Καθαροαιμο Γαλλικο Bulldog απο Γαλλια με Pedigree, eπαφες στην Ελλαδα

BeBop

Member
25 Οκτωβρίου 2009
6
0
Γιασσας Παιδια,

Μολις ανακαλιψα το forum και διαβασσα ενδιαφερον μηνυματα απο fans του Γαλλικου Bulldog. Βravo και για τον πολεμο εναντιον τα pet shops kai pet mills !

Εχω ερθει απο Γαλλια (σας ζιταω συγγνομη για τα λαθη μου στα Ελληνικα!) με το bulldog μου που λατρευω και θα ηθελα πολυ να ζευγαροσω. Οπως βλεπετε στι φοτο, ι δικια μου εινει beige και δεν εχω δει ποτε ακομα εδω. Απο τι διαβασσα, ο μοναδικοσ εκτροφειας στην Ελλαδα που ισως ειχε και beige πεθανε??
Εστο, ας μην εινε to idio χρωμα αλλα θελω οποσδιποτε καθαροαιμο με pedigree κ'απο εκτροφεία.

Eπισης μηπος υπαρχει καπιο Club και έκθεση Γαλλικού Μπουλντόγκ?

Ευχαριστω πολυ! :)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
καλως ηρθες και τα ελληνικα σου ειναι καλυτερα απο πολλους Ελληνες...!;)

επειδη οπως ισως ηδη θα ξερεις η Ελλαδα ειναι λιγακιιι πιο πισω κυνολογικα απο την Γαλλια...

για να βρεις ομιλο Γ.Μπουλντογκ (αν υπαρχει) πρεπει να τηλεφωνησεις στον ΚΟΕ(Κυνολογικο Ομιλο Ελλαδος).

οσο για ειδικη εκθεση Γαλλικων Μπουλντογκ στην χωρα μας...ουτε με σφαιρες δεν υπαρχει...ειμαστε σου ειπα λιγο πισω...

τωρα για ζευγαρωμα νομιζω θα το ξερεις αυτο... http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=6608&highlight=back+yard+breed

τωρα βεβαια αν εχεις ενα πραγματικα τοσο καλο σκυλι,ισως ζευγαρωσει με καποιο εκτροφειο...

και παλι καλως ηρθες.:)

BeBop

Member
25 Οκτωβρίου 2009
6
0
Ευχαριστο Πολυ!

Οντως καταλαβα οτι θα δυσκολευτω λιγο, ευτηχως που βρηκα κ'εσας τουλαχιστον! ;)

Θα παω τωρα να δω το link που μου'βαλες, thanks και παλι φιλε μου!

Για χαρα

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Για ομιλο μη κανεις καν το κοπο να ψαξεις...καποτε ειχε γινει μια προσπαθεια αλλα απετυχε παταγωδως...
Επισης για ξεχωριστες εκθεσεις γαλλικων παλι μη ψαξεις...
Η αληθεια ειναι οτι και για ζευγαρωμα δυσκολα καποιος που ασχολειται με εκθεσεις κτλ θα δεχτει εκτος αν οντως εχεις καποιο διακεκριμενο σκυλι...
Ρωτα τον κοε για τους εκτροφεις..ουτως η αλλως ελαχιστοι ειναι και ελα σε επαφη μαζι τους..

BeBop

Member
25 Οκτωβρίου 2009
6
0
Ευχαριστο Puzzle

Καταλαβαινω.
Οσο για το ζευγαρωμα απλα ελπιζω να βρω ενα καθαροαιμο να προερχετε απο εκτροφεία k'oχι pet shop.
Που θα παι, ι θα βρω ι θα πρεπει να παρω κ'ενα αρσενικο ν'αρχισω δικο μου εκτροφειο!:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
νομιζω οτι κυκλοφορει και αλλη μπεζ! αληθεια την εχεις κατεβασει σε καποια εκθεση?
και παλι αναρωτιεμαι τι εξετασεις υγειας της εχεις κανει.

BeBop

Member
25 Οκτωβρίου 2009
6
0
Ευχαριστω Νατασσα!

Sir-Elric σαν πως μου φαινετε λιγο ιρωνικο το μηνημα σου ι κανω λαθος?? :confused:

Δεν καταλαβα γιατι με ρωτας για εξετασις, ειναι υγιεστατι κ'οταν βρω να την ζευγαρωσω θα κανω ολες τις απαραιτιτες εξετασις...
Το "και παλι" που κολαει??

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες κι από μένα!:)
Μπορείς να μου λύσεις μια απορία;
Γιατί θέλεις να ζευγαρώσεις τη σκυλίτσα σου;

BeBop

Member
25 Οκτωβρίου 2009
6
0
Γιασσου Φοιβο!

Γιατι? Γιατι νομιζω πως θα ειναι πολυ καλυ μαμα και πως θα τις κανει καλο...λεω μηπως βλακιες?

Ιστερα γιατι θα ηθελα να κρατισω ενα μωρακι τις και εχω 10 ατομα που την ξερουν που θα θελαν σκιλακι σαν εκεινη...

Τι το κακο?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Sir-Elric σαν πως μου φαινετε λιγο ιρωνικο το μηνημα σου ι κανω λαθος?? :confused:

Δεν καταλαβα γιατι με ρωτας για εξετασις, ειναι υγιεστατι κ'οταν βρω να την ζευγαρωσω θα κανω ολες τις απαραιτιτες εξετασις...
Το "και παλι" που κολαει??
δεν ειναι ειρωνικο! ειναι ξεκαθαρο! το σκυλι εχει παρει καποιες κρισεις που να το χριζουν καταλληλο προς αναπαραγωγη? και εαν εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις ή εαν εμφανιζει καποιο γεννετικα μεταβιβαζομενο νοσημα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
κι εγώ θα ήθελα να ξέρω .....
εφόσον σε ενδιαφέρει να ζευγαρώσει και ψάχνεις σκυλί εκτροφέα.... εσύ τι προσφέρεις εκτός pedigree????
έχεις εμφανιστει σε κάποια έκθεση????
αν ναι έχεις κάποιες κρίσεις...?
έχεις εξετάσεις που πιστοποιούν ότι η όμορφη κατά τα άλλα σκυλίτσα σου είναι ελεύθερη από κληρονομικό νόσημα που χαρακτηρίζει την ράτσα...?