Δνε ειναι της παρουσης και μαλιστα ειναι και off topic, αλλά εισαι αδικος με οσους έχουν πληρώσει... Ξέρω περιστατικά που σε σοβαρα προβληματα υγείας, όχι μόνο δεν τογυρισαν στον εκτροφεα με παραπονα κλπ αλλά ξημεροβραδιάζονται διπλα στο ζώο σε κάθε δευτερολεπτο της ζωή του.κριμα και παλι κριμα
αλλα εχεις ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα γιατι ησουν διπλα του η ΜΑΝΑ ΤΟΥ
δεν ξερω ποιος φταιει
αλλα σε ενα θελω να βγω ψευτης γι αυτους που τα εχουν χρυσοπληρωσει αμα εβγαζαν αυτα τα προβληματα
τι θα ελεγαν? θα το κρατησω? η θα τρεχαν στον εκτροφεα τους γιατι εσταξαν το χρημα (και μην μου πει κανενας οτι δεν βγαζουν ποτε προβλημα τα κουταβια του εκτροφεα) η θα του πετουσατε το πετιγκρι του στα μουτρα οπως και το κουταβι και θα απετουσατε ενα καλητερο
την αγαπη ειναι να την εχεις μεσα σου
Συμφωνώ..Δνε ειναι της παρουσης και μαλιστα ειναι και off topic, αλλά εισαι αδικος με οσους έχουν πληρώσει... Ξέρω περιστατικά που σε σοβαρα προβληματα υγείας, όχι μόνο δεν τογυρισαν στον εκτροφεα με παραπονα κλπ αλλά ξημεροβραδιάζονται διπλα στο ζώο σε κάθε δευτερολεπτο της ζωή του.
Ειναι σχεδόν ρατσιστικο αυτό που λες προς οσους επιλέγουν την οδο του εκτροφεα.
Kαταρχάς σεβάσου λίγο το νήμα το οποιο αφορά έναν άνθρωπο που έχασε τον σκύλο του.το ρατσιστικο ειναι οταν λενε μια καλησπερα καποιοι που πηραν σκυλο και θελουν μια βοηθεια
και η πρωτη απαντηση ειναι εαν το πηρες απο εκτροφεα
αλλιως ειπαμε στον κεαδα και εσυ και οι ερωτησεις σου
και για δες και εδω αμα σου λεω ψεματα
CinaQ (ροτβάιλερ)
Επειδη απευθυνεσαι σε μενα σου απαντάω ξανα, παρα το Ο.Τ. :το ρατσιστικο ειναι οταν λενε μια καλησπερα καποιοι που πηραν σκυλο και θελουν μια βοηθεια
και η πρωτη απαντηση ειναι εαν το πηρες απο εκτροφεα
αλλιως ειπαμε στον κεαδα και εσυ και οι ερωτησεις σου
και για δες και εδω αμα σου λεω ψεματα
CinaQ (ροτβάιλερ)