κατόπιν γνωριμίας κτλ) αλλά από την άλλη θα ήθελα μια γνώμη κι από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία... Κανείς να με διαφωτίσει;;:p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, αλλά δεν με ξετρελαίνει σαν ιδέα... Σε περίπτωση που δεν μπορεί να τον κρατήσει κάποιος δικός μου, που ξέρει τη σειρά του και τα χούγια του (αλλά και πάλι όλο και κάπως θα τον κακομάθουν), θα προτιμήσω πανσιόν. Πιο ελεγχόμενο περιβάλλον και λιγότερα εξωτερικά, και πιθανόν αρνητικά, ερεθισματα. Και πιο φόλα-safe

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Η καλύτερη λύση ειναι να τον κρατήσει κάποιος στον χώρο του, αλλά αν δεν γίνεται αυτό προτιμώ να τον κρατήσει κάποιος στο σπίτι του αν τον ξέρω και τον εμπιστεύομαι.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Την εχω δει την υπηρεσια κ γω (καλα το fb ειναι φισκα με κατι τετοια...)
το θεμα ειναι,κατα ποσο εμπιστευεσαι εναν απολυτως ξενο να φροντισει κ να φροντισει σωστα το σκυλι σου?
Δε ξερω,εγω ειμαι πολυ καχυποπτη,κ που ξερω εαν θα την ταιζει (εαν θα την ταιζει στην ωρα της ή απτην τροφη της :cautious:) εαν θα της φωναζει ή θα την δερνει?εαν πανε καμια βολτα κ ολως τυχαιως του/της ξεφυγει :cautious:?κλπ κλπ χειριστα σεναρια που μπορεις να βαλεις με τον νου σου...
χωρια οτι ΞΕΡΩ οτι η Ηρα θα πεσει σε καταθλιψη κ αρχικα-τουλαχιστον-κ δε θα τρωει κ θα κλαιει....
Οποτε στην μεγαλη αναγκη καποιον θα εξαναγκασω δεν παιζει,μα λεγεται μαμα μα πεθερα μα κολλητη μα στην τελικη τελικη δεν παω κ πουθενα κ τελειωνει η ιστορια (δεν σου λεω εσενα να μην πας πουθενα...απλα οπου κ να καταληξεις να το διπλο τριπλο τετραπλο τσεκαρεις!)

• Like
Reactions: myEnzo

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να τον πάρω μαζί αλλά δυστυχώς δε γίνεται, όπως επίσης και δεν έχω κάποιον που θα μπορούσε να τον φιλοξενήσει ή μάλλον αυτοί που έχω έχουν από 2-3 δικά τους ζώα, οπότε και πάλι δε γίνεται... Αν έφευγα από Γιάννενα μικρό το κακό, έχει μια πολύ καλή πανσιόν, φεύγω όμως από Αθήνα. Για να τον αφήσω σε keeper, για να είμαι ειλικρινής, διστάζω για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν αλλά και επειδή δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ότι θα πάνε καλά τα πράγματα και με τα ζώα του άλλου. Το πιο πιθανό θα τον αφήσω σε πανσιόν... Ίδωμεν...