Κακοποίηση σκύλων

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Υπάρχει μια μοδίστρα στη γειτονιά μου η οποία έχει 2 σκυλιά το ένα είναι κανισάκι το έχει συνέχεια μαζί
Ο άλλος όμως είναι σε άλλο δωμάτιο δεμένος με αλυσίδα σε μια καρέκλα!!
και πέρασα βράδυ και είδα οτι ήταν ακόμα έτσι !!
τι μπορώ να κάνω ????

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
αξιζει να προσπαθησουμε. γτ κ εκεινο αβοηθητο κ απροστατευτο ειναι. απο νορμαλ ατομα περιμενει βοη8εια. οχι απο τα ξερασματα εκει περα.

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
λοιπον, ειχα καλεσει αστυνομια πριν καιρο. του εκαναν κατι σαν... επιπληξη του ενος με το πιτμπουλ (λογω κεκτημενης ταχυτητας ειχα γραψει μποξερ). στον αλλον με το χασκι τπτ. η περιπτωση του χασκι συνεχιζεται. το πιτ μπουλ το εκλεψαν πριν καμια βδομαδα καποιοι. Ας ελπισουμε για καλυτερα.

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
κ για το περιστατικο στη ροδο, ενημερωσα ξανα κ ξανα, μου απαντησαν μια φορα για να μαθω ποιο ειναι το στρατοπεδο, τους απαντησα κ μετα δε με ενημερωσαν ξανα για την εξελιξη.

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Καλησπέρα παιδιά θέλω να ζητήσω κ εγώ την γνώμη σας.Χθες βράδυ ήμουν στην ταράτσα κ παίζαμε με την Λίλυ κάποια στιγμή άκουσα έναν σκυλο απο την γωνιακη πολυκατοικια να γαυγιζει επιμονα τον εβλεπα.Το σκυλακι το ξερω το θυμαμαι κουταβακι που το εβγαζαν βολτες απο τοτε δεν ετυχε να το ξανα δω μεχρι χθες.Ο ιδιοκτητης λοιπον γυρω στα 20-21 καθοταν στο μπαλκονι καπνιζοντας το σκυλακι αρχησε να γαυγιζει κ εκεινος του φωναζε σταματα,εκεινο συνεχιζε κ του πετουσε αντικειμενα το ζωο σταματουσε για δυο λεπτα κ παλι γαυγιζε,οταν δεν ειχε αλλα πραγματα ευκαιρα να πεταξει,σηκωθηκε του φωναξε "Αν συνεχισεις θα σε καψω ακους?"δεν ξερω τι του εκανε δεν μπορουσα να δω τοσο καθαρα ειδα μονο την λαμψη της φωτιας κοντα στο ζωο,στο επομενο γαυγισμα αρχισε να του φωναζει κ να το χτυπαει κ εκεινο εκλαιγε.Μιση ωρα αργοτερα κατεβηκα να πεταξω τα σκουπιδια κ το ειδα κατω μονο του αρχικα το πλησιασα το χαιδεψα κ μου φανηκε πολυ φιλικο,λιγα λεπτα αργοτερα κατεβηκε ο ιδιοκτητης κ του φωναξε "Ελα" εκεινο δεν ακουσε κ το τραβηξε βριζοντας με το ζορι.Ολο αυτο θεωρειτε κακοποιηση?

Δευτερον θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα αλλο θεμα που με καιει.Εδω κ ενα μιση χρονο φροντιζα δυο γατακια τα οποια ειχε στειρωσει η μαμα μου δεν τα ειχα μεσα στο σπιτι αλλα ελευθερα απλως ερχοταν για φαγητο,χαδακια κτλ κ ειχα παντα γεματο μπολ με νερο.Κ τα δυο τα εξαφανισαν τα βρηκα νεκρα απο κιμα με γυαλι που υπηρχε διπλα.Δεν ειναι ομως μονο τα δικα μου αλλα κ πολλα αλλα που δεν τα βλεπεις πια.Το θεμα ειναι οτι υπαρχει μια κοπελα κοντα στην γειτονια μου που ειδε τον "Κυριο" που το εκανε υπαρχει κατι που μπορω να κανω??Να παραθεσω οτι κ πριν 6 χρονια ειχαμε το ιδιο περιστατικο με τον ιδιο "Κυριο" ειχαμε μια γατουλα που η κυρια που την κρατουσε πεθανε κ την φροντιζαμε εμεις,μας ειχε απειλησει οτι αν την ξανα δει θα την σκοτωσει κ τελικα 2 μερες μετα εξαφανιστηκε.τοτε ημουν μικρη κ δεν ηξερα τι μπορω να κανω.(Συγγνωμη που αναφερω το θεμα για γατακια ενω ημαστε σε dogforum αλλα κ αυτα ζωακια ειναι)