Καλημέρα σ΄όλους!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Είμαστε μια πολυμελής οικογένεια που αποτελείται απο τον μπαμπά-μαμά,δύο αγόρια και δύο κορίτσια-τετράποδα τα αγόρια και τα κορίτσια,δίποδοι και χωρίς ουρά εμείς(προς το παρών γιατί με τις με αυτά που τρώμε..ποιος ξέρει;;)Έχουμε έναν τρελοβέλγο(γκρενενταλάκι)που τον αγαπάμε πολύ και 3 αδερφάκια ράτσας:''Κλασσικό ελληνικό ημίαιμο''που τα υιοθετήσαμε πρίν 2,5 χρόνια όταν κάποιος που ''αγαπούσε''πολύ την σκύλα του και δεν την στείρωσε για αυτό, παράτησε 5 κουταβάκια μέσα στο δάσος με μισό μέτρο χιόνι.Και αυτά τα αγαπάμε πολύ πολύ. Η σχέση μας με τα σκυλιά είναι περίπου 9 χρόνια απ΄όταν αποκτήσαμε εγώ και ο άνδρας μου τον πρώτο μας σκύλο,έναν βέλγο-γκρένενταλ , ο οποίος δυστυχώς πέθανε απο μια πολύ σπάνια ασθένεια μόλις στα 6 του χρόνια.Έιμαστε λάτρες των σκυλιών, ράτσας και μη με ιδιαίτερη αγάπη στα βέλγικα.Μας αρέσει η προσωπικότητά τους, ο χαρακτήρας τους και η τρέλα τους.Αλλά η αλήθεια είναι ότι με όποιο σκυλί και άν κάτσεις πολλά γράμματα θα μάθεις. Και τα 4 έχουν την δική τους προσωπικότητα και τις δικές τους χάρες.Είμαστε φίλοι του φόρουμ πάνω απο 2 χρόνια αλλά δεν είχαμε γίνει μέλη για τεχνικούς λόγους.Πολλούς απο εσάς σας διαβάζω τακτικά και χωρίς να σας γνωρίζω σας θεωρώ φίλους.Σας ευχαριστώ που μας δεχτήκατε στην κοινότητά σας.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Αγαπητέ denis για όλα ''φταίει'' η τεχνολογία...35 χλμ.απο την Ομόνοια και μέχρι πρόσφατα είχαμε ιντερνετ-χελώνα και οι δυνατότητες του τηλεφώνου μας ήταν ένα σκαλί πάνω απο τις υπηρεσίες που προσέφεραν παλιά τα περιστέρια.Όπότε διαβάζαμε το φόρουμ απο την δουλιά. Πάντως δεν αντέχεται εύκολα...ειδικά όταν θέλεις να μοιραστείς και με άλλους ανθρώπους σκέψεις και συναισθήματα.Θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίπτωση της ROTTIE όταν ο σκυλάκος της έφαγε φόλα στην Πάρνηθα ...........ή όταν αρρώστησε το δικό μου σκυλί.Δεν πειράζει-κάλιο αργά παρά ποτέ!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.Η αλήθεια είναι οτι τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολα!!! Παρ'ολο που είχαμε ξαναμεγαλώσει σκυλί (και τότε είμασταν εντελώς άπειροι) το να μεγαλώνεις 4 κουτάβια, απο τα οποία τα 3 είναι αδέρφια -άρα μία ομάδα- που είχε μάλιστα την ''τύχη'' να ζήσει ήδη ένα μήνα στον δρόμο είναι άλλο πράγμα.Απολογισμός:''κλάψαμε'' αρκετά φυτά, 3-4 δενδράκια,5 ζευγάρια παντόφλες,1 τηλεκοντρόλ, αμέτρητες κάλτσες ,2 καρέκλες και 4 καρεκλοπόδαρα.Αλλά πίστεψέ με το να εισπράτεις τετραπλάσια αγάπη είναι ένα συναίσθημα φοβερό! Μας βοηθάει βέβαια ότι έχουμε μεγάλο κήπο και χώρο μέσα στο σπίτι για τα σκυλιά.Μένουμε στη εξοχή-κοντά στην Αθήνα- άρα μπορούμε να κινούμαστε σχετικά άνετα. Δεν πιστεύω ότι είμαστε οι τέλειοι ''γονείς'' κάνουμε όμως ότι μπορούμε καλύτερο!

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Μάλλον,είστε ;)
Με 4 ενήλικα σκυλιά,κάτι γίνεται αλλά με 3 κουτάβια θα γινότανε πανικός!
Κ ιδίως που ήταν κ μεγαλόσωμα,εδώ ένα μικρό έχω κ καταστρέφει ότι τυχαίνει να βρίσκεται σε κρεβάτια κ πατώματα,φαντάσου αυτά :p
Το καλό είναι αυτό που είπες,ο κήπος που βοηθάει αρκετά στην εκτόνωση :)
Περιμένουμε κ φώτο,ε!!