οχι σιγουρα δεν θα το δεχομουν.μονο το βραδυ μενει μονη της το πρωι την παιρνρι ο αντρας μου στο κτημα με το που ερχεται στο μαγαζι παω σπιτι κοιμαται μαζι μου καμια ωρα και την παω παλι βολτα 2ωρες με αλλα σκυλακια.το απογευμα και το βραδυ μεχρι τον υπνο ειναι παλι μαζι μας.αντε να μεινει κανα 2ωρο μονη της το πολυ στη μερα.και ουτε για καφε δεν παω ποσο καιρο τωρα για να μην μενει μονη της οποτε ειναι η ζωη μου και την λατρευω και δεν της μενει μιση ωρα μαζι μου γιαυτο ειπα οτι δεν μπορει να λεει καποιος οτι δεν την αγαπαω.νομιζα οτι το να ειναι εξω το βραδυ ειναι καλυτερο για ολους.μπηκα εδω μεσα για να μαθω τι ειναι καλυτερο για κεινη ρε παιδια αλλιως δεν θα εμπαινα καθολου στο κοποΣτην βεράντα απαγορεύεται να είναι μόνιμα ο σκύλος σου. Και η ύπαρξη σκυλόσπιτου στην βεράντα, ενισχύει την έννοια της μονιμότητας, για όποιον θελήσει να σου κάνει καταγγελία.
Ενημερώσου για crate, βάλε τον σκύλο σου μέσα στο σπίτι σου και κάντον μέρος της ζωής σου. Της κάθε ανάσας που παίρνεις, ακόμη και όταν κοιμάσαι. Δεν μπορώ να διανοηθώ αλλιώς, γιατί να έχουμε σκύλο. Για 2 το πολύ 3 ελεύθερες ώρες του 24ώρου μας; Και τις υπόλοιπες; 6-7 ώρες που κοιμάσαι, άλλες 6-7 που ίσως δουλεύεις ή σπουδάζεις ή δεν θυμάμαι τι άλλο, να κάνεις καμμιά εξωτερική δουλειά, να κάνεις καμμιά εσωτερική δουλειά, να ξεκουραστείς και κανά...τέταρτο... και χωρίς να υπολογίσω τίποτα άλλο, τι μένει για τον μικρό σου φίλο; Η βεράντα και ο αέρας της. Δεν θα δεχθώ ποτέ, ότι είναι το ίδιο μέσα ή έξω από το σπίτι. Θεωρώ ακράδαντα, ότι μέσα στο σπίτι μας, είναι μέρος του. Είναι μαζί μας. Ακόμη και τις ώρες του ύπνου και της φασίνας.
Μην επαναπαύεσαι από μία απάντηση ενός ανθρώπου. Οποιουδήποτε. Αν εγώ πχ σου έλεγα, ότι ακόμη και τις ώρες που είσαι στο σπίτι, καλό είναι να παραμένει στην βεράντα, για να μην το συνδιάζει και με την απομάκρυνσή σου και να μην κλαίει όταν τον βγάζεις έξω, θα το δεχόσουν;