Καλά μην πιστέυεις.... Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι...Τζενη Τζενη, μας κοροιδευεις?
Εσυ προσπαθεις να εισαι σωστη κι ενταξει με ενα ματσο αγνωστους μεσω ενος φορουμ ή καταλαβες 2 πραγματα και προτιμας να εισαι σωστη με τη συνειδηση σου?
Ασε μας κατω λοιπον που εχεις και φιλους οικογειακους με τα σουπερ εκτροφικα σκυλια με ολες τις εξετασεις που στο χαριζουν κιολας.
Θελεις να πεις οτι το κουτάβι που θα πάρεις θα έχει και pedigree του ΚΟΕ;Εχουν πάει σε εκθέσεις του ΚΟΕ.
Και είναι ελεύθερα δυσπλασίας και έχουν κάνει εξατάσεις αίματος και ότι άλλο είναι αναγκαίο.
Δεν ξέρω εαν εννοείς τα κανονικά τους ονόματα ή τα πεντιγκενια. Τα κανονικά είναι Διας και Ήρα τα άλλα δεν τα ξέρωΤότε φαντάζομαι ότι θα μπορούσες να μας πεις ποια σκυλιά είναι!
Ναι θα έχει.Θελεις να πεις οτι το κουτάβι που θα πάρεις θα έχει και pedigree του ΚΟΕ;
Τα ονόματα τως σκύλων μπορείς να μας πεις;
Δεν σας κάνω λάκα. Ισως αυτοί να με δουλεὐουν αλλά εγώ δεν κάνω πλάκα και δεν νομίζω γιατι είναι εμπιστο ζευγάριΚαι επιμένω οτι μας κάνεις πλάκα.
Αυτό θα κάνω! Θα ρωτήσω και θα σας πώΕ τοτε επικοινωνησε μαζι τους να σου πουν τα πεντιγρενια τους ονοματα για να πιστουν οι απιστοι θωμαδες. (και εσυ φυσικα για να μην εχεις καμια αμφιβολια) Μπορει να λεει αληθεια ρε παιδια η κοπελα...αμεσως πεσατε να τη φατε.
Άκου ρώτα τους ανθρώπους εαν έχουν δηλώσει τη γέννα στο ΚΟΕ για να βγάλουν στα κουτάβια τους pedigree έτσι από περιέργια και τα ονόματα ολόκληρα των σκύλων τους. Το μεταξύ όσα σκυλιά έχουν παρουσιαστεί στις εκθέσεις ΚΟΕ να ονόματα του υπάρχουν στον κατάλογο της κάθε έκθεσης, κοίταξα τους καταλόγους από το 2010 και δεν βρήκα καμία Ήρα και κανένα Δία ούτε παρόμοια ονόματα.Δεν σας κάνω λάκα. Ισως αυτοί να με δουλεὐουν αλλά εγώ δεν κάνω πλάκα και δεν νομίζω γιατι είναι εμπιστο ζευγάρι
Τότε κάτι μου κρύβουν! Θα επικοινωνήσω και θα ενημερώσωΆκου ρώτα τους ανθρώπους εαν έχουν δηλώσει τη γέννα στο ΚΟΕ για να βγάλουν στα κουτάβια τους pedigree έτσι από περιέργια και τα ονόματα ολόκληρα των σκύλων τους. Το μεταξύ όσα σκυλιά έχουν παρουσιαστεί στις εκθέσεις ΚΟΕ να ονόματα του υπάρχουν στον κατάλογο της κάθε έκθεσης, κοίταξα τους καταλόγους από το 2010 και δεν βρήκα καμία Ήρα και κανένα Δία ούτε παρόμοια ονόματα.
Εγώ διάβασα πολλά θέματα όπου μέλη πήραν απο ιδιότες που κάναν γεννες με αυτά τα κρητήρια και κανένας δεν τους είπε τίποτα.
Και μέλη που σκοπεύουν να κάνουν τέτοιες γέννες με τέτοιες προϋποθέσεις
Το πρὀβλημα είναι οτι με έχετε παει ολοι καταμουτρα ενω αυτους δεν τους λετε τίποτατο προβλημα ειναι αν τους ειπε καποιος κατι δηλαδη?
Το πρὀβλημα είναι οτι με έχετε παει ολοι καταμουτρα ενω αυτους δεν τους λετε τίποτα
Δεν θέλω γάτα θέλω σκύλο.
Και όλα αυτά που λέτε τα εχω σκεφτεί και είμαι πρόθυμη να κάνω οσες θυσίες χρειαζεται.