Καλημέρα απο νέο μέλος

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Υπαρχουν αρκετα θεματα που τρεχουν στο φορουμ με τα υπερ και τα κατα της στειρωσης γενικα αλλα ειδικα για το καθε φυλο.
Κατα την αποψη μου στο θυληκο η στειρωση εχει περισσοτερα οφελη απο οτι στο αρσενικο, αλλα απο την αλλη ενας αστειρωτος αρσενικος ισως "βασανιζεται" περισσοτερο απο τα θυληκα σε οιστρο περισσοτερες φορες τον χρονο. Στον αρσενικο ειναι πιο ευκολο γιατι μπορεις να τον στειρωσεις και τωρα πριν βασανιστητε οικογενειακως απο τον οιστρο της μικρης. Ενω αν στειρωσεις την μικρη θα πρεπει να γινει μετα τον πρωτο οιστρο. Μπερδεμα η κατασταση :Ρ
Το αν τελικα θα στειρωσεις καποιο απο τα 2 ή και τα 2 ειναι καθαρα δικη σου αποφαση. Σημασια εχει κανενα απο τα 2 να μην ζευγαρωσει.
Προσωπικα θα τα στειρωνα και τα 2. Αν επρεπε να διαλεξω ενα απο τα 2 θα προτιμουσα το θηλυκο (για τα περισσοτερα οφελη).

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Kαλως ηρθες μαζι με τα σκυλακια σου στην παρεα μας .
Οταν ειναι στις μερες της η θηλυκια ο αρσενικος θα σε ταλαιπωρησει ,ασ ειναι στο διπλανο δωματιο.
Λογικα η θα πρεπει να στειρωσεις την μικρη σου ,η να φυγαδευσεις τον αρσενικο.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Όσκαρ, μεταξύ μας....θα προτιμούσα να κλέβουν τράπεζες ή να κάνουν παρέα με μαφιόζους παρά να ζευγαρώσω τη θηλυκιά μου....;):D
(κι ελπίζω να κατανοείς το χιουμοράκι μου....):p

Όσον αφορά την συνύπαρξη αρσενικού και θηλυκού σε οίστρο, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ζόρικα και για σένα και κυρίως για τον αρσενικό. Έχω και απ'τα δυο και το ξέρω...
Προσωπικά θα επέλεγα να στειρώσω τη θηλυκιά (κάτι που σκέφτομαι πολύ σοβαρά).

Καλή ζωή να έχετε και να περνάτε καλά...
Εδώ θα'μαστε και θα τα λέμε...

Όσκαρ

Active Member
20 Ιανουαρίου 2012
40
0
agathe να αρχίζω να σε υποψιάζομαι για κάθε ληστεία που θα συμβαίνει και ''τυχαία'' κάποιος σκύλος θα βρίσκεται εκει?? :pP χαχχαχα
φυσικα αστειευομαι και εγω!

μαλλον για την πρωτη περιοδο θα χρειαστει να αγορασω σιδερενιες πορτες για το σπιτι για παν ενδεχόμενο !! :)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
agathe να αρχίζω να σε υποψιάζομαι για κάθε ληστεία που θα συμβαίνει και ''τυχαία'' κάποιος σκύλος θα βρίσκεται εκει?? :pP χαχχαχα
φυσικα αστειευομαι και εγω!

μαλλον για την πρωτη περιοδο θα χρειαστει να αγορασω σιδερενιες πορτες για το σπιτι για παν ενδεχόμενο !! :)
ήρθες Αθήνα; Μέσα στο ΣΚ θα φέρεις καμία βόλτα τον Όσκαρ στην παρέα μας;; :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καλως ηρθες! :)

Ετοιμασου να σου κατακατουρηθει ολο το σπιτι απο τον αρσενικο στον πρωτο οιστρο της μικρης. Καναπεδες, κουρτινες, κρεβατια, επιπλα, συσκευες, τοιχοι, δεν θα αφησει τιποτα ορθιο κατα πασα πιθανοτητα. Οπλισου με σιδερενια νευρα πρωτα, πριν τις πορτες. Εγω θα τα στειρωνα και τα δυο ξεκινωντας απο το αρσενικο πριν μπει σε τετοια διαδικασια οσο δεν εχει αδιαθετησει ακομη το θηλυκο σου. Αλλα εγω ειμαι εγω κι εσυ εισαι εσυ. :)

Όσκαρ

Active Member
20 Ιανουαρίου 2012
40
0
ήρθες Αθήνα; Μέσα στο ΣΚ θα φέρεις καμία βόλτα τον Όσκαρ στην παρέα μας;; :)
είμαι ακόμα στην Πάρο, έπεσε πολύ δουλειά!! :) θα επιστρεψω κυριακή, κατα τις 2 θα ειμαι στον Πειραια! αν είναι να πω στον φίλο μου να με υποδεχτει με τα παιδιά στο λιμάνι και μετά να ερθουμε να σας βρουμε κατευθειαν!!! τι ωρα μαζευεστε περιπου??

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
είμαι ακόμα στην Πάρο, έπεσε πολύ δουλειά!! :) θα επιστρεψω κυριακή, κατα τις 2 θα ειμαι στον Πειραια! αν είναι να πω στον φίλο μου να με υποδεχτει με τα παιδιά στο λιμάνι και μετά να ερθουμε να σας βρουμε κατευθειαν!!! τι ωρα μαζευεστε περιπου??
α δεν είναι κάτι στάνταρ, αναλόγως το φτιάχνουμε το πράγμα για να συναντηθούμε! :) Θα σου στείλω pm!

Όσκαρ

Active Member
20 Ιανουαρίου 2012
40
0
Καλως ηρθες! :)

Ετοιμασου να σου κατακατουρηθει ολο το σπιτι απο τον αρσενικο στον πρωτο οιστρο της μικρης. Καναπεδες, κουρτινες, κρεβατια, επιπλα, συσκευες, τοιχοι, δεν θα αφησει τιποτα ορθιο κατα πασα πιθανοτητα. Οπλισου με σιδερενια νευρα πρωτα, πριν τις πορτες. Εγω θα τα στειρωνα και τα δυο ξεκινωντας απο το αρσενικο πριν μπει σε τετοια διαδικασια οσο δεν εχει αδιαθετησει ακομη το θηλυκο σου. Αλλα εγω ειμαι εγω κι εσυ εισαι εσυ. :)
μαλλον θα τον φυγαδευσω τελικα οπως προτάθηκε άνωθι !! :) κατουρήματα παντου,ε??? ουφφφφφφ