"Κακοπροαιρετος" αγοραστης σε εκτροφεα

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
@Yorkaddict Βαγγέλη,you are on fire my man που θα λεγε και ο συνονόματός ο Βαγγέλης ο Ιωάννου...Καθε απάντησή σου σε αυτό το νήμα είναι για κορνιζάρισμα
Εντελως ομως!

sea-mol
Παιζει καποιο λινκ να κατεβασουμε ολοκληρο το νομο;
Η αν ανεβαινει εδω...

• Like
Reactions: Yorkaddict

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
42
Aθήνα
@Chris K.A. Ο Βαγγέλης εεε ο Μιχάλης ηθελα να πω :Dείναι σταθερή αξία.
lol...είμαι τραγικός με τα ονόματα,το ξέρω
Ειναι,είναι,σταθερή και αταλάντευτη αξία!Αυτό το πινακάκι να μην έκανε ανασκαφή πότε πότε και θα συμφωνούσαμε στο 100% ;)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
εν τω συνόλω...
αν σκοπευεεις να παρεις κουτάβι και πληρώνεις 800 με 1000 δώσε άλλα 140 και κάνε το τεστ dna έτσι έχεις καλυφτεί σε περίπτωση που έχεις την παραμικρή υπόνοια... αν ο εκτροφέας σου αρνηθεί... φεύγα γρήγορα....
τα υπόλοιπα είναι απάντήσεις για να γεμίζουμε σελίδες...
τεστ γονεων κανουν πολλα πλεον εργαστηρια στην ευρώπη... κι όχι μονο τα προαναφερόμενα...
τα τεστ γίνονται και στέλνονται με την σφραγίδα και υπογραφή κτηνιατρου... το ίδιο μπορεί να ζητηθεί απο τον κάτοχο του αρσενικού στο εξωτερικό...πάλι παρουσία κτηνιάτρου...
αν κι εκει πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει μαιμουνιά τότε δεν σε καλύπτει τίποτε άλλο...
ειτε νοικιαστεί είτε αγοραστεί από τον εκτροφέα που κάνει το ζευγάρωμα και έχει την θυληκια εκίνη την περιοδο...εσένα τι σε ενδιαφέρει... υπό ποιο καθεστώς γίνεται?
εσένα σε ενδιαφέρει το κουτάβι σου κι αν είναι από τη συγκεκριμμένη γέννα...
εννοείται ότι με τον μιχάλη συμφωνώ στα περισσότερα αν όχι όλα...

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
το καθεστως υπο το οποιο γινεται αφορα στην ερωτηση μου περι πληθυσμου, δηλαδη αν απο ενα πληθυσμο και κατω και απο ενα πληθυσμο και πανω υπαρχουν προβληματα (πχ πολλα κουταβια αρα λιγη προσοχη, ή πολυ λιγα σκυλια αρα μικρη επιλογη γραμμων...παραδειγματα που δεν ξερω κατα ποσο κ αν ισχυουν γιαυτο ρωταω)

γενικα και εγω καλυφθηκα παντως :)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
τα πολλα κουτάβια προυποθέτουν και πολλά σκυλιά κι περισσότερες των δύο γεννών ετησίως
άρα μιλάμε για επαγγελματία που όλο το 24 είναι πάνω στα σκυλιά του είτε έχει ανθρωπο να τα προσέχει...
με μια δυο επισκέψεις πριν την αγορά μπορείς να το ζυγίσεις
οι λίγες γέννες αφορούν πάλι λίγα θυληκα είτε ερασιτέχνη
επίσης με μια επισκεψη μπορείς να το αξιολογήσεις
οσο αφορά τις γραμμές επειδή δεν νομίζω να τις ξέρει κανείς καλύτερα απο τον εκτροφέα είδικα ενας νέος αγοραστής συνήθως ξέρει ελάχιστα ως καθόλου πάλι μπορείς να ρωτήσεις τον εκτροφέα να σου αναλύσει τις γραμμές του συγκεκριμμένου ζευγαρώματος που σε απασχολεί να πάρεις κουτάβια...

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
τα πολλα κουτάβια προυποθέτουν και πολλά σκυλιά κι περισσότερες των δύο γεννών ετησίως
άρα μιλάμε για επαγγελματία που όλο το 24 είναι πάνω στα σκυλιά του είτε έχει ανθρωπο να τα προσέχει...
με μια δυο επισκέψεις πριν την αγορά μπορείς να το ζυγίσεις
οι λίγες γέννες αφορούν πάλι λίγα θυληκα είτε ερασιτέχνη
επίσης με μια επισκεψη μπορείς να το αξιολογήσεις
οσο αφορά τις γραμμές επειδή δεν νομίζω να τις ξέρει κανείς καλύτερα απο τον εκτροφέα είδικα ενας νέος αγοραστής συνήθως ξέρει ελάχιστα ως καθόλου πάλι μπορείς να ρωτήσεις τον εκτροφέα να σου αναλύσει τις γραμμές του συγκεκριμμένου ζευγαρώματος που σε απασχολεί να πάρεις κουτάβια...
Κατατοπιστικος! :)
Ευχαριστω

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Μολις ειδα στο facebook για ενα ζευγαρωμα που εγινε με παγωμενο σπερμα,πρωτη φορα το βλεπω και αυτο :p