Καλημέρα!!!

m_m

New Member
11 Απριλίου 2010
2
0
καλημερα σε ολους!!! Λεγομαι Μαρια και εχω ενα μαλτεζακι 1 χρονου, τον Ηρακλη.Ειναι το πρωτο σκυλι ρατσας που περνουμε.Απο τα 12 μου (38 τωρα) οτι εβρισκα στο δρομο το μαζευα κ τα λατρευα κ εγω κ η οικογενεια μου απλα δεν ειχα την τυχη να τα εχω για πολυ καιρο. Τα εχανα ειτε απο δηλητηριασεις ειτε απο αρρωστιες.Την τελευταια φορα καναμε πολυ καιρο να το ξεπερασουμε ολη η οικογενεια και ειδικα η κορη μου η οποια ειχε πεσει σε μελαγχολια...ορκιστηκα οτι δε θα ξαναανακατευτω με τετοια πραγματα αλλα....ηρθε ο Ηρακλης... και μπορω να πω πως μας εχει τρελανει ολους!!!
Πιστευω πως τα ζωα γλυκαινουν την ψυχη μας με το να μας ανταποδιδουν στο μεγιστο την φροντιδα και την αγαπη που τους δειχνουμε...αυτα απο μενα...Μια ζεστη καλημερα σε ολους!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Μαρία καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Πιστευω πως τα ζωα γλυκαινουν την ψυχη μας με το να μας ανταποδιδουν στο μεγιστο την φροντιδα και την αγαπη που τους δειχνουμε]
Αυτή είναι και η θεωρία όλων μας.
Επίσης, τώρα που μας κάνεις παρέα, θα διαβάσεις πολλές-πολλές φορές και με διάφορους τρόπους :cool::p πόσο ενάντια είμαστε, σε αγορά "καθαρόαιμων" ζώων από pet shops και bybs. Ελπίζω, να το διδάξεις κι εσύ στην κόρη σου και γενικά σε όποιον συναντάς στο διάβα σου :D

Είναι κάτι σαν τελετή μύησης... :D

Last edited by a moderator:

m_m

New Member
11 Απριλίου 2010
2
0
Σας ευχαριστω ολους που με καλοδεχτηκατε! χαιρομαι που βρισκομαι σε μια παρεα που αγαπαει τοσο τα ζωα...ειμαι κατα της αγορας καθαροαιμων ζωων..η κορη μου ειναι 15 κ ηδη εχει μεγαλωσει μονη της ενα αδεσποτο γατακι παρατημενο απο τη μανα του 2 μερων(7.250gr τωρα ο γατος) και αλλωστε νομιζω οτι δε υπαρχουν ομορφοτερα ζωακια απο αυτα στους δρομους το εννοω κ το πιστευω γι αυτο κ τοσα χρονια μαζευα οτι εβρισκα στο δρομο...νομιζω οτι συνηθισαμε τοσο στα αδεσποτα που οταν απεκτησα τον Ηρακλη μου κακοφανηκε αρκετα...ενιωθα τυψεις...τελος παντων ψυχουλα ειναι κι αυτος...σας ευχαριστω και παλι!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλως Ηρθες Μαρια με τον Ηρακλη και την κορουλα σου!

Θελεις να μας αναπτυξεις γιατι εισαι κατα των καθαροαιμων σκυλων(και κατ'επεκταση απο εκτροφειο ετσι)?

Να σου αναπτυξω και εγω μετα τι σκεφτομαι για αυτους...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
πόσο ενάντια είμαστε, σε αγορά "καθαρόαιμων" ζώων από pet shops και bybs.
η mareco εννοεί άλλο απο αυτό που κατάλαβες.
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τον Ηρακλή!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Γεια σου Μαρία!!!:)
Χαιρόμαστε και εμείς να έχουμε στην παρέα μας ανθρώπους συνειδητοποιημένους, ανθρώπους που αγαπάνε και σέβονται ότι έχουν δίπλα τους τον πιο πιστό τους σύντροφο.
Είναι όλα τους αξιολάτρευτα ημίαιμα και καθαρόαιμα και ξέρεις ..μερικές φορές τα ημίαιμα κατακρίνονται ως σκυλιά κατώτερου θεού (από τους ανίδεους) και τα καθαρόαιμα πέφτουν θύμα της ίδιας τους της ύπαρξης πολλές φορές βρισκόμενα θύματα εκμετάλλευσης και βασανισμού με στόχο τα κέρδη.

Ημίαιμα και καθαρόαιμα χρειάζονται την αγάπη μας και την κινητοποίηση μας ενάντια στην ασυνειδησία.

Καλώς ήρθες. :)