Καινουργιο μελος

likos

Active Member
18 Μαϊου 2008
35
0
Καλησπερα σε ολους μολις πριν λιγο μπηκα στο φορουμ και ενιωσα την αναγκη να μοιραστω μαζι σας την χαρα της εγγραφης με αυτο ο μνμ.Δυστυχως εδω και δυο μηνες δεν εχω σκυλο και φροντιζω να κανω συντομα κατι για αυτο αλλα τωρα δεν ειναι επι του θεματος.Γεια σε ολους και παλι!

likos

Active Member
18 Μαϊου 2008
35
0
Καλως σας βρηκα!Οι λογοι που με ωθησαν στος γεγονος της εγγραφης αυτης ηταν οι ατελειωτες ωρες αναγνωσης των συζητησεων σας που πραγματικα πολλες φορες ηθελα να συμετασχω αλλα δεν μπορουσα και φυσικα μια ιδιαιτερη συμπαθεια προς την rottie την οποια εκτιμω βαθυτατα για την αντικεμενικοτητα της και την ορθη λογικη της αν και δεν μου αρεσουν τα ροτβαιλερ...

likos

Active Member
18 Μαϊου 2008
35
0
Οχι,το καταλαβες ετσι ακριβως ειναι λατρευω τους λυκους αν και μπορω να συμβιβαστω μονο με ενα απλο και ταπεινο λυκοσκυλακι...

likos

Active Member
18 Μαϊου 2008
35
0
Καλως σας βρηκα και παλι και ευχαριστω για την υποδοχη.Μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε συμβουλες και γνωμες στο διλημα. γερμανικος ποιμενικος η καυκασου?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
:-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

elias11

Well-Known Member
7 Απριλίου 2008
59
0
Καλως ηρθες

Συμφωνω σε ολα με τον ΜΑΚΗ για τα :-({|= :-({|= :-({|=

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Καλως ηρθες :)

(Αγαπω πολυ τους γερμανικους ποιμενικους γιατι ειχαμε τετοιο οταν μεγαλωνα στο πατρικο μου, αλλα δεν ειναι καταλληλη για να σε συμβουλεψω τι να παρεις :wink: )

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο Dogforum likos! Τώρα που είσαι πια μέλος της παρέας, σου εύχομαι πολλές και εποικοδομητικές συζητήσεις! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν