Κακοποιήσεις - Διαταγή ΕΛ.ΑΣ στα Αστυνομικά Τμήματα όλης της επικράτειας

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ο σκυλος της επιτεθηκε στο δικο μου πριν καιρο.Τωρα δεν τα βλεπω τα σκυλια της εξω απο το οικοπεδο της.Πως θα το αποδειξω;
Δε θα επρεπε μετα το καυγα,να της φωναξω,να βγει(σιγα μην εβγαινε) και να καλουσα και την αστυνομια;Εκεινη την ωρα ομως...

Ξερεις γιατι κωλωνω Στελλα;Γιατι α)με ανησυχει που θα πανε τα σκυλια(σα να νιωθω τυψεις που θα της παρουν τα σκυλια της - εχω κι εγω σκυλο και δε θα ηθελα να το παθαινα), β)μεχρι να βγει η αποφαση,εμεις θα εχουμε αλλαξει σπιτι.Να ξεκινησω διαδικασια επειδη ενοχλουν απεναντι και να με καλουν στα δικαστηρια ενω θα μενω πλεον αλλου...Δεν ειναι οτι την κατηγορω για ελλειψη καθαριοτητας,για βασανισμο ζωων,κτλ. ,οποτε να προβω στη διαδικασια να σωσω τα σκυλια.Αν υπηρχε τετοιο θεμα,δε νομιζω το υγειονομικο να εμενε ετσι,με το να της παρει απλα καποια σκυλια.Μπορει να μη συμφωνω με τη ζωη που κανουν,αλλα δεν τους φερεται τραγικα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Alexia,δε το λεει αυτο πουθενα ο νομος.Λεει τι γινεται αν θες να το κανεις εκτροφειο.Δε σε περιοριζει να ζευγαρωνεις τα σκυλια σου.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Νομίζω έχεις δίκιο... Ο νόμος είναι υπερβολικά κακογραμμένος και με πολλά "παραθυράκια".

Δεν δοκιμάζεις να τις μιλήσεις; Ισως έχει μπλέξει χωρίς να το θέλει και να χρειάζεται να την βοηθήσουμε να ελλατώσει λίγο το σκυλομάνι της.
Για πήγαινε ευγενικά και ρώτα μήπως θέλει βοήθεια;
Μετά θα πάμε μαζί και ξέρω τι θα κάνουμε.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Τι λες παιδι μου!Δε μιλιεται!Οσες φορες εχουν παει(της μιλησα μια κι εγω) ειναι αγενεστατη και βριζει και σε γραφει.Δε γινεται να την παρακαλω.
Τωρα τελευταια,κατι εχει κανει τα κουταβια.Δεν εμφανιζονται πουθενα.Ακουω κανενα δυο,ανα διαστηματα να γκρινιαζουν.Δεν τα ξαναειδα.Λες να τα εδωσε;Ποτε;Αφου δε βγαινει απο το σπιτι.Να τα πνιξε δε νομιζω,γιατι αν ηταν θα το εκανε την πρωτη μερα.

Δηλαδη τι να της πω;Να παρουμε καποια απο τα σκυλια σας;Μηπως θελετε να τους βρουμε μια καλη οικογενεια;:eek:Θα μου πει πραμα για τη δικια μου οικογενεια.
Καλα,ετσι και δεχτει ξερω ακριβως ποια θα της παρω!:D

Last edited: