Καινούριο μέλος στν παρέα σας!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Υπεροχος ειναι, πωπω αν ήσουν κοντα θα στον εκλεβα!

Το σκοινι ειναι λιιιιιιιιιγο μεγάλο ή ιδεα μου? Και η δικιά μου ενα μεγάλο θελει, όχι το μικρό που της εχω

giogalatas

Active Member
21 Αυγούστου 2012
38
0
Ευχαριστώ παιδιά να χαίρεσται κ σεις τα δικά σας ζωάκια!Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μεγάλο,αλλα είμαστε μικροί ακόμα!Που θα πάει θα μεγαλώσουμε και τότε δεν θα μας χωράει τπτ!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλώς ήρθες!
Πολύ όμορφος ο κούταβός σου! 2,5 μηνών είπες? Μου φαίνεται λίγο μεγαλύτερος!
Πώς τον λες?

Και αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση, γιατί παρόλο που είναι σκέτο κουκλί το σκυλούνι σου, οι φωτογραφίες που ανέβασες δεν μου αρέσουν, με στεναχωρεί πολύ αυτή η αλυσίδα που βλέπω.
Να ξέρεις ότι η φυλή που διάλεξες είναι αρκετά ανθρωποκεντρική, δεν θα είναι ευτυχισμένο το σκυλί έξω μόνο του, και είναι πάρα πολύ πιθανό να κλαίει και να φωνάζει όχι μόνο σαν κουτάβι αλλά και μεγαλώνοντας.

Αν δεν υπάρχει δυνατότητα να ζήσει το σκυλί μέσα στο σπίτι μαζί σας καλύτερα να του φτιάξετε ένα περιφραγμένο χώρο με σπιτάκι κλπ να μένει, παρά να είναι δεμένο με την αλυσίδα.

Δεν σε ρωτάω από που το απέκτησες, αφού ξέρω πως δεν υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα.

Να το αγαπάς και να το προσέχεις, βγάλτου την αλυσίδα, βάλτο στη ζωή σου και όλα καλά :)

giogalatas

Active Member
21 Αυγούστου 2012
38
0
Λάρα έχεις δίκιο για την αλυσίδα,μα είναι προσωρινή μέχρι να ετοιμάσω την περίφραξη,ενοείτε πως δεν θα χω δεμένο το σκυλί,κατάδικος είναι?!όσο για την ράτσα ...είχα ακόμα 1 ελβετικο ποιμενικό που δθστηχως έφυγε νωρίς στα 2 του χρόνια..μην ρωτάτε το πώς κ το γιατί δν έχει σημασία!Ας χαρούμε λοιπόν το ρηγάκι και μην ανυσηχείς του ετοιμάζω σπιταρόνα!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μην το λες, πάρα πολύ τα έχουν δεμένα! Και σίγουρα δεν είναι κατάδικοι.
Ρήγας λοιπόν! Καλή συμβίωση να έχετε!
Διάβασε το φόρουμ, υπάρχουν πολλά χρήσιμα θέματα για τη σωστή ανατροφή του κουταβιού!

giogalatas

Active Member
21 Αυγούστου 2012
38
0
Ρηγας ναι,αρχοντικό όνομα!Και η δική σου η ελβετίδα κούκλα είναι είδα τις φωτό!όσο για το forum ,για αυτόν ακριβώς τον λόγο γράφτηκα,πιστεύω πως θα με βοηθήσει πολύ στην ανατροφή του ρήγα.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μα τι όμορφος που είναι!
Να σου ζήσει και πάλι!
Του έφτιαξες το χώρο του?
Πώς τα πάτε στην καθημερινότητά σας?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου. Ωραίο όνομα!!!

Τελικά, από που τον έχεις πάρει;

Stratos_Lily

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2012
59
0
τελικά έχω αδυναμία στα άσπρα τριχωτά, ότι ράτσας κι αν είναι! Να τον χαίρεσαι είναι κούκλος!!!

giogalatas

Active Member
21 Αυγούστου 2012
38
0
Τον πήρα απο 1 εκτοφείο της κεντρικικής ευρώπης,αλλα μην με ρωτάτε περισσότερες λεπτομέρειες και με φέρνεται σε δύσκολη θέση.όσο για τον χώρο του του περίφραξα ένα μεγάλο ωραίο μέρος.Πολλές ώρες την ημέρα βέβαια παιζουμε και είναι εκτός περίφραξης.Ο θείος μου μένει ακριβώς δίπλα μας και μοιραζόμαστε την ίδια αυλη οπότε 2 οικογενειες=8 ατομα.Όποιος έρχεται η φεύγει απο το σπίτι τον παίζει λίγο.Με λίγα λόγια μέσα στην περίφραξη είναι κυρίως τα βράδυα αφού τις περισσότερες μέρες της ημέρας παίζει μαζι μας!Τα πάμε μια χαρά και όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα.Τώρα θα ασχίσω σιγα σιγα να δώ το θα κάνς με το θέμα της εκπαίδευσης.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Οχι παιδί μου. Δεν θέλουμε να σε φέρουμε σε δύσκολη θέση.
Αλλά αφού τον πήρες από εκτροφείο, γιατί δυσκολεύεσαι να το πεις;
Προς τιμήν σου είναι, που δεν πήγες σε pet shop ή γενικά σε puppy mill.
Κανονικά, θα έπρεπε να το αναφέρεις, να ξέρουν κι άλλοι που να πάνε, γιατί πραγματικά τελευταία έχουν υπάρχει κανά-δυό στο φόρουμ, που ψάχνουν γι'αυτή την ράτσα.

Ελπίζω να του έχεις φουλ προστασία από σκνίπες και φόλες έτσι;

giogalatas

Active Member
21 Αυγούστου 2012
38
0
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια mareco. Κοιτα,εγώ μένω έξω σπο την θεσσαλονίκη σε αγροτική περιοχη και γίνεται της τρελής απο κουνούπια και γενικά ζουζούνια και τέτοια.Τώρα που τέλειωσε το καλοκάιρι μειώθηκαν βέβαια αλλά πάλι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμο.ο κτηνίατρος μου είπε ότι μετα απο 6 μηνών μπορούμε να του δώσουμε κάτι για τα κουνόυπια.Έχεις καμία συμβουή τι να κάνω ώστε να τον προστατέωω όσο το δυνατόν καλύτερα?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Επίσης εκεί που ζεις έχει και διροφιλαρίωση (σκουλήκι της καρδιάς) πολύ επικίνδυνη ασθένεια για την οποία όμως υπάρχει πρόληψη. Ρώτα τον γιατρό σου αν έχει ήδη δώσει το χάπι που πρέπει στον σκύλο σου.

giogalatas

Active Member
21 Αυγούστου 2012
38
0
ναι για σκουλήκι της καρδιάς νομίζω το έκανε σε μορφή εμβολίου,διόρθωσε με αν κάνω λάθος.Επίσης του βαλα μία αμπούλα για τσιμπούρια και έχω και ένα σπρέι για ψύλους κτλ που το ψεκάζω ανα τακτά χρνικά διαστήματα.Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να το προστατέψω,αν γνωρίζετε κάτι είμαι όλος αυτιά.Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει άλλο μέρος στην ελλάδα με τόσο πολλά ζουζουνια..Το καλοκάιρι ΔΕΝ μπορέις να κάτσεις έξω απο τα κουνούπια.10-10 σε τσιμπόυν.Σκνίπες,μυγάκια,σκατάκια τσιμπούρια..Χαμός γίνεται!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Σιγουρέψου ότι η αμπούλα που του βάζεις τον καλύπτει και για τη σκνίπα, δεν το κάνουν όλες! επίσης μπορείς παράλληλα να του φοράς και αντιπαρασσιτικό κολάρο που να καλύπτει και τη σκνίπα. Συμπληρωματικά μπορείς να τον ψεκάζεις με σιτρονέλα το απόγευμα. Αφού έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα, να τηρείς ευλαβικά τις ημερομηνίες λήξης, μην αφήνεις ούτε μια μέρα το σκύλο απροστάτευτο.

Επίσης κακό δεν θα έκανε, γύρω από τον περιφραγμένο του χώρο να φυτέψεις βασιλικούς, δεντρολίβανα κλπ που είναι απωθητικά προς τα κουνούπια.

Πολύ σημαντικό, κάθε έξι μήνες να κάνεις εξετάσεις στο σκύλο σου, ώστε αν συμβεί το κακό, να το προλάβετε γρήγορα!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
να τον χαίρεσαι και απο την φώτο μοιάζει ότι είναι καναδέζικο λυκόσκυλο έτσι?κάτι άλλο γιατί αποφεύγετε όλοι το εμβόλιο της λεισμανίασης?το κάναμε και νιώθω ο μοναδκός..ίσως μην το ξανά κάνω του χρόνου αφού δεν το εμπιστεύονται πολλοί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi