Καθαριότητα

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Περι οικονομιας και μωρομαντηλου ......
Εμεις πολλες φορες ξεπλενουμε καλα τα μωρομαντηλα και ...πανω στο καλορειφερ να στεγνωσουν.
(τα ποδαρακια μας ειναι μικρα και ντελικατα.... αποφευγουμε και τις λασπες στην βολτα ... )
Ειναι και αυτο μια λυση

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Τοτε γιατι δεν χρησιμοποιεις ενα βιτεξακι ή ενα πανακι? Τα πλενεις με καυτο νερο κιολας κατα διαστηματα και ειναι πιο καλα ακομα.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Τοτε γιατι δεν χρησιμοποιεις ενα βιτεξακι ή ενα πανακι? Τα πλενεις με καυτο νερο κιολας κατα διαστηματα και ειναι πιο καλα ακομα.
Για το ιδιο λογω που δεν χρησιμοποιησα βιτεξακι στα αγορια μου οταν ηταν μωρα ......(χιουμορ)
Ειναι πιο λεπτα , με τις μικρες πατουσες που εχει ο δικος μου, εχω δει οτι με βολευει καλυτερα

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Για το ιδιο λογω που δεν χρησιμοποιησα βιτεξακι στα αγορια μου οταν ηταν μωρα ......(χιουμορ)
Ειναι πιο λεπτα , με τις μικρες πατουσες που εχει ο δικος μου, εχω δει οτι με βολευει καλυτερα
Έχει κάτι πανάκια vileda που είναι πολύ λεπτά (σαν φλισάκι που όταν το στίψεις είναι σαν στεγνό) απορροφητικά. Εμένα με έχει βολέψει πολύ.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Και εγω αυτα χρησιμοποιω. Εχουν και το καλο οτι ειναι απορροφητικα και με ενα καλο στιψιμο καθαριζουν μεν αλλα δεν βρεχουν πολυ το τριχωμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog