Είμαστε οι μόνοι που κάθε εβδομάδα ταξιδεύουμε οι ίδιοι στο εξωτερικό και πολύ αυστηρά επιλέγουμε σκύλους. Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα εκτροφεία και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν απόλυτα. Πολλά σκυλιά μας έχουν διακριθεί σε εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Για να το ένιωσες έτσι... επειδή είσαι και γυναίκα και έχεις τη διαίσθηση...Στο θέμα της εκδήλωσης των Dogo είχα ρωτήσει για την αφίσα, αλλά τότε ένιωσα να γίνεται γαργάρα... Ότι πέρασα και δεν ακούμπησα...
Θέλω να πιστεύω πως το Π..στη αναφέρεται στις συμπεριφορές των ανθρώπων και όχι στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις!!!Στην Ελλαδα,
Αν πεταξεις πετρα,
η Προεδρο θα χτυπησεις
η Π..στη.
έχει άλλες προτιμήσεις ο Πυροσβέστης?Θέλω να πιστεύω πως το Π..στη αναφέρεται στις συμπεριφορές των ανθρώπων και όχι στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις!!!
Μιάς και το ανέφερες...Θέλω να πιστεύω πως το Π..στη αναφέρεται στις συμπεριφορές των ανθρώπων και όχι στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις!!!
Όχι, ο πυροσβέστης δεν έχει άλλες προτιμήσεις (όχι ότι αφορά κανέναν αυτό, αλλά λέμε), απλά δεν αρέσκεται σε τέτοιου είδους σχόλια, όταν ειπώνονται κακοβούλως και εμπαθώς!!έχει άλλες προτιμήσεις ο Πυροσβέστης?
Οπως λέει και η kritikopoula, νομίζω ότι έχεις δίκιο... και στα δύο!...καταρχήν μου το πηδήξατε το θέμα και δεύτερον βλέπω ότι γενικά το περνάμε στο ντούκου!!!!!
ακριβως γι'αυτο εκανα κ την προηγουμενη ερωτηση κατερινα.. τωρα οσοι θελουν να αναλυσουν ρατσιστικες η μη αποψεις κ θιγονται κ τοσο πολυ κιολας ας μπουν σε κανενα αντιστοιχο φορουμ..Ωραία....καταρχήν μου το πηδήξατε το θέμα και δεύτερον βλέπω ότι γενικά το περνάμε στο ντούκου!!!!!
Λίγο???...Δε νιώθεις και λίγο μαλάκας στο τέλος?