Ήθελα να ρωτήσω οποιον γνωριζει να μου πει για αύτο το παιχνιδι που λεγετε Kong και για αυτο το υλυκο που που μοιαζει με σαντυγι και το βαζουμε μεσα στο παιχνιδι για να απασχοληται προσπαθοντας να το φαει!στο πετ σοπ που το αγορασε ο καλος μου ο πωλητης του ειπε πως του το ζητανε ολοι οι εκπαιδευτες τεσπα επειδη εγω αυτα δεν τα πολυπιστευω που λενε οι πωλητες θελω να ρωτησω αν ειναι οκ για το μικρο μου κουταβακι (2 μηνων τσιουαουα). μπορει να ειναι κακο για τη διατροφη του πχ. παντως μεχρι στιγμης τρελενεται να παιζει και να προσπαθει να γλυψει το περιεχομενο οταν του βαζω.
επισης αν ειναι οκ και μπορω να το χρησιμοποιω ποση ποσοτητα να βαζω στο παιχνιδι για να γλυφει-τρωει και μεχρι ποσες φορες τη μερα????
ευχαριστω εκ των προτέρων...
P.S Να σας αναφερω πως ειναι και πανακριβο αφου κοστιζει 9 ευρω το παιχνιδακι και 12 ευρω το υλικο που βαζεις μεσα!
επισης αν ειναι οκ και μπορω να το χρησιμοποιω ποση ποσοτητα να βαζω στο παιχνιδι για να γλυφει-τρωει και μεχρι ποσες φορες τη μερα????
ευχαριστω εκ των προτέρων...
P.S Να σας αναφερω πως ειναι και πανακριβο αφου κοστιζει 9 ευρω το παιχνιδακι και 12 ευρω το υλικο που βαζεις μεσα!
Last edited: