Καινούριος ιδιοκτήτης ενηλίκου Αkita inu

Paul_vet

Banned
Banned
6 Απριλίου 2013
11
0
ο/η mareco έχει δύο σκυλιά αν δεν κάνω λάθος πρώην αδέσποτα και για να λέμε την ίδια καραμέλα στο φόρουμ υπάρχει κάποιος λόγος και δεν μας ήρθε έτσι στο μυαλό.
και εγω εχω 7 τι να παει να πει ?δεν μ λεει κατι αν ειναι αδεσποτα η οχι ,αυτο που μου σουβλιζει το μυαλο ειναι η επιμονης σας να παρει καποιος ενα αδεσποτο που θα εχει τα χλια μιρια μακροχρονια, παρα να παρει ενα απο πετσοπ π θα ειναι πληρως οκ οσο και να μην θελετε να το καταλαβετε.Θα αρρωστησει το σκυλι του πετσοπ,θα σε φαει,θα θα θα θα , αλλα του εκτροφεα ΠΑΝΤΑ θα ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο του πετ σοπ ...χαχαχα..οκ !Αντι να πειτε ενα καλωριζικο στον ανθρωπο με το καινουργιο σκυλακι, απλα τον βριζεται, δεν ντρπεστε λιγο?και στην τελικη τα σκυλακια απο εκτροφεες οχι τιης κληκας σας τι θα γινοιυν? ευθανασια?ωραιοι φιλοζωοι, μπραβο σας ...!δεν θα ασχοληθω παρα πανω με το θεμα, ειπα την γνωμη και οποιος ειναι σωστος θα την δεχτη, οποιος εχει κωλλημα, ας με βριζει ...Αφηστε τον κοσμακι να χαρει μαζι σας και μην τον πριζεται με τον αν και πρεπει και και και ...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
το θέμα αγαπητέ δεν είναι αν το σκυλάκι θα εμφανίσει κάποιο πρόβλημα αλλά τι γίνεται πίσω απο το κουτάβι δηλαδή τα puppy mills και αν αγοράσεις ενισχύεις το κύκλωμα αυτό.

ath_ch

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2013
85
0
Athens
και εγω εχω 7 τι να παει να πει ?δεν μ λεει κατι αν ειναι αδεσποτα η οχι ,αυτο που μου σουβλιζει το μυαλο ειναι η επιμονης σας να παρει καποιος ενα αδεσποτο που θα εχει τα χλια μιρια μακροχρονια, παρα να παρει ενα απο πετσοπ π θα ειναι πληρως οκ οσο και να μην θελετε να το καταλαβετε.Θα αρρωστησει το σκυλι του πετσοπ,θα σε φαει,θα θα θα θα , αλλα του εκτροφεα ΠΑΝΤΑ θα ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο του πετ σοπ ...χαχαχα..οκ !Αντι να πειτε ενα καλωριζικο στον ανθρωπο με το καινουργιο σκυλακι, απλα τον βριζεται, δεν ντρπεστε λιγο?και στην τελικη τα σκυλακια απο εκτροφεες οχι τιης κληκας σας τι θα γινοιυν? ευθανασια?ωραιοι φιλοζωοι, μπραβο σας ...!δεν θα ασχοληθω παρα πανω με το θεμα, ειπα την γνωμη και οποιος ειναι σωστος θα την δεχτη, οποιος εχει κωλλημα, ας με βριζει ...Αφηστε τον κοσμακι να χαρει μαζι σας και μην τον πριζεται με τον αν και πρεπει και και και ...
Συγνώμη έχεις ιδέα από που προέρχονται τα σκυλια των πετ σοπ;Έχεις δει βίντεο ή φωτογραφίες σε τις άθλιες συνθήκες ζουν;Και προτείνεις να παίρνουν σκυλια από εκεί και να τους λέμε μπράβο καλά έκανες συγχαρητήρια;Εσυ δε νιώθεις ίχνος ντροπής με αυτά που υποστηρίζεις ;εκτροφή για σένα ειναι βάζω σε μια κλούβα 10 σκυλια χωρίς φαΐ και νερό με σκοπό να αναπαραχθουν με σκοπό μόνο και μόνο το κέρδος ;οποίος ειναι σωστός θα δεχτεί τι δικια σου άποψη;Διαβάζεις αυτά που γράφεις;κάτσε διάβασε κάποια πράγματα σε παρακαλώ για τα πετ σοπ και τα παπι μιλς...

Paul_vet

Banned
Banned
6 Απριλίου 2013
11
0
το θέμα αγαπητέ δεν είναι αν το σκυλάκι θα εμφανίσει κάποιο πρόβλημα αλλά τι γίνεται πίσω απο το κουτάβι δηλαδή τα puppy mills και αν αγοράσεις ενισχύεις το κύκλωμα αυτό.
δεν θελω να ανοιξω πιο πολυ το θιεμα αυτο, ξερεις την γνωμη μου, στην ειπα πιο πανω, δεν μ αρεσει να επαναλαμβανομαι και να κουραζω, αν νομιζεις οτι εμαι λαθος, οκ , γνωμες ειναι αυτες διαφερουν ...σε ευχαριστω για την κουβεντα π ειχαμε !

Paul_vet

Banned
Banned
6 Απριλίου 2013
11
0
Συγνώμη έχεις ιδέα από που προέρχονται τα σκυλια των πετ σοπ;Έχεις δει βίντεο ή φωτογραφίες σε τις άθλιες συνθήκες ζουν;Και προτείνεις να παίρνουν σκυλια από εκεί και να τους λέμε μπράβο καλά έκανες συγχαρητήρια;Εσυ δε νιώθεις ίχνος ντροπής με αυτά που υποστηρίζεις ;εκτροφή για σένα ειναι βάζω σε μια κλούβα 10 σκυλια χωρίς φαΐ και νερό με σκοπό να αναπαραχθουν με σκοπό μόνο και μόνο το κέρδος ;οποίος ειναι σωστός θα δεχτεί τι δικια σου άποψη;Διαβάζεις αυτά που γράφεις;κάτσε διάβασε κάποια πράγματα σε παρακαλώ για τα πετ σοπ και τα παπι μιλς...
χαχαχαχαχα, ετσι ακριβως ,!να σου πω ομως , οτι ολα τα φασολια στο σακι δεν εχουν το ιδιο μεγεθος και βαρος, κατσε σκεψου τι ανοησιες γραφεις και μετα κανα κυριγμα ! ..την αγαπη μ!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Νιωθεις βρε πολ βετ αυτα που γραφεις ? τα πιστευεις ? ή εισαι βαλτος τρολλεας απο πετ σοπ ? στην πρωτη περιπτωση κατσε διαβασε λιγο τι εστι πετ σοπς και παππυ μιλς Και στην δευτερη τραβα πισω στην σπηλια σου βρε. Που θα συγκρινεις την αποκτηση ενος σκυλου απο φιλοζωικη , απο τον δρομο ή απο εκτροφεα σοβαρο με τα πετ σοπς και τα παππυ μιλς . Και δεν εχει να κανει με ποιο σκυλι ειναι ανωτερο φιλε μου , ολα σκυλακια ειναι με τις ιδιαιτεροτητες τους το θεμα εχει να κανει με το ζωο που λεγεται ανθρωπος και την αρρωστια του που λεγεται απληστια .

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Ελα τωρα τι καθεστε και ασχολειστε, δεν καταλαβαινετε οτι εχει ορεξη για να δουλεψει?
Αστο παληκαρι να παιζει..
Με τετοια θεματα καλο ειναι να μην τους αφηνουμε να παιζουν...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
δεν θελω να ανοιξω πιο πολυ το θιεμα αυτο, ξερεις την γνωμη μου, στην ειπα πιο πανω, δεν μ αρεσει να επαναλαμβανομαι και να κουραζω, αν νομιζεις οτι εμαι λαθος, οκ , γνωμες ειναι αυτες διαφερουν ...σε ευχαριστω για την κουβεντα π ειχαμε !
επειδη απ' ό,τι φαίνεται όμως μας κουράζεις και χωρις να επαναλαμβάνεσαι... τράβα ασχολησου λιιιιιιγο με τη ζωή του.... κατά το κοινώς λεγόμενον... get a life

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Εβλεπα στο Akita inu (Greece) group στο facebook μια δημοσιευση απο καποιον,και τελικα θυμηθηκα οτι ειναι ο ιδιος που ανοιξε αυτο το θεμα.Ειπωθηκε πως το σκυλι του μπορει να εχει ερλιχιωση(ασχετο με το θεμα μας,καλα να ειναι το σκυλι),και να μην τα πολυλογω,απο οτι καταλαβα ο "νεος εκτροφεας" παλι ζευγαρωσε την σκυλιτσα του γιατι ανεφερε πως ο κτηνιατρος την ειχε εξετασει οσο εσερνε και αφου ηρθε ο αρσενικος για να ζευγαρωσουν,και μετα οσο περιμεναν για την εγκυμοσυνη.Και ολα αυτα βεβαια αφου ηρθε εδω για συμβουλες,και αφου ολοι τον παροτρυναν να την στειρωσει.Τα συμπερασματα δικα σας.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Τωρα τι συμπερασματα...ο καθενας ο'τι θέλει κανει!
Ελπιζω τουλαχιστον να νοιαστει για το ζωντανο τωρα που πρέπει να τη δει κτηνιατρος.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Φυσικα κανει οτι θελει ο καθενας,απλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο μπαινουν πολλοι στη διαδικασια να ρωτανε καποια πραγματα(γιατι οταν ρωτας σημαινει πως εισαι προετοιμασμενος να ακουσεις και πραγματα που ισως δεν σου αρεσουν),και τελικα να κανουν αυτο που ειχαν εξ'αρχης στο μυαλο τους.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Γιατι ελπιζουν μέσα τους οτι θα τους πουμε αυτο που θελουν να ακουσουν και ενα μπραβο αποπανω!Οταν δεν ακουν όμως αυτο, φευγουν και κανουν αυτο που ειχαν στο μυαλο τους απο την αρχη...

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Τι σχόλια αλήθεια, εισέπραξε εκεί;
Δεν γνωριζω κατα ποσο γνωριζουν την υπαρξη αυτου του θεματος,οσοι εγραψαν εστιασαν στο προβλημα που παρουσιαστηκε στο σκυλι..Δεν ειμαι σιγουρος παντως πως πολλοι θα καταδικαζαν τετοια ενεργεια,σιγουρα θα υπηρχαν καποιοι που θα το εκαναν και θα το πιστευαν,αλλοι ομως θα το εκαναν μονο για το θεαθηναι(καθως προχωρουν σε ομοιες πραξεις)..

@συλβοσκυλο συμφωνο απολυτα με αυτο που ειπες,μερικοι μονο να τους χαιδευεις τα αυτια θελουν τελικα...

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα