XEEE mad00lini Δεν σε ξέρω όμως μου αρέσουν τόσο οι καυστικές απαντήσεις σου. Έχετε δίκιο,θα βγαλω τον σκασμό..Και σηκώθηκα το πρωί και του ΄πα τα νέα..PFFFFF πως θα το παρει τώρα ??
Πολύ όμορφο κουταβάκι! Να σου ζήσει! Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ημίαιμο γκέκα με λίγο "τσοπάνη". Θα γίνει πολύ καλός φύλακας!Γεια σας παιδάκια!Καλως ήρθα και καλώς με βρήκατε Απέκτησα τον Ήρωα πριν 2 μήνες περίπου.Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω τίποτα γι'αυτόν.Τον πήρα μέσω μιας γνωστής η οποία δεν ήξερε να μου πει ούτε την ακριβή του ηλικία(μου είχε πει ότι πρέπει να είναι 10 ημερών),ούτε τίποτα περισσότερο,το μόνο που μου είπε είναι ότι είναι φύλακας.Σπουδάζω στην επαρχεία και ο πρώτος κτηνίατρος που τον πήγα δεν μου γέμισε το μάτι(με ρώτησε αν μπορώ να του κάνω τα εμβόλια μόνη μου) και επειδή δεν ήμουν σίγουρη για την ηλικία του μικρού,του έκανα τώρα το πρώτο εμβόλιο σ'έναν άλλον κτηνίατρο που βρήκα τελικά ο οποίος μου είπε ότι είναι ήδη 3μισι μηνών! και ότι θα μπορούσε να έχει αρρωστήσει!!Το θέμα είναι ότι νιώθω φριχτά,και θέλω να μου πείτε αν υπάρχει περίπτωση ν'αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ο μικρός,που άργησα τόσο πολυ να του κάνω τα εμβόλια.Το επόμενο θα το κάνει σε 20 ημέρες.Επίσης,αν ξέρει κάποιος να μου πει τι διασταύρωση ράτσας είναι θα του ήμουν ευγνώμων καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μάθω και μ'έχει φάει η περιέργειαView attachment 41601View attachment 41602