Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέα στο forum!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σου εύχομαι ολόψυχα, πολλά και καλά χρόνια με τον παππού!!! Να σας συντροφεύει για πολύ καιρό ακόμα!

υπέροχες οι εκφράσεις του

Sandoula

Member
20 Αυγούστου 2012
7
0
Τελικά ο παππούλης μου σήμερα το πρωί μας άφησε μετα από 15 χρόνια.... Τον πρόδωσε η καρδούλα του... Το κενό είναι τεράστιο και θα πάρει καιρό για να το ξεπεράσω... 15 ολόκληρα χρόνια μου έκανε συντροφιά ο γλυκός παππούλης μου... Καλό σου ταξίδι αγάπη μου, θα είσαι πάντα στην καρδια μου! Σε ευχαριστώ για όσα μου έμαθεσ και που με έκανες καλύτερο άνθρωπο.....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εφυγε γρήγορα και με τη στοργή των ανθρώπων που τον αγαπούσαν και αγαπούσε.
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να εχει καλύτερο τέλος η ιστορία σας!

Λιγη υπομονη και δύναμη να εχεις, και ο χρόνος θα μαλακώσει τον πόνο σας!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Λυπαμαι παρα πολυ για την απωλεια σου..Δυστυχως ειναι κατι που κανενας δεν μπορει να το αποφυγει.
Εισαι πολυ τυχερη που τον ειχες διπλα σου 15 χρονια και οι ομορφες αναμνησεις δεν φευγουν ποτε!
Τωρα σιγουρα χρειαζεσαι τον χρονο σου και ελπιζω να περασει οσο το δυνατον πιο ανωδυνα..

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
σου ευχομαι καλο κουραγιο και γρηγορα να δωσεις την ιδια αγαπη και φροντιδα σε ενα πλασμα που τοχει αναγκη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλό του ταξίδι.

Αλλος ένας πολύ ευτυχισμένος σκύλος που σίγουρα μια μέρα, θα δώσει την πολύτιμη θέση του, σ'έναν άλλο πολύ τυχερό σκύλο.

Κουράγιο και να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Από τα γραφόμενά σου ήταν ένας τυχερός σκύλος...καλό του ταξίδι...

να είστε καλά και υγιείς και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να ξαναδώσετε τόση αγάπη και σε μία άλλη ψυχούλα...

Sandoula

Member
20 Αυγούστου 2012
7
0
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, αλλά πραγματικά το σοκ είναι μεγάλο... Το σπίτι πλέον είναι άδειο χωρίς το μωρό μας. Ακόμα πιστεύουμε ότι θα γυρίσουμε σπίτι και θα τον βρούμε πίσω από την πόρτα με ανυπομονησία και όλα χαρά να περιμένει μας χαιρετήσει και να μας δείξει πόσο του λείψαμε, έστω και αν πήγαμε μέχρι τον κάδο να πετάξουμε τα σκουπίδια ή έστω και αν λείπαμε 2 ώρες, για αυτόν ήταν το ίδιο, γιατί ήθελε να περνάει μαζί μας κάθε λεπτό της ζωής του, αφού όλη του η ζωή είμασταν εμείς και αυτός ήταν όλη μας η ζωή!
Τον θάψαμε στον αγαπημένο του κήπο , που τόσο λάτρευε να κάνει τις βόλτες του, για εμάς είναι σκληρό να βλέπουμε το χώμα και να ξέρουμε ότι είναι εκεί αλλά από την άλλη ξέρουμε ότι 8α τον έχουμε κοντά μας για πάντα, έστω και έτσι.... Παππούλη μου μας λέιπεις αφάνταστα.... Την νύχτα εξακολουθούμε να ακούμε τα νυχάκια σου που κάνεις βολτούλες στα δωμάτια για να δεις αν κοιμόμαστε ολοι...

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πολύ συγκινητική η περιγραφή σου :(..........

Ελπίζω οι όμορφες αναμνήσεις του να σας απαλύνουν τον πόνο!!
Συλλυπητήρια, να τον σκέφτεστε και να χαμογελάτε πάντα γιατί και αυτός έτσι θα ήθελε να σας βλέπει, χαρούμενους.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Καλή δύναμη Sandoula! Δεν είναι εύκολο πράγμα να χάνετε ξαφνικά ένα πλάσμα που σας συντρόφευε για τόσα πολλά χρόνια και που μόνο αγάπη και χαρά σας έδινε! Το σοκ όπως λες είναι μεγάλο και μόνο ο χρόνος μπορεί να απαλύνει κάπως τον πόνο σας! Κουράγιο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi