Κακος εκτροφεας??

ioannisg3891

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2009
33
0
Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και πληγώνομαι εύκολα. Αλλά, έτσι πως το θέτεις, έχεις δίκιο...τα λεφτά πίσως λοιπόν!
ROTTIE, έχεις μαντικές ικανότητες; Δεν πουλάω σκυλιά...θα το κρατήσω εγώ, και τα δύο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγω εχω μπερδευτει..

θελεις λεφτα.., ενα κουταβι για ενδειξη συμπονιας.., να μπουσουλησει τα σκαλια για ενδειξη μετανοιας..

Αλλα τελος..
Λεφτα!!!

οκ καταλαβαμε..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ROTTIE, έχεις μαντικές ικανότητες; Δεν πουλάω σκυλιά...θα το κρατήσω εγώ, και τα δύο.
πως θα μπορεσεις να τα εχεις και τα δυο?
με το ενα να ειναι αρωστο?:confused:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι να το κάνεις ρε ανθρωπε?
Αυτή τη στιγμή δεν έχεις ανάγκη από 2ο σκύλο, από μετρητά έχεις ανάγκη για να χειρουργήσεις την δυσπλαστικη σκύλα σου.

ioannisg3891

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2009
33
0
Νομίζω ότι το θέμα πρέπει να λήξει εδώ. Σας ευχαριστώ για τη συζήτηση και τις απόψεις σας, και φυσικά θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ! Σας είπα ότι ΑΥΤΟΣ μου πρότεινε να μου δώσει άλλο σκυλί επειδή δεν είχε λεφτά να μου δώσει. Κι εγώ, συμφώνησα γιατί μου αρκεί και μόνο η κίνηση.

Τώρα το πώς θα το μεγαλώσω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλήσατε. Είμαι πλούσιος, έχω μεγάλη οικογένεια, λεφτά, σπίτια, εδώ έχουν άλλοι κι άλλοι δύο σκυλιά, δεν θα μπορώ να τα μεγαλώσω εγώ; ΕΛΕΟΣ!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ok επειδη ειπες πριν οτι θελεις λεφτα μονο..

Αρα δεν θελεις λεφτα αλλα σκυλι!!
Εγω θα συμφωνουσα να παρεις σκυλι, αλλα μονο αν το επιστρεφες το αλλο..

Σου λεμε οτι τωρα με την δυσπλασια ο δρομος ειναι μακρυς και δυσκολος..
θελει υπομονη..
Ενα δευτερο κουταβι θα θελει και αυτο την φροντιδα του..
Παρε και δευτερο σκυλι αλλα σε καποια αλλη χρονικη στιγμη!!

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ΕΛΕΟΣ το κουράσατε πάρα πολύ δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω !!!

Uro ΟΛΟΙ οι εκτροφείς έχουν τα σκυλιά εξετασμένα για δυσπλασία ... ;)

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Κατ'αρχας να δεχτουμε πως η σκυλα εχει δυσπλασια, αφου εγιναν οι απαραιτητες εξετασεις. (8 μηνων)

Τη σκυλιτσα την πηραν 5.5 μηνων, ρωταω το εξης, μπορει ενας εκτροφεας να καταλαβει εμπειρικα αν το σκυλι του εχει δυσπλασια ή τελος παντων οτι κατι δεν παει καλα, γιατι δυσπλασια σε προχωρημενο βαθμο δεν βγαινει απο τι μια στιγμη στην αλλη?

Ας συνοψισουμε λιγακι, αφου η σκυλιτσα διαπιστωθηκε πως εχει δυσπλασια και αφου ο Βασιλης προθυμοποιηθηκε να την παρει πισω, τα παιδια δεν μπορουσαν να τη δωσουν γιατι την αγαπησαν, λαθος ή σωστο, ετσι ειναι, δεν σου ειναι ευκολο να επιστρεψεις ενα σκυλι που εχει προβλημα και σε κοιταει μες στα ματια, τι να κανουμε τωρα?

Απο'κει και περα, μπαχαλο,

Βασιλης - θα σου δωσω αλλο ή τα λεφτα σου πισω.

Γιαννης - θελω αρσενικο

Βασιλης - ενταξει, δεν εχω, πεθανε, θες θηλυκο?

Γιαννης - οχι, αρσενικο

Βασιλης - εχω εκθεσιακη γεννα, δεν μπορω να σου δωσω θες τα λεφτα σου πισω?

Γιαννης - οχι, θελω αρσενικο

τηλεφωνα, φορουμ κ.λ.π.

συνεχιζεται...