Καλημέρα (Ruud - γερμανικός ποιμενικός)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
ωραίος....!:D
μετά το χ@σιμο ανέβηκε και η ψυχολογία του...! ;)

α και κάτι ακόμα....
την επόμενη φορά να φορέσεις άλλο σκουφί....
είσαι σαν τον Ταράς Μπούλμπα....;)

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Έχω να σου πω πως, έτσι όπως τον θαύμαζα στον στίβο, μου θύμιζε πολύ τον Dux de Cuatro Flores (VA3 2007)

Αν και δεν υπάρχει καμιά γενεαλογική σχέση μεταξύ τους ...του μοιάζει πολύ!!

Ήθελα να στο πω από καιρό...

Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
thanks
ευτυχως που οσοι εχουν γραψει στο θεμα και με εχουν ρωτησει κατι, τους βλεπω απο κοντα και τους
απανταω!γιατι παραθεση και τα λοιπα ακομα δεν το εχω.
Παντα με την καλη κουβεντα Δημητηρη.Αργησε να παρει μπρος αλλα στο τελος πηγε σουπερ.(πηγαμε κουβα αλλα δεν πειραζει)
(Κ) Γιαννη εχω ενα team που θα ξεκινησουμε σαββατο απογευμα και θα τελειωσουμε κυριακη ξημερωμα.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
καλημερα.
στραβο αφεντικο στραβος σκυλος.
Η ταχυτητα που ερχεται μου αρεσει,τωρα για την θεση εχεις δικιο.
Δεν μου το ειχε κανει πολλες φορες να σου πω την αληθεια και δεν ειχα δωσει σημασια.
Φταιει και λιγο οτι επρεπε να τον "κοψω" με τα ματια.
Τωρα δουλευω μονο το κοιταγμα και να μην βγαινει μπροστα οπως ειπε ο "αντιπαλος".

Γενικα το γραφω:
Δεν παρεξηγουμε,δεν ανεβασα το βιντεο μονο για μπραβο και αγαπες.2-3 πραγματα τα ειδα 2-3 μου τα ειπαν και θα προσπαθησω στην επομενη εξεταση να ειμαι καλυτερος.

Μετα απο επισκεψη σε οδοντιατρο το P1(ΔΟΝΤΙ)δεν υπηρχε ποτε.... η καριερα στους στιβους μορφολογιας ξεκινησε και σταματησε νωρις....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
καλά σε προηγούμενη έκθεση που πήγε δεν είχαν δει αν έλειπε;
μήπως έχει φύγει και η ρίζα και δεν διακρίνεται στην ακτινογραφία κάποιο υπόλειμμα ώστε να βεβαιωθεί η προηγούμενη ύπαρξη του δοντιού;

απ΄ότι διάβασα τον κανονισμό του ΚΟΓΠΕ η έλλειψη του p1 δεν αποτελεί ελάττωμα αποκλεισμού...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
mrs Tara ο γιατρος που πηγα μου ειπε οτι δεν μπορει να συμβει αυτο.
δηλαδη να υπηρχε δοντι και να μην φαινεται κατι ,οσο καιρος και να εχει περασει.
Για την εκθεση τωρα που πηγα,ο βοηθος στιβου μου ειπε οτι δεν μπορει να κατεβει σε εκθεσεις λογο μη υπαρξης δοντιου,αλλα μιας και ειχα παει (πολλα χιλιομετρα,πληρωμη συμμετοχης)εκει ας μπει μονο για την κριση.

Περιεργα πραγματα που θελουν ψαξιμο..και δεν θα τα ψαξω:cool:

Διοτι μην ξεχναμε οτι το σκυλι που βγηκε στο παγκοσμιο δευτερο εχει την ιδια μανα με τον ρουντ.η αδερφη του εχει παρει best in show περσυ στον ΚΟΕ.ο πατερας του ειναι CH GR και ο παππους απο την μανα και apo πατερα ειναι ο Ζamp......και πιο πισω εχουμε και αλλον παγκοσμιο..μπλεξιμο.

Νυφουλες μου γλυτωσατε απο τον ρουντ!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αυτο το ας μπει μονο για την κριση,δεν το καταλαβαινω.
Το π1 λειπει,δεν του λειπει κυνοδοντας η π3 συν ενα δοντι ακομα η π4 συν δοντι η 2-3 δοντια.

Μπορει να χασει βαθμο,να κερδισει ενα ισαξιο σκυλι που δεν του λειπει το π1 αλλα μεχρι εκει.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
δεν θα επιμείνω-αν δεν θέλεις....αλλά αυτό που είπε ο βοηθός στοίβου είναι ελαφρώς απαράδεκτο...
σου αντιγράφω απο την περιγραφή του προτύπου απο την σελίδα του ΚΟΓΠΕ..

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ που επιφέρουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ
·
Σκύλοι με έλλειψη δοντιών όπως ακολούθως:
ένας προγόμφιος 3 συν ένα επιπροσθέτως δόντι, ή ένας κυνόδοντας, ή
ένας προγόμφιος 4, ή ένας γομφίος 1 ή 2, ή σύνολο τριών ή περισσοτέρων δοντιών που λείπουν
· Σκύλοι με ελαττωματικές σιαγόνες, προγναθικοί περισσότερο από 2 χιλιοστά ή υπογναθικοί. Λαβιδωτό δάγκωμα που σχηματίζεται από όλους τους 12 κοπτήρες

Ο προγόμφιος 1 δεν επιφέρει τον αποκλεισμό....

όσο για την κρίση του ιατρού σου έχω και εδώ την επιφύλαξή μου γιατί η ρίζα του p1 είναι πολύ μικρή και είναι πολύ εύκολο να φύγει με όλο το δόντι....

αν το περιστατικό έγινε πριν απο αρκετό καιρό υπάρχει πιθανότητα να έχουν κλείσει/επουλωθεί όλες οι ρηγματώσεις του οστού.....

έβγαλες ακτινογραφία;

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Eιχα γραψει σεντονι αλλα εκανε rr το pc.
Βρηκα με βοηθεια ενα οδοντιατρο και πηγα για ακτινογραφια.
Τα λογια του γιατρου ηταν :Αν υπηρχε δοντι θα φαινοταν εστω κατι,οσο καιρος και να εχει περασει.Συχνο φαινομενο στα γερμανικα ποιμενικα.Ηταν κατηγοριματικος...δοντι δεν υπηρχε ποτε.
Φυσικα και θελω να επιμενεις,οπως και η σισσυ πριν.
Διοτι ξερετε πολλα περισοτερα απο εμενα
και δεν χρειαζεται να το λεω συνεχεια οτι η γνωμη σας μετραει και την παιρνω παντα σοβαρα.
νυφουλες stand by τα δεδομενα αλλαζουν :p

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Οι νύφες "αντίπαλε" θα περάσουν από σκληρή οντισιον! Μη δίνεις έτσι θάρρετα!

Το αγόρι θέλει καριέρα στη μορφολογία λεμε!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Το θεμα ειναι οτι μετα την εκθεση που πηγαμε κατευθειαν για καθηκοντα προστασιας εκανε το καλυτερο μαθημα που εχει κανει ποτε.:confused:
Αυτο τι σημαινει?Ασε με στην ησυχια μου με τις εκθεσεις που με τρεχεις?
χαχαχα
Το πειραγμα μολις γυρισα απο την εκθεση στο κλαμπ ηταν ολα τα λεφτα.
εχω ξεχασει και ενα μεταλιο στον κοροβεση...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Φώτη, στην θέση σου, θα δήλωνα συμμετοχή τουλάχιστον σε μία ακόμη έκθεση.
Ετσι...από περιέργεια...:|

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ζουζουνε,θα με αναγκασεις να ξαναμπω σε στιβο και να εχω και το αγορι σου μαζι!
Θα κρατω και πλακατ,μας λειπει το π1,και ας ερθουν να μου πουν να μπω μια που εκανα τον κοπο!

Απο προσωπικη εμπειρεια, σε σκυλι μου που εφυγε το π1 και το κρατησα σε κουτακι,μετα απο καιρο που βγαλαμε ακτινογραφια δεν φαινοταν αν ποτε υπηρξε δοντι.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Θα συμφωνήσω... μου φαίνεται πολύ περίεργο το σκηνικό.... οι κανονισμοί και οι λόγοι αποκλεισμού είναι σαφείς!!

Όσο για το στραβοκάθισμα στο "έλα" μη σκας.... μιλάει η πονεμένη μάνα γιατί κι εμένα το κάνει γιατί προβλέπει και ετοιμάζεται για fuss

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αν δω σε στίβο, Ruud με χειρίστρια yasemin, θα ζητήσω μηδενισμό των post μου!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Οκ μαρια αναλαμβανεις να το πεις στην ντινα:roll: και σε ποια εκθεση θα κατεβουμε.
βιντεο-φωτο ρεπορτερ η δεσποινις aliki s
υπευθυνος τροφοδοσιας ο takisft
handler η yasemin.
Για την ολοκληρωση του team θα χρειαστω 2 δρομεις για το double handling.(απαραιτητα προσοντα 0-100 σε 12sec,αντοχη και αν ξερουν απο κραυγες ινδιανων θα μετρησει στην τελικη επιλογη)
ενα ατομο υπευθυνο τυπου,ενημερωσης.

yasemin στον δινω και ενα μηνα πριν για να τον προπονησεις να γινει τζαμι η δουλεια!
το θεμα ειναι οτι για τον ενα μηνα που θα λειπει ο ρουντ πρεπει να μου δωσεις την.....!
ασε μην το πω γιατι θα φαω ban!

δεν εχω δουλεια σημερα και σπαμαρω λιγο

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αααα double handling δεν εχουμε κανει ποτε!
Σαν τον ανεμο θα τρεξουμε,να μας θαυμασει ο κοσμος!!