Καιρος για σκεψεις...

fotovasil

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2009
57
0
Aθήνα
Ωραίο το κείμενο!

Αλλά αυτό με τις φωνητικές χορδές και τα δόντια, αν ισχύει, είναι ΣΚΛΗΡΟ:mad::mad::mad:

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Πολλά από αυτά που βλέπαμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας πριν 10-20 χρόνια είναι ήδη πραγματικότητα οπότε δε μου κάνει τίποτα εντύπωση πλέον από αυτά που διαβάζω, ούτε έχω πρόβλημα να τα πιστέψω...δυστυχώς...:(

KostasK

Member
17 Νοεμβρίου 2009
7
0
Evelpidon, (Athens)
Το φοβικό κράτος είναι η νέα μορφή φασισμού. Ο φόβος και το κέρδος ολοκληρώνει τον απόλυτο έλεγχο του πολίτη. Πιστεύω ότι η αντιμετώπιση των ζώων απο ένα σύστημα, είναι προάγγελος της αντιμετώπισης του ανθρώπου. Συγχαρητήρια για το κείμενο σου Omarock!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Το φοβικό κράτος είναι η νέα μορφή φασισμού. Ο φόβος και το κέρδος ολοκληρώνει τον απόλυτο έλεγχο του πολίτη. Πιστεύω ότι η αντιμετώπιση των ζώων απο ένα σύστημα, είναι προάγγελος της αντιμετώπισης του ανθρώπου. Συγχαρητήρια για το κείμενο σου Omarock!!!
που είσαι εσύ δικέ μου ???:D:D:D:D

KostasK

Member
17 Νοεμβρίου 2009
7
0
Evelpidon, (Athens)
Ελπίζω, αν πήρες αφορμή τις σκέψεις μου...το "Λιακοπουλική" για την Tara...να είναι σαρκασμός προς το αντίθετο και να μην ταυτίζεις την άποψη μου με Λιακόπουλους...

Last edited:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Επισης να πω οτι για να παρεις αδεια απο τον συλλογο Φιλων Φιλα να ζευγαρωσεις,πρεπει το σκυλι να κανει ενα τεστ το Wesenstest(τεστ χαρακτηρα),αυτο σημαινει για να παρεις χαρτια VDH(FCI)πρεπει να εχεις 3-5 σκυλια γυρω σου και το σκυλι να καθεται ησυχα,να περπατας με τον σκυλο αναμεσα τους και να μην κανει ουτε γκικ,να κανουν ανθρωποι εναν κυκλο στενο γυρω του και να μην γρυλλισει,και αλλα πολλα,αλλιως νιεντε παπελες,δηλαδη να μην ειναι Φιλα.
Αυτοι που εχουν σημερα σκυλια λιστας στην Γερμανια ειναι κατι σαν να εχουν ουισκυ στην ποτοαπαγορευση,και τους φερονται σαν Αλ Καπονε,στην πολη μονο με λουρι,και εκτος πολης παλι με λουρι,μην κυνηγησει κανα λαγο η ζαρκαδι,η και ανθρωπο,και ας ειναι ερημια,ε αυτο το σκυλι ειναι σκυλι?
Αγορασα ενα φιμωτρο(90 ευρω δερματινο),μετα απο 5 προστιμα των 75 ευρω το καθενα,ερχεται μια μερα μια γιαγια στο σπιτι απο τον συλλογο προστασιας ζωων και μου λεει οτι ναι μεν αλλα ειναι ακαταληλο και δεν επιτρεπεται διοτι δεν καθεται καλα,να πατε μου λεει σε εναν ειδικο να σας ραψει ενα ακριβως στα μετρα του και μου δινει μια διευθινση.
Παω εκει και μου λεει ο τυπος 250 ευρω,και οτι το δικο μου ειναι πολυ καλο,επισης οτι δεν μπορει να εγγυηθη οτι θα καθεται το δικο του καλυτερα,παω πισω το λεω στην γιαγια και μου λεει,καλα γιατι πηρατε τετοιο εξωτικο Βραζιλιανικο σκυλι στην Γερμανια,της λεω αν επαιρνα ενα Γ.Π στην Βραζιλια δεν θα μου ελεγε καποιος κατι τετοιο,και οτι δεν υπαρχει καποιο στανταρντ στα ρημαδια τα φιμωτρα,καποιο νορμ ρε παιδια,ειναι ετσι κι αλλιως ολα τα φιμωτρα ακαταληλα,ασε που ολοι νομιζουν οτι το σκυλι ειναι ακρως επικυνδινο οταν ειναι με φιμωτρο,αντε τωρα να βγης για 3-5 ωρες βολτα στο δασος με φιμωτρο,τι να μυρισει?ο σκυλος ασε με την ζεστη.

KostasK φυσικα και ειναι προαγγελος,κοιτα το τσιπακι καποτε μας ελεγαν οτι θα το φοραμε και δεν το πιστευαμε,τωρα το εχουν τα σκυλια μονο,αυριο?εμεις?
Να μην σου πω οτι θα περναμε και εμεις το τεστ για ζευγαρωμα,μην κανουμε τιποτα αντιδραστικα παιδια.:D:D:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ελπίζω, αν πήρες αφορμή τις σκέψεις μου...το "Λιακοπουλική" για την Tara...να είναι σαρκασμός προς το αντίθετο και να μην ταυτίζεις την άποψη μου με Λιακόπουλους...
Όντως σαρκασμός προς το αντίθετο είναι. Εσύ νόμιζες ότι είναι σαρκασμός προς το αντίθετο του αντίθετου? :p

Και για να τοποθετηθώ επί της ουσίας: Όντως η άποψη σου όπως και το κειμενακι του φίλου μας omarock εμένα προσωπικά μου θυμίζουν Λιακοπουλικες ιστορίες συνωμοσίας. Τόσο που πιστεύω ότι ο ιδανικός επίλογος της επιστολής θα ήταν:

«Νομίζετε ότι αποφασίζετε για το μέλλον σας? Νομίζετε ότι γνωρίζετε την αλήθεια? Ποιοι ελέγχουν το Μπουμπη, τον Αζορ και τον Τζακ? Ποιοι ελέγχουν ΕΣΕΝΑ αγαπητέ αναγνώστη? Μάθε τώρα ποιοι θελουν να ελεγξουν το μελλον σου και το μελλον του σκυλουμπινίου σου! Μαθε ποιοι είναι αυτοι που ζουν ανάμεσα μας!
Σηκωθειτε ΤΩΡΑ από ανάκλινδρα, πουφ, ξαπλωστρες, πορτ-μπεμπέ, κομολί, ντιβανοκασελες και καλεστε στο 666 the number of the beast!»
:maria::D:maria:

Ενδιαφέροντα όλα αυτά και αναμφισβήτητα ότι πρέπει για σενάρια φουτουριστικών ταινιών τύπου «Gattaca » και «Μatrix», αλλά εγώ προτιμώ να βλέπω τα προβλήματα του σήμερα, παρά να ανησυχώ για το ζοφερό μέλλον που περιγράφει η Μονικα στη προγιαγιά της. :)

@Οmarock εχω λέω να βγούμε στους δρόμους και να βροντοφωνάξουμε «ΌΧΙ στο Τσιπ, ΝΑΙ στο Ντέηλ» (που έλεγε και ο φίλος μου ο Amangos)! :D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Το μονο που ξερω ειναι οτι στην Γερμανια η ιδιοκτητες σκυλων ειναι σε δυσμενη θεση σημερα,οπως και τα σκυλια τους.
Το αν θα γινει κατι τετοιο στο μελλον,απλα περιμενουμε,παντως οπως ηρθαν π.χ.οι αρρωστιες στα ζωα που τρωμε(και ειναι πολλες) δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να μην φτασουν και στα σκυλια,και ισως να ακουγεται σημερα τρελλο αλλα παντα η προληψη ηταν σε ολα καλυτερη της θεραπειας.
Και δεν ειπε κανεις οτι πρεπει να βγουμε στους δρομους,ισως το σεναριο(το γραμμα)να υπερβαλει,αλλα πολλες φορες η υπερβολικη προγνωση αποδειχτηκε λιγη,και η πραγματικοτητα στον χρονο πολυ χειροτερη.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Το Ζeitgeist έχει δείξει κ πει πολλά....Καμία σχέση με συνωμοσία, αλλά μάλλον με πραγματικότητα που εμείς αγνοούμε (ή αδιαφορούμε... Καθημερινά ;)).

O φόβος χαλιναγωγεί άνετα (είδατε τί κάνουν οι Αμερικανοί στο όνομα της ''τρομοκρατίας'' ή με τις ανά καιρούς ''πανδημίες'').

Δεν θα αργήσει η μέρα που θα βάζουμε τσιπάκια στα παιδιά μας (υπό το φόβο της απαγωγής...).

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Δεν θα αργήσει η μέρα που θα βάζουμε τσιπάκια στα παιδιά μας (υπό το φόβο της απαγωγής...).
ναι..και σε τι θα βοηθαει το τσιπακι σε περιπτωση απαγωγης?
και δεν λεω για τα παιδια, εγω ρωταω για τα σκυλια για να μην βγουμε και εκτος θεματος..σε τι θα βοηθουσε ενα τσιπακι εαν ηθελαν να μας κλεψουν τον σκυλο και τον εκλεβαν?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ναι..και σε τι θα βοηθαει το τσιπακι σε περιπτωση απαγωγης?
και δεν λεω για τα παιδια, εγω ρωταω για τα σκυλια για να μην βγουμε και εκτος θεματος..σε τι θα βοηθουσε ενα τσιπακι εαν ηθελαν να μας κλεψουν τον σκυλο και τον εκλεβαν?
όχι τσιπ για τα προσωπικά στοιχεία, αλλά για το πού βρίσκεται... σαν πομπός ένα πράγμα.

Δείτε την ταινία, την προτείνω:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ασε που αν υπάρχει τσιπάκι και θέλουν να το καταστρέψουν είναι το μόνο εύκολο....

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι και οι απαγωγεις μαλακες θα ειναι, να αφησουν πανω πομπους και δεκτες:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος