εγώ θα σχολάσω κατά τις 6, οπότε δεν θα προλάβω να'ρθω μέρα... :-(Εγω σιμερα το απογευμα δεν δουλεβω- ειναι κανεις για παρκο??????
Αχχχχ, να πάρει, τώρα είδα που το γραψες αυτό και δεν το κανονίσαμε. Πήγατε τελικά γιατί εμείς που πήγαμε δεν είδαμε ούτε 1 σκυλάκι.Εγω σιμερα το απογευμα δεν δουλεβω- ειναι κανεις για παρκο??????
Mια χαρά μπορείς - δεν υπάρχει ταμπέλα ότι απαγορεύονται οι σκύλοι.Πηγαινα με τον προηγουμενο μου σκυλο σε αυτο το παρκο πολυ συχνα μιας και ειναι πολυ κοντα μου. Τωρα εχω να παω γυρω στα 4 χρονια εκει. Ιδανικο μερος για να βγαλεις το σκυλο σου. Ομως ειχα την εντυπωση οτι τωρα δεν επιτρεπονται οι σκυλοι. Μπορουμε να κυκλοφορουμε ελευθερα σε ολη την του την εκταση? Μεχρι και την λιμνη? Γιατι εγω πηγαινα αργα το βραδυ και δεν ειχα προβλημα μιας και δεν υπηρχε ψυχη.
Μια χαρα, τοτε την επομενη μας συναντηση πρεπει να την κανονισουμε εκει. Το μερος ειναι φανταστικο,πολυ μεγαλη εκταση για να ευχαριστηθουμε εμεις και τα σκυλια μας και με ευκολια παρκινγκ, και μεσα στην Αθηνα.Mια χαρά μπορείς - δεν υπάρχει ταμπέλα ότι απαγορεύονται οι σκύλοι.