Καλημέρα!

Τζένη

Well-Known Member
16 Μαϊου 2013
77
0
Τζενη Τζενη, μας κοροιδευεις? :rolleyes:

Εσυ προσπαθεις να εισαι σωστη κι ενταξει με ενα ματσο αγνωστους μεσω ενος φορουμ ή καταλαβες 2 πραγματα και προτιμας να εισαι σωστη με τη συνειδηση σου?

Ασε μας κατω λοιπον που εχεις και φιλους οικογειακους με τα σουπερ εκτροφικα σκυλια με ολες τις εξετασεις που στο χαριζουν κιολας.
Καλά μην πιστέυεις.... Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι...
Δεν τρέχουν όλοι πίσω απο το χρήμα.
Δεν χαρίζουν τα κουτάβια απλά σε μένα θα το χαρίσουν γιατί είναι παιδικοί φίλοι του μπαμπα μου.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Εχουν πάει σε εκθέσεις του ΚΟΕ.
Και είναι ελεύθερα δυσπλασίας και έχουν κάνει εξατάσεις αίματος και ότι άλλο είναι αναγκαίο.
Θελεις να πεις οτι το κουτάβι που θα πάρεις θα έχει και pedigree του ΚΟΕ;
Τα ονόματα τως σκύλων μπορείς να μας πεις;

Τζένη

Well-Known Member
16 Μαϊου 2013
77
0
Τότε φαντάζομαι ότι θα μπορούσες να μας πεις ποια σκυλιά είναι! :)
Δεν ξέρω εαν εννοείς τα κανονικά τους ονόματα ή τα πεντιγκενια. Τα κανονικά είναι Διας και Ήρα τα άλλα δεν τα ξέρω

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Ε τοτε επικοινωνησε μαζι τους να σου πουν τα πεντιγρενια τους ονοματα για να πιστουν οι απιστοι θωμαδες. (και εσυ φυσικα για να μην εχεις καμια αμφιβολια) Μπορει να λεει αληθεια ρε παιδια η κοπελα...αμεσως πεσατε να τη φατε.

Τζένη

Well-Known Member
16 Μαϊου 2013
77
0
Ε τοτε επικοινωνησε μαζι τους να σου πουν τα πεντιγρενια τους ονοματα για να πιστουν οι απιστοι θωμαδες. (και εσυ φυσικα για να μην εχεις καμια αμφιβολια) Μπορει να λεει αληθεια ρε παιδια η κοπελα...αμεσως πεσατε να τη φατε.
Αυτό θα κάνω! Θα ρωτήσω και θα σας πώ

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Δεν σας κάνω λάκα. Ισως αυτοί να με δουλεὐουν αλλά εγώ δεν κάνω πλάκα και δεν νομίζω γιατι είναι εμπιστο ζευγάρι
Άκου ρώτα τους ανθρώπους εαν έχουν δηλώσει τη γέννα στο ΚΟΕ για να βγάλουν στα κουτάβια τους pedigree έτσι από περιέργια και τα ονόματα ολόκληρα των σκύλων τους. Το μεταξύ όσα σκυλιά έχουν παρουσιαστεί στις εκθέσεις ΚΟΕ να ονόματα του υπάρχουν στον κατάλογο της κάθε έκθεσης, κοίταξα τους καταλόγους από το 2010 και δεν βρήκα καμία Ήρα και κανένα Δία ούτε παρόμοια ονόματα.

Τζένη

Well-Known Member
16 Μαϊου 2013
77
0
Άκου ρώτα τους ανθρώπους εαν έχουν δηλώσει τη γέννα στο ΚΟΕ για να βγάλουν στα κουτάβια τους pedigree έτσι από περιέργια και τα ονόματα ολόκληρα των σκύλων τους. Το μεταξύ όσα σκυλιά έχουν παρουσιαστεί στις εκθέσεις ΚΟΕ να ονόματα του υπάρχουν στον κατάλογο της κάθε έκθεσης, κοίταξα τους καταλόγους από το 2010 και δεν βρήκα καμία Ήρα και κανένα Δία ούτε παρόμοια ονόματα.
Τότε κάτι μου κρύβουν! Θα επικοινωνήσω και θα ενημερώσω

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Παρε τηλεφωνο και ρωτα τα ονοματα που γραφουν τα πεντιγκρι. Αν δεν ξερεις αυτα ολα τα αλλα ειναι τριχες κατσαρες.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Εγώ διάβασα πολλά θέματα όπου μέλη πήραν απο ιδιότες που κάναν γεννες με αυτά τα κρητήρια και κανένας δεν τους είπε τίποτα.
Και μέλη που σκοπεύουν να κάνουν τέτοιες γέννες με τέτοιες προϋποθέσεις

το προβλημα ειναι αν τους ειπε καποιος κατι δηλαδη?

Τζένη

Well-Known Member
16 Μαϊου 2013
77
0
το προβλημα ειναι αν τους ειπε καποιος κατι δηλαδη?
Το πρὀβλημα είναι οτι με έχετε παει ολοι καταμουτρα ενω αυτους δεν τους λετε τίποτα
Δεν θέλω γάτα θέλω σκύλο.
Και όλα αυτά που λέτε τα εχω σκεφτεί και είμαι πρόθυμη να κάνω οσες θυσίες χρειαζεται.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Το πρὀβλημα είναι οτι με έχετε παει ολοι καταμουτρα ενω αυτους δεν τους λετε τίποτα
Δεν θέλω γάτα θέλω σκύλο.
Και όλα αυτά που λέτε τα εχω σκεφτεί και είμαι πρόθυμη να κάνω οσες θυσίες χρειαζεται.

μαμα, γιατί ο λάκης παίζει στις λάσπες και δεν του λες τίποτα ενώ εμένα μου λες να μην παίζω[-X

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Τζένη, καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου..!!

Απλά αναφέρω πως τα καταφύγια αλλά και οι δρόμοι.. δυστυχώς.. είναι γεμάτα με σκύλους, όλων των ηλικιών, μεγεθών, χρωμάτων. κ.λ.π.
σίγουρα θα ερωτευτείς κάποιο..!!!

Τζένη

Well-Known Member
16 Μαϊου 2013
77
0
Εγώ μπήκα εδω μέσα γιατί με ενδιαφέρει πιο πολύ ο μελλοντικός μου φίλος απο τις Πανελλήνιες.
Οι γονείς μου μια ζωή μου λένε να περάσω στο Πανεπιστήμιο και να έχω μια δουλειά που να έχει πολλά λεφτά.
Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά και για να πω την αλήθεια Ψυχολογία θα περάσω μόνο και μόνο γι αυτούς γιατί εμένα δεν μου αρέσει τίποτα απο τα επαγγέλματα που υπάρχουν.
Μου αρεσει το θεατρο και η ζωγραφική και ήθελα να παω καλών τεχνων αλλά οι δικοί μου μου το κόψανε. Μου απογορεύσαν και την καλών τεχνών και την σχολή θεάτρου.
Τώρα τουλάχιστον που θα περάσω κάπου θα μπορέσε επιτέλους να πάρω τον σκύλο που ονειρευόμουν τόσο καιρό. Μονο για αυτό θέλω να περάσω κάπου καλά.

Τζένη

Well-Known Member
16 Μαϊου 2013
77
0
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας το εύχομαι και εγώ στον εαυτό μου, όχι για τίποτε άλλο αλλά για να μπορέσω να αποκτήσω τον φίλο μου.

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0
Γεια σου Τζένη
Έχεις αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο να υιοθετήσεις κάποιο σκυλάκι και όχι απαραίτητα λαμπραντόρ;;
Άμα είναι πες μου γιατί έχω δει αμέτρητες αγγελίες με κουτάβια αλλά και ενήλικα λαμπ.Απορώ πως έψαξες και δεν βρήκες τίποτα..

*Άμα το διευκρήνησες σε κάποιο ποστ σου συγγνώμη δεν το πρόσεξα γιατί πέρασα και 1-2 σελίδες
Α και καλή επιτυχία στις εξετάσεις:)

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Επειδή θα μ ενδιέφερε να μάθω τα κανονικά ονόματα των σκύλων -αν αυτά υπάρχουν- θα μπορούσαμε να παραμείνουμε σ αυτό?