Καινούργιο Μέλος (Dogo Argentino)

Pr_Crocodile

Member
17 Ιουνίου 2011
18
0
ναι αλλα για να πάρεις ένα σκύλο δεν μπορείς να καταλάβεις τον χαρακτήρα του μέσα σε μισή ή μια ώρα. Εγω αυτό που είδα ήταν ένα πολύ ενεργητικό γλυκήτατο σκύλο που θέλει σίγουρα να επιβληθείς πάνω του και πάνω από ολα να είστε αχώριστοι...!! Τον άτιμο πάντως, όταν μείναμε μόνοι μας, ενω πρίν έκανε σαν παλαβός, έπειτα με κοίταζε μόνο στα ματιά ηρέμησε, και επειδή όταν τον πλησίαζα να τον χαιδέψω κοιτούσε το χέρι μου, του έλεγα Κάτσε και καθόταν ο άτιμος. Λες και το έκανε επίτιδες....<Πάρε με είμαι καλός και υπάκουος, πάρε με.> χαχα.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
φυσικά και δεν μπορείς να το καταλάβεις ... θα ρωτήσεις τα άτομα που τ ξέρουν και θα τους πεις και το χαρακτήρα τους και θα βρεθεί ο κατάλληλος σκυλος

Pr_Crocodile

Member
17 Ιουνίου 2011
18
0
Δεν ξέρω, από αυτά που διάβασα και εδω και αλλού πάντως και τρομάζω και δειλιάζω. Ποιος μπορεί να κρίνει τον εαυτό του ότι μπορεί να τα καταφέρει? Δεν ξέρω, νομίζω μπερδεύτηκα περισσότερο.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
μονο αγάπη χρειάζεται :) μετα θα δεις αν είσαι κοινωνικό ατομο για παράδειγμα ή ποσο σου αρέσει να γυμνάζεσαι για να δεις αν ταιριάζει με ένα σκύλο που θα θέλει πολλές βόλτες

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Σιγουρα η αγαπη ειναι ενα πολυ βασικο συστατικο...αλλα δεν ειναι το μονο! Θελει υπομονη, επιμονη, προγραμμα......Ειδικα σε ενα ενηλικο σκυλι που περνουμε απο ενα καταφυγιο (ή απο το δρομο) πρεπει να του δειξουμε πανω απ ολα οτι μπορει να μας εμπιστευθει κ να βασιστει πανω μας :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλωσηρθες! Σε παρομοια φαση ενηργησα με το συναισθημα και οχι με την λογικη και ευτυχως μου
ηρθανε τα πραγματα αρκετα βολικα! Βεβαια αλλη ρατσα σκυλου.

Γιατι δεν ζητας να τον φιλοξενησεις για καποιο καιρο και αν τα πραγματα δεις οτι βαινουν ομαλα τοτε να τον
υιοθετησεις κιολας!

Παντως ο ατιμος εχει απιστευτο βλεμμα!

atoki

Active Member
6 Ιουνίου 2011
26
0
θεσσαλονικη
Καλως ηρθες dimi!!!να σου πω καταρχας,σκεψου τον χωρο που θα του παραχωρησεις στο διαμερισμα..με τον γατουλι καποια στιγμη θα τα βρουνε που θα παει αν δινεις αμοιβαια σημασια και προσοχη!!σαν ενεργητικος τυπος ο κυριος θα θελει παρκο κοντα να τρεχει,σωστα??και τελος καλα κανεις και πονοκεφαλιαζεις..γιατι μιλαμε για μια σχεση πολυ μακροχρονια δεν πρεπει να μετανιωσεις αργοτερα..γιαυτο σου στελνω καλα vibes...
Για σωστη αποφαση!!!

Pr_Crocodile

Member
17 Ιουνίου 2011
18
0
Αυτά τα έχω λύσει στο κεφάλι μου...Το σπίτι μου είναι μικρό (60τμ) αλλά έχω πολύ μεγάλο μπαλκόνι..περίπου 40 τμ και έχω την τύχη να μένω στην κορφή ενός λόφου όπου πίσω από το σπίτι μου υπαρχει πολύ μεγάλος χώρος για βόλτα και τρέξιμο οπότε το θεωρώ ιδανικό σαν περιβάλλον. Η πρόταση για φιλοξένια για αρχή ήταν πολύ καλή και όντως δεν την είχα σκεφτεί.

Pr_Crocodile

Member
17 Ιουνίου 2011
18
0
Πήγα και τον είδα το Σάββατο να τον ξαναδω με σκοπό να τον πάρω. δυστηχώς δεν είχε πολύ καλή κατάληξη. Σίγουρα πάντως είναι ένας σκύλος που θέλει πολύ δουλειά για να τον πάρεις τελικά...και όχι απλά επιμονή και υπομονή. Γνώμη μου πρέπει στην αρχη να γίνει δουλειά εκει στην φιλοζωική ώστε κάποια στιγμή να καταφέρεις τουλάχιστον να τον πας σπίτι σου.
Η αναζήτηση συνεχίζετε....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
O μικρος ειναι πολυ ατιθασος... αυτο ειναι κατι που απαιτει τουλαχιστον εμπειρια απο τους πιθανους ιδιοκτητες...
Στη φιλοζωικη δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθουν μαζι του. ,
Καλη τυχη στην αναζήτηση σου :)

Pr_Crocodile

Member
17 Ιουνίου 2011
18
0
Επειδη υπάρχει εμπειρία, γιαυτό ακριβώς τον λόγο λεω πως εναν σκύλο με ατίθαση προσωπικότητα όπου στην προσπαθεια του να σου επιβληθεί μπορεί να περάσει τα επιτρεπτά όρια άθελα του εννοείτται δεν μπορείς να τον πάρεις απλά να τον πας σπίτι σου και να ξεκινήσει απο εκεί η δουλειά. Αυτό προσπαθώ να πω. Και σίγουρα η φιλοζωική πρέπει να το κάνει απόλυτα κατανοητό. Χρειάζεται πολλές επισκέψεις, βόλτες εκει, να σε μάθει το σκύλι, μην πω σίγουρα μαζί με εκπαιδευτή...και μέτα τον παίρνεις.

friendsofanimals

New Member
26 Ιουνίου 2011
1
0
Nea Filadelphia, Athens
Καλησπερα...
Η Μαρια Παλογλου ειναι απο Φιλοζωικη Φιλαδελφειας..
Ο Μαραντονα υιοθετηθηκε, μενει ομως η Μπλανς//
Εαν ενδιαφερεσαι ακομα καλεσε στο 694 4949 741 την Κυρια Κικη να κλεισετε ενα ραντεβου να περασεις να την δεις.

Pr_Crocodile

Member
17 Ιουνίου 2011
18
0
Καλησπέρα σε όλους και πάλι,
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, αλλά τον βρήκα τον σκύλο των ονείρων μου και θα πάω σήμερα να τον παραλάβω. Ένας κούκλος που κάποιος ανόητος παράτησε. Εδώ υπάρχουν και φωτογραφίες....
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163010267100238.42841.105828016151797
Ανυπομονώ....

Επίσης θα ήθελα όποιος ξέρει κάποιον καλό κτηνίατρο...προς τα νότια προάστια.... από Νέο Κόσμο μέχρι Π. Φάληρο να μου δώσει τα φώτα του παρακαλώ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Π.Φάληρο θα σου πω συντομα κτηνίατρο καλό από μια φίλη μας που μένει εκεί!
Αντε με το καλό να τον πάρεις σπίτι σου, καλό ξεκίνημα σας εύχομαι!!!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Βαρεσης Οδυσσεας
Κρητης 34 Π.Φαληρο
210 9484202 6947439286
Πολυ προσεκτικος,καλος με τα ζωα και δεν κλεινει ποτε το τηλ