Καλησπερα,ειμαι καινουργιος στο φορουμ,βεβαια εχω διαβασει ηδη πολλα αρθρα σας και με ενδιαφερει πολυ.Καταρχην συγχαρητηρια που υπαρχει αυτο το φορουμ για εμας τους φιλοζωους,πολλες πληροφοριες μου εχουν λυθει.Εχω 4 σκυλια(2 αγγλικα σεττερ,1 επανιελ μπρεττον και πριν 4 μηνες απεκτησα ενα τζακ ρασελ και με την φυλη ερωτευτηκα αμεσως.Ειναι αρσενικος και το ονομα του ειναι φιξ.Απιστευτη ενεργεια απο την πρωτη του μερα στο σπιτι,τρελα,ενεργεια,τσαμπουκας με αλλα σκυλια οσο μας παιρνει φυσικα αλλα κατα τα αλλα αξιολατρευτος.Τωρα που τελειωσαμε κα με τα εμβολια τρελαινεται για εκδρομη στο βουνο μαζι με τα αλλα σκυλια.Και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι λατρευει τις γατες μας.Για αρχη παμε πολυ καλα,θελει πολλη υπομονη και κοινωνικοποιηση και φυσικα εκπαιδευση.Αν ειναι καποιοσ κατοχος τζακ ρασελ και θελει να μιλησουμε και ισως λυθουν αποριες πανω στην φυλη.Επισης αν οργανωθει καποια συναντηση στη Θεσσαλονικη η πεζοπορεια με σκυλους σε καποιο παρκο η σε βουνοθα ηθελα πολυ να παρευρεθω(ειμαστε και σε φαση κοινωνικοποιησης)Ευχαριστω και καλη χρονια και θα ηθελα να βαλω και φωτογραφεια αλλα δεν ξερω
Last edited: