Καινούρια τροφή

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
μπορεις να κανεις μια παρουσιαση της τροφης και θα κρινουν μερικοι αν ειναι καλη η οχι!
προφανως ολοι εχουν κριση και μπορουν να καταλαβουν τι ειναι και τι δεν ειναι καλο!
καλα κανεις και μας ενημερωνεις για κατι καινουργιο στην αγορα γιατι αρκετοι απο εμας εχουμε προβλημα στο να βρουμε μια καλη τροφη και σε μια προσητη τιμη!μερικοι μπορει να ειναι διστακτικοι μαζι σου και αυτο ειναι λογικο επειδη εσυ εισαι στην εταιρια και σιγουρα θα αναφερεις μονο τα καλα και λογικο ειναι αυτο θα εκανε ο καθενας για την δουλεια του!
καλη αρχη και περιμενουμε νεα!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Φυσικά είναι απολύτως λογικό να είμαστε διστακτικοί. Ξέρεις πόσες φορές μας λένε πως η "τάδε" τροφή δεν παίζετε;
Από την ανάλυση κρίνω πως ΕΙΝΑΙ καλή τροφή (γι' αυτό και την ζήτησα!).
Με ανησυχεί κι εμένα βέβαια η απουσία αρκετής ποσότητας κρέατος + πρωτείνης. Δεν πειράζει, καμία τροφή δεν είναι "τέλεια".

Ερώτηση:
Έχετε κανονίσει κάποια έκπτωση για σκύλους εκθέσεων ή εκτροφέων;

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
εχεις ιδεα για τις τιμες που θα την βρισκουμε στα πετ σοπ ?
ελπιζω να μην πατε στα πετ σιτι ή σε καταστηματα που πουλανε ζωα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
ελπιζω να μην πατε στα πετ σιτι ή σε καταστηματα που πουλανε ζωα
Φίλε molotof τώρα αυτό είναι καλαμπούρι για να γελάσουμε ε;
Η να σου θυμίσω ότι πρόκειται για εμπορική επιχείρηση και όχι φιλοζωικό σωματείο...

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Φίλε molotof τώρα αυτό είναι καλαμπούρι για να γελάσουμε ε;
Η να σου θυμίσω ότι πρόκειται για εμπορική επιχείρηση και όχι φιλοζωικό σωματείο...
σωστα επειδη ειναι επιχειρηση και θελουν να πουλανε ας δουνε την τυχη των τροφων που ειναι στα πετ σιτι .
δειτε πχ την τεχνικαλ .μια καλη τροφη που οταν πηγε στα σιτι (κ εφυγε βεβαια απο ολα τα τοπικα πετ ) εχασε μεγαλο κομματι τηγς αγορας .
ακομα καλυτερο παραδειγμα ειναι αυτο της eukanuba που και αυτη εχει χασει την θεση της στην αγορα.

και τελος φιλε mareco επειδη ξερω πως και απο που φαιρνουν ολοι αυτοι οι πετ σοπαδες τα σκυλακια τους ,εγω προσωπικα δεν τους εχω αφησει εδω κ χρονια ενα ευρω.θα μου πεις σιγα το πραγμα ρε φιλε .σου απαντω πως αν αγορασω απο τα μαγαζακια τους τους ενισχυω κ αυτο εγω δεν το θελω.

φιλε mareco σου μιλησε κανεις για τσαμπα ή για δωρεαν τροφή ?
που κολαει το φιλοζωικο σωματειο ?

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
σωστα επειδη ειναι επιχειρηση και θελουν να πουλανε ας δουνε την τυχη των τροφων που ειναι στα πετ σιτι .
δειτε πχ την τεχνικαλ .μια καλη τροφη που οταν πηγε στα σιτι (κ εφυγε βεβαια απο ολα τα τοπικα πετ ) εχασε μεγαλο κομματι τηγς αγορας .
ακομα καλυτερο παραδειγμα ειναι αυτο της eukanuba που και αυτη εχει χασει την θεση της στην αγορα.

Υπάρχουν στοιχεία που τεκμηριώνουν αυτά που λες; Δεν έχω άποψη. Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω.

και τελος φιλε mareco επειδη ξερω πως και απο που φαιρνουν ολοι αυτοι οι πετ σοπαδες τα σκυλακια τους ,εγω προσωπικα δεν τους εχω αφησει εδω κ χρονια ενα ευρω.θα μου πεις σιγα το πραγμα ρε φιλε .σου απαντω πως αν αγορασω απο τα μαγαζακια τους τους ενισχυω κ αυτο εγω δεν το θελω.

Αυτό που λες δεν έχει καμμία σχέση. Κι εγώ έχω χρόνια να μπω στα pet city ή οπουδήποτε αλλού πουλάνε ζώα. Δεν σημαίνει όμως ότι εγώ κι εσύ κάνουμε την πλειοψηφία. Τουλάχιστον εγώ, δεν έχω δει στατιστικές που να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.

φιλε mareco σου μιλησε κανεις για τσαμπα ή για δωρεαν τροφή ?
που κολαει το φιλοζωικο σωματειο ?
Οχι στην έννοια με την οποία το εξέλαβες εσύ. Δεν αναφερόμουν στην τιμή αλλά στην πολιτική προώθησης των πωλήσεων της εταιρίας.

sl8

Well-Known Member
12 Απριλίου 2009
149
4
Ηράκλειο Κρήτης
Αν τροφές όπως οι προαναφερθείσες κατρακύλησαν όπως λες (χωρίς προσωπικά να θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένη μάρκα) δεν φταίει κάποια αλυσίδα pet που πουλάει σκύλους. Δεν είναι δα και ολόκληρη η Ελλάδα συνειδητοποιημένοι φιλόζωοι. Αν ήταν έτσι θα είχαν πάψει να πουλάνε ζώα προ πολλού! Και δεν βλέπω οι πωλήσεις ουγγαρέζικων σκυλιών -γατιών να έχουν πέσει καθόλου...
Αυτό που φταίει (αν όντως ισχύει αυτό που λες) ενδεχομένως να είναι η στροφή που έκαναν αυτές οι εταιρίες στο εύκολο κέρδος θυσιάζοντας έτσι την ποιότητα..

casper

Active Member
12 Μαϊου 2010
29
0
Κλαλησπερα. Πρωτα θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη για την καθυστερηση. Αν ημουν καπως επιθετικος η προσεβαλλα καποιον ζητω και παλι συγγνωμη. Ισως λανθασμενα υποτιμησα τις γνωσεις καποιων και την αγνοτητα των προθεσεων.Ελπιζω να μου το συγχωρεσετε.
Οπως πολυ σωστα βρηκαν οι solo kai nikos-x η τροφη ειναι η all in one της natural food company. Eμεις σαν εταιρεια εισαγουμε τις βιολογικες τροφες herrmanns, που εξειδικευονται στην κοσερβα σκυλου και σε τροφη σε νιφαδες(εξαιρετικης ποιοτητας αλλα πολυ ακριβες για την ελληνικη αγορα και σε μικρες συσκευασιες). Ψαχναμε να βρουμε μια βιολογικη ξηρα, αλλα καποιες ηταν μετριας ποιοτητας και αλλες πολυ μικρης παραγωγης που δεν μπορουσαν να εξαγουν. Eτσι καταληξαμε στην all in one. Oλιστικη με φυσικα συστατικα μονο.

casper

Active Member
12 Μαϊου 2010
29
0
Τωρα να απαντησω σε καποια θεματα που θεσατε.Η ποσοτητα πρωτεινης και λιπους φαινεται μικρη βαση αυτων που εχουμε συνηθισει, αλλα εμεις πιστευουμε οτι ειναι η ιδανικη για τους σκυλους ειδικα με τις κλιματολογικες συνθηκες της Ελλαδας. Αλλοι διαφωνουν και προτεινουν υψηλοτερη πρωτεινη. Ο καθενας θα κρινει για τον εαυτο του. Τωρα για την ποσοτητα κρεατος πιστευω οτι ειναι απο τις μεγαλυτερες αν οχι η μεγαλυτερη. Ειναι περιπου 40 με 45% κρεατος, οχι προιοντων κρεατος. Θα θελαμε να πουλαμε μονο σε μαγαζια που δεν πουλανε ζωα αλλα δυστυχως δεν μπορει μια εταιρεια να επιβιωσει ετσι σημερα. Πιθανων καποια στιγμη συντομα να απαγορευτουν οι πωλησεις ζωων απο καταστηματα οπως εχει γινει στο εξωτερικο. Τωρα επειδη ειμαστε καινουργια και μικρη εταιρεια δεν ειναι ευκολο να εχουμε πολλα σημεια πωλησης συντομα. Θα σας ενημερωνουμε και απο το site μας που ελπιζω να ειναι ετοιμο συντομα.
Ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ.

casper

Active Member
12 Μαϊου 2010
29
0
H τιμή που θα κυμαίνεται περίπου?
Επίσης, οταν λες "ολιστική", τι εννοείς?
Ο ορος ολιστικος προερχεται απο το ολον(whole-holostic). Η ολιστικη διατροφη ειναι εκεινη οπου ολα τα συστατικα ειναι υψηλης ποιοτητας προερχομενα απο φυτικες και ζωικες πηγες, και επισης η καταλληλοτητα ολων των συστατικων ετσι ωστε να αφομοιωνονται σωστα και ευκολα απο το σωμα, γι αυτο οι ολιστικες τροφες ειναι και υποαλλεργικες. Για να γινει κατανοητο, φαντασου ενα τεραστιο παζλ εκατομμυριων κομματιων με τη φωτογραφια ενος σκυλου. Αν ολα τα κομματια δεν ειναι στη σωστη τους θεση, η φωτογραφια θα ειναι αλλοιωμενη.
Γενικα ειναι ενας ορος οπου εχουν δοθει ποικιλες ερμηνειες, και καποιες εταιριες τροφων αυτοαποκαλουνται ολιστικες χωρις να ειναι.
Η All in one ειναι πιστοποιημενη απο το Βρετανικο συλλογο ολιστικης διατροφης και ιατρικης.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
και ποτε θα αρχισει να κυκλοφορει?και απο τιμη μπορεις να μας πεις?
αν και λιγο ασχετος η τροφη θα εχει πιστοποιηση iso?

casper

Active Member
12 Μαϊου 2010
29
0
και ποτε θα αρχισει να κυκλοφορει?και απο τιμη μπορεις να μας πεις?
αν και λιγο ασχετος η τροφη θα εχει πιστοποιηση iso?
Σε περιπου δεκα μερες θα αρχισει να υπαρχει σε μαγαζια. Απο τιμη περιπου 73 με 79 προτεινομενες λιανικες στα 15κιλα.
Για το iso ξερω οτι ειναι ενας οργανισμος που πιστοποιει διαφορα προιοντα αν τηρουν καποιες προδιαγραφες. Η Αll in one εχει πιστοποιηση υψηλων προδιαγραφων.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
για ιiso το λεω γιατι το εχω δει σε μερικες τροφες!σε 5κιλα θα υπαρχει?
η τιμη ειναι αναλογη της ποιοτητας?

casper

Active Member
12 Μαϊου 2010
29
0
για ιiso το λεω γιατι το εχω δει σε μερικες τροφες!σε 5κιλα θα υπαρχει?
η τιμη ειναι αναλογη της ποιοτητας?
Σε 7.5 κιλα και σε 2 κιλα. Εγω θα σου πω ναι αλλα ο καθενας συγκρινει προιοντα και τιμες και κανει τις επιλογες του.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
η πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι τα λεφτα ειναι πολλα!!κανεις βεβαια δεν αμφιβαλει για την ποιοτητα αλλα στις μερες μας δυσκολα θα χαλασει καποιος 70+ για σκυλοτροφη!!ανεφερε αν δεν σου ειναι κοπος και τις τιμες για 7.5 και 5 κιλα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog