Και τελικα γιναμε 3!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δεν ξερω και δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα αν δεν το εχω δει εγω,αλλα λεω πραγματα που μου ειπαν!!!
Ποιος σου τα ειπε? Αν εμενε εξω και μασουσε πετρες-ξυλα για παιχνιδι ή ετρωγε συχνα μεγαλα κοκκαλα αυτα συμβαινουν με τα δοντια.

Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
και φωτης και παπ?
φωτη παππα λενε εμενα!χαχαχα
η βοηθεια που μπορω να σου δωσω ειναι αν χρειαστεις κατι να συναντηθουμε απο κοντα και να μιλησουμε.
για βιταμινες-τριχωμα-εκτονωση-ασκηση-μπαλακια.
για εκπαιδευση δεν ξερω, εκτος αν ειναι κατι πολυ απλο που μπορει να μην το εχεις σκεφτει.

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Παίδαρος!! Και πάλι να τον χαίρεσαι και τον Παρούλη σου!!

Απλά, βάλε και μία-δυο(3-4 να βρίσκονται) με τον Ερμή, θα ζηλεύει ο καημένος :p

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Ωραίος ο Γερμανός σου ;)!!

Με τις βόλτες σας, πως τα πάει??? Τραβάει καθόλου?? Γιατί φαντάζομαι ο προηγούμενος δεν θα τον έβγαζε και πολύ..........

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
να σου ζήσουν!!
όταν παίρνεις τον έναν για βόλτα ο άλλος δεν τρελαίνεται?
ο πρώτος δεν ζηλεύει καθόλου?

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Βασικα οταν περνω τον πρωτο για βολτα,τον δευτερο τον βαζω σε αλλο δωματιο,και οταν φευγω με τον δευτερο τρελενεται λιγακι ο πρωτος αλλα σταματαει μετα απο 5 λεπτα!Σ ευχαριστω πολυ!!

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
συγχαρητήρια για την επιλογή σου και εύχομαι ό,τι καλύτερο στη νέα αυτή συμβίωση, να τους χαιρεσαι πραγματικά είμαι χάρμα οφθαλμών και μπράβο σου που έσωσες το νέο αυτό μέλος από την αδιάφορη οικογένεια που τον ''κατείχε''

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Καλημέρα!
Καλώς τον δέχτηκες και απο εμένα!!
Είναι μεγάλη πλάκα και τα δύο σκυλιά μαζί. Το διαπιστώνουμε τώρα κι εμείς με τον δικό μας Γερμανό, το τι παιχνίδια κάνουν δεν λέγεται με την μικρή μας ( που όμως είναι μεγαλύτερη από τον Σάβιο ).
Η τρίτη φωτό μου θυμίζει έτσι όπως κοιμάται και ο δικός μας, τέντωμα και άγιος ο θεός!
Μου αρέσει όταν μεγαλώνουν οι οικογένειες......καλά να περνάτε!!!

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Εδω παιζουμε!!
[video=youtube;YnxnourBOjM]http://www.youtube.com/watch?v=YnxnourBOjM&feature=youtu.be[/video]
Μμμμ...δεν είμαι σίγουρη...δεν τους βλέπω εντελώς χαλαρούς. Ειδικά τον Πάρη. Δείχνει λίγο τσιτωμένος κάποιες στιγμές.
Υπήρξε και φάση που "μετρήθηκαν". Μην το ρισκάρεις ακόμη. Μην τους αφήνεις να παίζουν έτσι, μέχρι να εξοικειωθεί και ο νέος, με τον χώρο και με την καινούργια του κατάσταση. Φύλαγε τα ρούχα σου, να τα 'χεις όλα.
Να πω την αλήθεια, εγώ θα τους έκοβα από τα 30''. Εκεί που αρχίζει κι ανεβαίνει η αδρεναλίνη τους περισσότερο.
Καλό κουραγιο :)
Καλή συμβίωση και μπράβο σου που τον πήρες από το δρόμο!

Θέλει πολύ προσοχή με φαγητό, παιχνίδια αλλά και όταν τους αφήνεις μόνους γιατί όπως σου έγραψαν και πιο πριν αυτό δεν είναι παιχνίδι αλλά προσπάθεια επιβολής κυριαρχίας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi