Καιρός να παρουσιαστούμε και εμείς!!!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ειμαστε τόσο καιρό μέσα,παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις συζητήσεις σας,τόσο που δεν έχουμε συστηθεί επίσημα!!!!Λοιπόν,ο Διας ειναι ένας λευκός καναδέζικος (ή αλλιώς ελβετικός) ποιμενικός που μας έχει παρει το μυαλό!Μπήκε στη ζωή μου σε μια πολύ σημαντική στιγμή και μου την σημάδεψε....χωρις να το ξέρει, σαν κουτάβι έδωσε δύναμη και χαρά στο μπαμπα μου να συνεχίσει να μάχεται για την ζωή του..Οπου τελικά βγήκε νικητής!Από αυτό και μόνο του αξίζουν τα πάντα από μένα...εδωσε ζωή στην οικογένεια μου!Οταν πήγα να το πάρω από τους φίλους που μου το έφεραν αντίκρυσα ενα αρκουδακι..μια χνουδωτή μπαλίτσα με χοντρή ουρίτσα...δεν ήξερα πως να αντιδράσω...να αρχίσω να κάνω σαν χαζομαμα....οχι οχι λεω...θα τρομάξει....ετσι λοιπόν τον έβαλα στο τουτου και πήγαμε σπίτι.Σε ολη την διαδρομή δεν κουνιότανε...απλά με κοιτούσε...πως τοποθετείς τα λούτρινα?Ε, ετσι και ο Δίας....!Στο σπίτι τις πρώτες μέρες δεν έβγαινε απο το δωμάτιο μου....(καναμε και ανακαινιση γινοταν χαμος με εργατες και 2 σκυλιά μεσα ) καθόταν κατω απο το προχειρα τοποθετημένο κρεβάτι (καπου έπρεπε να κοιμάμαι και εγω!)και έπαιζε..εε σιγα σιγα μετα ξεθάρεψε...και πήγαινε και πείραζε και τον Μαξ.(αυτός δε....απαθέστατος!)Οταν τον πήγα στον γιατρό είχε γέλιο...Με βλέπει ο Τάσος με τον Δία αγκαλιά...τι ειναι αυτο μου λεει?Το νεο μελος της οικογένειας απαντάω εγώ...Αα,Τόνια...ανέβηκες απότομα κατηγορία!Απο το ενα άκρο στο άλλο...!(Μαξ-παπιγιόν,Δίας καναδέζικο).Αυτο ήταν.Από τοτε ο Δίας εχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας, και δεν παμε πουθενα χωρίς αυτον...Να τωρα που σας γράφω κανει μπανιο στη θάλασσα με μαμα και μπαμπα στο Ν.Κορινθίας!Γενικά ειναι πολύ συντροφικός σκύλος, υπάκουος θέλει πολύ χρονο σε παιχνιδια και γενικά θέλει παντα να αποσπά την προσοχή σου.Είναι χαδιάρης,αγαπησιάρης και όταν έχει καιρό να με δει μου φωνάζει κιολας....Βαζει την μουσουδα του στην αγκαλια μου κατω απο το μπρατσο μου (για να μην βλέπω την ηθοποιία του!) και αρχίζει το κλαμα....και το παραπονο....παραπονοοοοο οχι αστεία!!!:p
Παρακάτω σας παραθέτω ένα βιντεάκι από τις πρώτες μέρες στο σπιτι...Η αλήθεια ειναι οτι αργουσε λιγο το χαζοκούταβο να καταλάβει....θα δειτε...του πεταω το μπαλακι του και μετα απο καποια ώρα λειτουργει..χιχιχι!!!προσπαθούσα γενικα να τον πειράξω (του πειραζα την μουσουδα,το κεφαλι του..τπτ αυτος!με το πασο του...δεν ταραζόταν!) αλλα αδικα....

[video=youtube;fuVrML0hxtY]http://www.youtube.com/watch?v=fuVrML0hxtY[/video]

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κουκλί σκέτο είναι!

άλλα στοιχεία για το χαρακτήρα κ γενικά το ταμπεραμέντο του σαν ράτσα μπορείς να μας πεις;
Με τα άλλα αρσενικά πως τα πάει; Είναι εκπαιδεύσιμος;

αυτά :)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Στο εχω πει πολλες φορες. Αν ειχα τον Δια κουταβι θα τον δαγκωνα και 8α τον ετρωγα κανονικα!!!
Γλυκας!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πανεμορφος κουταβος και ακομα πιο ομορφος τωρα που μεγαλωσε!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ευχαριστώ πολύ,με κανετε πολυ χαρούμενη και κοκκινιζω και ευκολα!!!:pΛοιπόν η αλήθεια ειναι οτι δεν ήξερα (ουτε ξέρω ακομα) πολλά για την συγκεκριμένη φυλή...Κάθε μέρα ομως εκτος του οτι ανακαλύπτω τον Δια, βρίσκω και στοιχεια για αυτον.Το καλό ειναι οτι με ενημερώνει συνεχώς και ο κτηνίατρος μου και μάλιστα μου παρήγγειλε ενα βιβλιο (γιατι στα ελληνικα δεν υπαρχει κατι για την φυλή απο οσα εψαξα τουλαχιστον!) και θα το εχω στα χέρια μου σύντομα.Ενα πολύ ενδιαφέρον λινκ ειναι το παρακάτω...

http://www.of-kimberlys-pride.com/library.htm

Τώρα για τον Δια,Νατασσα ειναι υπάκουος οσο μπορει βεβαια..γτ ετσι και δει καμμια πεταλουδα,κανα ζουζουνι να περναει απο μπροστα του...εκει να δεις κυνηγητο!!!!Εκπαιδεύσιμος?Μμμμ...καλή ερώτηση....για τα οσα ι εχει μαθει μπορώ να πω οτι ειμαι ευχαριστημένη...κατσε,μεινε,ξαπλα,ελα,διπλα (αυτο το έμαθε με τον πνιχτη αναγκαστικα!)>αυτο που με κούρασε ηταν το να με ακουει χωρίς λουρι....Εκει ειχα θεμα....το παλέψαμε αρκετα ομως...με σφυρίχτρα τον κατάφερα και ακουει μια χαρα πλέον.Τον είχα με εναν ιμάντα 7μετρο,νομιζε οτι ηταν ελεύθερος....οταν τον φώναζα και δεν άκουγε,τραβούσα τον ιμάντα και ταυτόχρονα σφύριζα...ετσι του αποσπουσα την προσοχή και ερχόταν τρέχοντας...Τον επαινούσα (λεκτικα και οχι μονο...βλέπε λιχουδιες!!!!) και ετσι έμαθε!!!Είμαι ευχαριστημένη μαζί του...είναι το 2ο σκυλί που ασχολούμαι εγώ αυτου καθ'εαυτού μαζι του,άρα καταλαβαίνεις οτι δεν έχω την εμπειρία και την πείρα που έχουν κάποιοι άλλοι...το παλεύω ομως διαβάζοντας και ρωτώντας!!!!!Τώρα για το ταπεραμέντο του...χμμ,τι να πω?Η αλήθεια ειναι οτι έχει ο ατιμος κατι το ξεχωριστο...εχει ενα βλέμμα που μαγνητίζει....σε μαγεύει...και σε ρίχνει στο τέλος!!!!:p:p:p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, αυτός είναι φωτογενέστατος! Πολύ με βάζει σε πειρασμό να πάρω ίδιον (ή μάλλον ίδια), αλλά δυστυχώς το Μουφ δε θέλει άλλο σκύλο ούτε γι' αστείο... :(

Να σου ζήσει, είναι υπέροχος!:D:D:D:D:D

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Καλά, αυτός είναι φωτογενέστατος! Πολύ με βάζει σε πειρασμό να πάρω ίδιον (ή μάλλον ίδια), αλλά δυστυχώς το Μουφ δε θέλει άλλο σκύλο ούτε γι' αστείο... :(

Να σου ζήσει, είναι υπέροχος!:D:D:D:D:D
Thanx Sara!!!Συγνώμη που άργησα να απαντησω αλλα βρισκόμουν εκτος το Σ/Κ για δουλεια και τωρα γυρισα επιτέλους σπίτι μου!!!ΚΑταλαβαινω απόλυτα πως ειναι να μην θέλει το Μουφ αλλο σκυλί στο σπίτι....ο Μαξ οταν φέραμε τον Δία αδιαφορουσε...έκανε οτι το κουτάβι δεν υπήρχε...(ειχαμε σημάδια οτι δεν ήθελε ποτε κανενα ζωντανο αλλο...σκέψου οτι πήγαινα να ταίσω το χάμστερ μου και ερχόταν να μου το πάρει απο το χέρι να το ΄φαει αυτος....!!!)Πάντως η αλήθεια ειναι οτι απο μικρός το έιχε με τις φώτο...'έτσι και έπαιρνε χαμπαρι οτι ΄έβγαζα την ψηφιακή....βήμα και φωτογραφία ήτανε!!!:D:D:D

Lindaki Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!