Καθαροαιμο English Bull Terrier Σεπολια ΣΟΣ

Status
Κλειδωμένο θέμα

Tintail

Member
16 Νοεμβρίου 2010
24
0
Αθήνα
smilepleasephotography.blogspot.com
Στην βολτα μας στο παρκο, μας επιτεθηκε...ερωτικα, ενα αρσενικο, νεαρο (περιπου 1 ετους αν κρινω απο τα δοντα) καθαροαιμο English Bull Terrier. Ειναι ασπρο και μαυρο και συφωνα με τους περιοικους το αφησε καποιος απο αυτοκινητο εχθες το βραδυ.

Ειναι πεινασμενο και τρομαγμενο αλλα φιλικο (αλλιως θα με ειχε κανει κομματια). Ειναι απιστευτα δυνατο, ειμαι μεγαλοσωμη γυναικα και κοντεψε να με ριξει κατω!!
Σας παρακαλω ακομα και τωρα να σας παω στο παρκο που το αφησαν καποιος να το μαζεψει δεν ξερει καθολου απο αμαξια και ψαχνει σαν τρελλαμενο να βρει τον ιδιοκτητη του.
Το τηλ μου ειναι 6936 680615
Τινα

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Στα Σεπολια σε ποιο παρκο? εκει μεγαλωσα. Αν ειναι να παω να ριξω μια ματια.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μεταφέρθηκε στην προσφορά γιατί στην ουσία ψάχνεις κάποιον να το υιοθετήσει και όχι το σπίτι του (αφού το παράτησαν) ώστε να το βλέπουν όσοι θέλουν να υιοθετήσουν σκύλο.

Δεν μπορείς να το κρατήσεις λίγες μέρες, μέχρι να βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει? Δεν θα αργήσει, τα καθαρόαιμα τα ζητάνε πολλοί...
Αλλά τουλάχιστον έτσι θα μπορέσεις να επιλέξεις σε ποιον θα πάει, ενώ όσο είναι εκεί μπορεί να το μαζέψει οποιοσδήποτε (με οποιοδήποτε σκοπό).

Tintail

Member
16 Νοεμβρίου 2010
24
0
Αθήνα
smilepleasephotography.blogspot.com
Παιδια πηγα ξανα και εχει εξαφανιστει, ελπιζω να το πηρε καποιος!!
Οχι δεν μπορουσα να το κρατησω ουτε για μια μερα δυστυχως :( ηταν σε κατασταση τρελλας, αυτη την στιγμη δεν εχω ουτε μπαλκονι (κανουμε κατι εργασιες και εχω βγαλει ολα τα πραγματα εξω) ... αν τον ξαναβρω ισως να τον παω για λιγο στην μητερα μου..

Το παρκο ο αντρας μου το λεει "Του Αιαντα" ειναι διπλα στις γραμμες του τρενου, διπλα στα σχολεια. Δεν ξερω αν το λενε αλλιως κανονικα γιατι δεν ειμαι απο την περιοχη και παροτι ζω 9 χρονια εδω, μολις φετος το ανακαλυψα :)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Στον "Ατλα" εννοεις. Εκει εβγαζα τον πρωτο μου σκυλο. Λεγετε ετσι γιατι εκει υπηρχε εργοστασιο (νομιζω χαλυβα) πριν γινει παρκο και σχολεια και ονομαζοταν Ατλας.
Εκει βγαζουν πολυ τα σκυλια τους οποτε ολο και καποιος μπορει να το εχει παρει.

Status
Κλειδωμένο θέμα