Και ομως πηδαει !!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ο σκυλακος μου ακομα και τωρα με τη ζεστη :

1) παει βολτα επι μια ωρα (18:30-19:30)
2) παιζει με μπαλες , χοροπηδαει κλπ παροτι η γλωσσα του εχει φθασει στο πατωμα

Το καλυτερο το εκανε σημερα : πηδαει στον αερα (και τα τεσσερα ποδια εκτος εδαφους) και περιστρεφεται - πεφτει ξανα στο εδαφος εχοντας κανει πληρη μεταβολη. Πρεπει να τον τραβηξω βιντεο ...

Α, μιλαμε για Αγγλικο bulldog :D:p*agapoylas*

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δηλαδη στο κρυο τι κανει ? :D:rolleyes:

Τα δικα μου το εχουν ριξει στις ατελειωτες ξάπλες και ησυχασαμε κι εμεις λιγακι :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν και δεν κατάλαβα απολυτα το θέμα.., εισαι σιγουρος οτι ειναι αγγλικο μπουλτογκ..??:D:D
γιατι πρέπει να είναι πολύ αστειο θέαμα ενα αγγλικο μπουλτογκ σε ρολο σουπερ ντογκ..:D:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Πρεπει να τον τραβηξω βιντεο ...

Α, μιλαμε για Αγγλικο bulldog :D:p*agapoylas*
δεν παιζει αυτο πρεπει να το δω:D:D:D!

στα ποιο σοβαρα για τα αγγλικα μπουλνογκ αντενδικνεται τοση ασκηση με τετοιο καιρο

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
δεν παιζει αυτο πρεπει να το δω:D:D:D!

στα ποιο σοβαρα για τα αγγλικα μπουλνογκ αντενδικνεται τοση ασκηση με τετοιο καιρο
Ειναι στα ντουζενια του τωρα , δεν τον κανω καλα με τιποτε :D. Μολις πιασουν οι γερες ζεστες θα τα κοψουμε (του φτιαχνω ρηχη πισινα τωρα:))

Παιζουμε με μπαλες :
Καθεται απεναντι μου και περιμενει να του κλωτσησω την μπαλα . Τα ματια του καρφωμενα στην μπαλα . Κλωτσαω σε χαμηλο υψος , αυτος απογειωνεται για να την πιασει στον αερα αλλα επειδη η μπαλα περναει απο πανω του τελικα , αυτος κανει εναερια μεταβολη , πεφτει στο εδαφος και την κυνηγαει :eek:

Παιδια , γελαγα στην αλανα μονος μου μολις το ειδα (το εκανε δυομιση φορες ...:D)