Κακοποίηση αθώων ζώων και φόρουμ βασανιστηρίων...

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Thank you for filing a complaint with the Internet Crime Complaint Center (IC3).

Your complaint has been submitted. Once processed by the IC3, you will be sent an email containing your complaint id and password to be used for future contacts with the IC3. This process can take several hours.

εστειλα και e-mail

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ζούμε σε μια χώρα που κυβερνά η λογική του παραλόγου να πούμε,τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι ..
..... σαφώς και αν τέτοιες απόψεις και πράξεις επικροτούνται και υποστηρίζονται από οποιοδήποτε site, το site πρέπει να κλείσει δεν διαφωνούμε..
Οι χωροι εκφρασης απλα αποτυπωνουν μια πλευρα της πραγματικοτητας, δυσκολα την καθοριζουν ... με τη διακοπη εκφρασης (και του οποιου αντιλογου) δεν επιτυγχανεται απολυτως τιποτε.

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
το θεμα ειναι οτι ειναι πολλοι αυτοι που γραφουν δεν ειναι 5-10. που παμε ρε παιδια ελεος!! αυτη ειναι η πραγματικη κριση οταν παψουμε να εχουμε ανθρωπια.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εγώ πάντως νομίζω ότι trollaroune με σκοπό να ανεβάζουνε το αίμα στους τυχόν ζωόφιλους που διαβάζουνε..
Παίζει πολύ αχταρμάς απόψεων κ ιδεών για να είναι αληθινά ..

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
v3ntL ο καθένας έχει την γνώμη του.
Αν διαφωνείς να το εκφράσεις με επιχειρήματα.

Το θέμα κλειδώθηκε ήδη μια φορά λόγω προσσωπικών επιθέσεων, αν συνεχιστεί στο ίδιο επίπεδο θα κλειδωθεί οριστικά.

v3ntL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
88
0
Thank you for filing a complaint with the Internet Crime Complaint Center (IC3).

Your complaint has been submitted. Once processed by the IC3, you will be sent an email containing your complaint id and password to be used for future contacts with the IC3. This process can take several hours.

εστειλα και e-mail
Εχουν επικοινωνησει καθολου μαζι σου;

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Αχ...Αχ...Αχχχχ....Υπάρχουν κάπιοι που μπορούν να βοηθείσουν.Αλλα οι 9 στους 10 εδώ σίγουρα θα διαφωνήσετε.Οπότε μάλον τζάμπα τ αναφέρω...Έχετε δει σε κάτι τενίες που πάει ο τυπάς να προσφαίρει βοήθεια,και του απαντάει ο άλλος:''ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΟΝΟΣ''?

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Το λοιπόν...2 μάγκες είναι από την Λαμία,λίγο πιο έξω για να είμαι ακριβής.Μάλιστα έχουν και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην κατοχή τους όπου εμφανίζονται χαμογελαστοί μα φόντο τα κατορθώματά τους.Να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσουν να χαμογελάνε και μετά την συζίτηση που θα έχω μαζί τους.Για ευνόητους λόγους η ενημέρωσή σας πάνω στο θέμα σταματάει εδώ.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Εγώ πάντως νομίζω ότι trollaroune με σκοπό να ανεβάζουνε το αίμα στους τυχόν ζωόφιλους που διαβάζουνε..
Παίζει πολύ αχταρμάς απόψεων κ ιδεών για να είναι αληθινά ..

ακόμα και έτσι σαν άνθρωποι είναι για πέταμα

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Θα σου έστελνα τώρα μερικές φωτό να σου φύγει το κεφάλι,να σου πώ εγώ αν είναι αλήθεια η όχι....

Ελικάων

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
28
0
Χαλκίδα
Η συγκεκριμενη σελιδα εχει κλεισει τρεις φορες απο ο,τι εχω μαθει και αυτη ειναι η τεταρτη της εκδοση. Εξου και το 4 στην ονομασια της.

Τα ατομα ειναι πολυ αρρωστα εκει μεσα.

Παντως εφοσον εχει κλεισει η σελιδα μεχρι τωρα τρεις φορες σημαινει πως ειναι γνωστοι στις αρμοδιες αρχες. Αφου λοιπον δεν τους εχουν χωσει μεσα σημαινει πως μαλλον καπως ειναι καλυμενοι.

Ειναι οτι χειροτερο να βασανιζει κανεις απροστατευτα πλασματα. Ειναι αηδιαστικο το να χρησημιποιει καποιος την ανωτεροτητα του σε μυικη δυναμη εναντια σε ανυπερασπιστες μορφες ζωης.

Μου ερχεται να ξερασω μονο και μονο στη σκεψη.

v3ntL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
88
0
..τιτλοι τελους ερχονται και η καταιγιδα ερχεται.. :)

ακουγονται οι κεραυνοι..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
..τιτλοι τελους ερχονται και η καταιγιδα ερχεται.. :)

ακουγονται οι κεραυνοι..
όπερ μεθερμηνευόμενον εστί????
(τι θέλει να πει ο ποιητής?):confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ