Καλή χρονιά από τζακ ράσελ

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Καλησπερα,ειμαι καινουργιος στο φορουμ,βεβαια εχω διαβασει ηδη πολλα αρθρα σας και με ενδιαφερει πολυ.Καταρχην συγχαρητηρια που υπαρχει αυτο το φορουμ για εμας τους φιλοζωους,πολλες πληροφοριες μου εχουν λυθει.Εχω 4 σκυλια(2 αγγλικα σεττερ,1 επανιελ μπρεττον και πριν 4 μηνες απεκτησα ενα τζακ ρασελ και με την φυλη ερωτευτηκα αμεσως.Ειναι αρσενικος και το ονομα του ειναι φιξ.Απιστευτη ενεργεια απο την πρωτη του μερα στο σπιτι,τρελα,ενεργεια,τσαμπουκας με αλλα σκυλια οσο μας παιρνει φυσικα αλλα κατα τα αλλα αξιολατρευτος.Τωρα που τελειωσαμε κα με τα εμβολια τρελαινεται για εκδρομη στο βουνο μαζι με τα αλλα σκυλια.Και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι λατρευει τις γατες μας.Για αρχη παμε πολυ καλα,θελει πολλη υπομονη και κοινωνικοποιηση και φυσικα εκπαιδευση.Αν ειναι καποιοσ κατοχος τζακ ρασελ και θελει να μιλησουμε και ισως λυθουν αποριες πανω στην φυλη.Επισης αν οργανωθει καποια συναντηση στη Θεσσαλονικη η πεζοπορεια με σκυλους σε καποιο παρκο η σε βουνοθα ηθελα πολυ να παρευρεθω(ειμαστε και σε φαση κοινωνικοποιησης)Ευχαριστω και καλη χρονια και θα ηθελα να βαλω και φωτογραφεια αλλα δεν ξερω

Last edited:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Καλως ηλθες και να τα χαιρεσαι ολα!

εγω χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα...με browse Κατεβαζεις τη φωτογραφια και μετα κανε copy - paste το λινκ που θα σου βγαλει στο "forum code" μεσα στο κειμενο που γραφεις εδω.
ImageShack

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλωσορισατε.
Να υποθεσω οτι εισαι κυνηγος? Καλα βρε ανθρωπε με 3 κυνηγοσκυλα το τζακ το πηρες για ξεκουραση?:eek:
Αφου εχετε την δυνατοτητα για πεζοποριες κτλ μια χαρα θα ειστε. Να σου ζησει η αγελη

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
οχι δεν ειμαι κυνηγος ο πατερας μου ειναι αλλα τα λατρευω και τα κυνηγετικα μας.τα αγγλικα σεττερ ειδικα ειναι φοβερα σαν χαρακτηρες.ελπιζω να αρεσουν οι φωτογραφιες.οσοι ξερουν ποσο διαρκει η περιοδος με τα δοντια οταν τα βγαζουν και αν επηρεαζει αυτο το σηκωμα των αυτιων(ευαισθητα νευρα αυτιων)..;;