Καβάλημα από θηλυκό κουτάβι?

koyrsaros_gr

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
59
3
3 μηνων κοντα η κουταβιτσα μας εκανε ετσι σε 2 λουτρινα.:confused:
το εκανε ομως οταν ηταν καινουργια τα λουτρινα...2-3 φορες και τελος...
χαχαχα
ειναι ομως εικονα που σε αφηνει σύξυλο;)

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Δεν έχω καταλάβει γιατί σε έβαλε σε περεταίρω σκέψεις η κίνηση!

Όταν λέμε "καβαλάει" σημαίνει ότι καβαλάει τον άλλο σκύλο και κάνει την κίνηση της συνουσίας!
Δεν καβαλάει και απλά στέκεται πάνω στον άλλο σκύλο!
Γιατί σε άφησε παγωτό Alba; Είναι από τις κοινές συμπεριφορές αρσενικών αλλά και θηλυκών σκύλων και υποδηλώνει κυριαρχία.
Με παραξένεψε αρκετά , κυρίως διότι είμαστε μαζί πια 10 μήνες κ δεν την έχω ξαναδεί να το κάνει ποτέ.. κ βασικά νομίζω δεν έχω ξαναδεί θυληκό να το κάνει ποτέ..
Στην οικογένεια είχαμε πάντα θυληκά σκυλιά(στειρωμένα πάντα- ίσως παίζει ρόλο κ αυτό) κ δεν το έχω ξαναδεί ποτέ..
Αντιθέτως, έχω δει αρσενικά να καβαλάνε το ένα το άλλο κ απλά να καβαλιούνται, χωρίς την κίνηση.. Οπότε, υπέθετα πως κ το θυληκό θα το κάνει αντίστοιχα..

Λάθος εντύπωση προφανώς, αλλά οκ..όσο ζω μαθαίνω.. :)

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Εχω 2 θηλυκά. Η μία 2,5 χρόνων και περίπου 8 κιλά και η άλλη 4 χρόνων και 25 κιλά. Όταν παίζουν η μικρή συχνά κάνει αυτή την κίνηση πάνω στη μεγάλη. Η μεγάλη απλά το αποφεύγει χωρίς να τη διορθώσει περαιτέρω. Στις βόλτες η μικρή ποτέ δεν το κάνει σε άλλα σκυλάκια. Είναι λοιπον θέμα κυριαρχίας ή κάτι άλλο;

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Είναι λοιπον θέμα κυριαρχίας ή κάτι άλλο;
Μεταξύ θηλυκών δεν είναι πάντα θέμα κυριαρχίας, οι θηλυκές σε οίστρο δέχονται ευχαρίστως άλλες θηλυκές να τους κάνουν τον άντρα...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μεταξύ θηλυκών δεν είναι πάντα θέμα κυριαρχίας, οι θηλυκές σε οίστρο δέχονται ευχαρίστως άλλες θηλυκές να τους κάνουν τον άντρα...
Εδώ ακόμα και ο Casper (όταν είναι στις καλές του) δέχεται ευχαρίστως τη Μόκα να του κάνει τον άντρα! Και μάλιστα από μπροστά!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Εδώ ακόμα και ο Casper (όταν είναι στις καλές του) δέχεται ευχαρίστως τη Μόκα να του κάνει τον άντρα! Και μάλιστα από μπροστά!!!
Το κάνει με δόλο για να θαυμάσει τα οπίσθια της με την ησυχία του!:D

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
38
Ασβεστοχώρι/ Θεσσαλονίκης
Καλημέρα! Ξεθάβω το θέμα και έγω μιας και αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα με το Ροξακι μου. Από την πρώτη μέρα που την έφερα στο σπίτι (6.5 μηνών) ξεκίνησε να καβαλάει τον Αρη ( τότε ήταν 1.5 χρόνο). Το περίεργο είναι ότι την αφήνει, όταν τους πιάνω στα πράσα της το κόβω αλλά είναι πολύ επίμονη αυτή. Τώρα μπήκαμε στον 13 μήνα, ακόμα δεν αδιαθέτησε άλλα το συνεχίζει που και που, ειδικά πάνω στο παιχνίδι. Το έχει κάνει μόνο στον Άρη το καβάλημα σε κανένα άλλο σκύλο είτε αρσενικό είτε θηλυκό. Από όσο διάβασα κατάλαβα ότι είναι θέμα κυριαρχίας στο σπίτι, αλλά μετά από τόσο καιρό ακομά?

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Nαι .
Δεν είναι απαραίτητα θέμα κυριαρχίας, μπορεί απλά να της αρέσει και μάλλον αρέσει και στον ''αποκάτω''.
Το θεωρώ πιο πιθανό ένας σκύλος να μάθει μόνο ποιές είναι οι κατάλληλες περιπτώσεις για να το κάνει (κοινωνικοποιηση δηλαδή), και αυτό είναι αρκετό για μην μπλέξει σε καβγάδες.
Προσωπικά δεν θα επέμβαινα, παρα μόνο αν έβλεπα ένα από τα δύο υπερβολικά κουρασμένο και το άλλο στην κοσμάρα του.

Και αμφιβάλλω πολύ για το αν πρόκειται για ''μίμιση'' . Τόσο η στάση λόρδωσης , όσο και το καβάλημα του είναι στάνταρ συμπεριφορές για όλα τα θηλαστικά ανεξαρτήτως φύλου.

editτ: είτε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών , είτε για σύσφιξη των σχέσεων της ομάδας είτε για εκτόνωση στρεςς είτε για οτιδήποτε το αλληλο-καβάλημα το θεωρώ εξελικτικά χρήσιμο για ένα τόσο κοινωνικό ζώο όσο ο σκύλος. Και μου φαίνεται λίγο αστειο που μένουμε συξυλοι όταν το κάνουν οι κουταβίνες μας, λες και εμεις ως άνθρωποι κάνουμε και τίποτα διαφορετικό:D

Last edited:
  • Like
Reactions: Elrandir and Nandy

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
38
Ασβεστοχώρι/ Θεσσαλονίκης
Nαι .
Δεν είναι απαραίτητα θέμα κυριαρχίας, μπορεί απλά να της αρέσει και μάλλον αρέσει και στον ''αποκάτω''.
Το θεωρώ πιο πιθανό ένας σκύλος να μάθει μόνο ποιές είναι οι κατάλληλες περιπτώσεις για να το κάνει (κοινωνικοποιηση δηλαδή), και αυτό είναι αρκετό για μην μπλέξει σε καβγάδες.
Προσωπικά δεν θα επέμβαινα, παρα μόνο αν έβλεπα ένα από τα δύο υπερβολικά κουρασμένο και το άλλο στην κοσμάρα του.

Και αμφιβάλλω πολύ για το αν πρόκειται για ''μίμιση'' . Τόσο η στάση λόρδωσης , όσο και το καβάλημα του είναι στάνταρ συμπεριφορές για όλα τα θηλαστικά ανεξαρτήτως φύλου.

editτ: είτε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών , είτε για σύσφιξη των σχέσεων της ομάδας είτε για εκτόνωση στρεςς είτε για οτιδήποτε το αλληλο-καβάλημα το θεωρώ εξελικτικά χρήσιμο για ένα τόσο κοινωνικό ζώο όσο ο σκύλος. Και μου φαίνεται λίγο αστειο που μένουμε συξυλοι όταν το κάνουν οι κουταβίνες μας, λες και εμεις ως άνθρωποι κάνουμε και τίποτα διαφορετικό:D
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες... ο ''αποκατω'' το ανεχετε, ( ισως και να του αρεσει) άμα κουραστεί την διώχνει μόνος του... βασικά την ανέχετε σε όλα... τον κάνει οτι θέλει.. ( γυναίκες)

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
Χαχα. Εμενα το κανει πανω μου οταν παιζουμε μερικες φορες (οταν φευγω το ποδι συνεχιζει στον αερα μονη της). Δεν νομιζω οτι υπαρχει παντα θεμα κυριαρχιας. Η Αλις ειναι ισως ο πιο αντικυριαρχικος σκυλος που εχω δει.

Νονόςςςςςς

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
74
18
πωωω εχω ακριβως το ιδιο θεμα.Το ενα απο τα 2 θηλυκα μου λιγο καιρο αφοτου τη στειρωσα αρχισε να γλυφεται και ν αυνανιζεται.Οταν ηρθε το τελευταιο μελος στην οικογενεια (αρσενικο ροντβαιλερ με ντοπερμαν) αρχισε να τον παρενοχλει ασυστολα.Μεχρι και στο κτηνιατρο απευθνθηκα μα δε με πηρε στα σοβαρα:oops:.Η εικονα ειναι εξης: βλεπεις εναν σπορο (τσακ ρασελ) να γρυλιζει και να καθιζει κατω το ροντβαιλερ και υστερα να τον γλυφει τα αυτια και να τον πιανει απο την μεση και ν αρχιζει να κανει περα δωθε το κορμι της.Τη πασιγνωστη κοινως σεξουαλικη κινηση.Το καημενο το αγορι καθεται και την υπομενει τρομαγμενο και αμα κανει κινηση να σηκωθει τον φωναζει και τον τραβαει το μαγουλο.Γιατι τετοια συμπεριφορα?Μηπως επρεπε να δοκιμασει πρω ειναι πριν τη στειρωσω?Και απο την αλλη το αλλο θηλυκο και τα 2 αρσενικα δεν κανουν τιποτα τετοιο ουτε που την πλησιαζουν την ανωμαλη.

Νονόςςςςςς

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
74
18
Πολύ συνηθισμένο. Και στείρωση να γίνει δεν αλλάζει αυτή η συμπεριφορά. Κάποιες σκύλες είναι περισσότερο σκύλες από το κανονικό :D.
πες το ψεμματα..Σε λιγο θα τον γκαστρωσει το ερμο.Οταν ακουω στο βαθος να τριζει το κρεββατι μου καταλαβαινω πως το ζαγαρι παλι τον βιαζει.

• Like
Reactions: vasgial

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
πες το ψεμματα..Σε λιγο θα τον γκαστρωσει το ερμο.Οταν ακουω στο βαθος να τριζει το κρεββατι μου καταλαβαινω πως το ζαγαρι παλι τον βιαζει.
Έχουν πολύ πλάκα. Τουλάχιστον εσένα είναι θηλυκό που καβαλάει αρσενικό. Εγώ που ήμουν με δύο θηλυκές, τη μια στειρωμένη και την άλλη αστείρωτη που όταν της ερχόταν περίοδος η άλλη την πήγαινε καροτσάκι τι να πω;

Νονόςςςςςς

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
74
18
Έχουν πολύ πλάκα. Τουλάχιστον εσένα είναι θηλυκό που καβαλάει αρσενικό. Εγώ που ήμουν με δύο θηλυκές, τη μια στειρωμένη και την άλλη αστείρωτη που όταν της ερχόταν περίοδος η άλλη την πήγαινε καροτσάκι τι να πω;
Καταλαβα.Εισαι Ακομη ενας "ηρωας" της διπλανης πορτας.Εμενα κανει και το αλλο.Τον αναγκασε μια φορα να της το γλυψει.Σα την ειδα τη σιχαμενη την αποτραβιξα και αυτη απο αντιδραση του ορμηξε ξανα και μενα με εβγαλε δοντια.

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Εμας στο παιχνίδι πάνω αν της δώσεις χέρι γραπώνεται σαν να μην υπάρχει αύριο (είναι κοντή και το πόδι της πέφτει μεγάλο βλέπετε). Δεν είναι κάτι που μας ενοχλεί. Βγάζει ενέργεια και δεν παίζει να το κάνει για λόγος κυριαρχίας.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Καταλαβα.Εισαι Ακομη ενας "ηρωας" της διπλανης πορτας.Εμενα κανει και το αλλο.Τον αναγκασε μια φορα να της το γλυψει.Σα την ειδα τη σιχαμενη την αποτραβιξα και αυτη απο αντιδραση του ορμηξε ξανα και μενα με εβγαλε δοντια.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Πολύ ερωτικό πλάσμα.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Πέρα από την πλάκα τέτοιου είδους συμπεριφορά μπορεί να είναι και ένδειξη πως έχουν μείνει κάποια υπολείμματα από ωοθήκες μετά τη στείρωση.

Νονόςςςςςς

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
74
18
Πέρα από την πλάκα τέτοιου είδους συμπεριφορά μπορεί να είναι και ένδειξη πως έχουν μείνει κάποια υπολείμματα από ωοθήκες μετά τη στείρωση.
τι εννοεις?Οτι μπορει να μην εγινε καλα η στειρωση?Εμενα αν δεν αυνανιστεις 1 φορ τη μερα δεν ησυχαζει

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
τι εννοεις?Οτι μπορει να μην εγινε καλα η στειρωση?Εμενα αν δεν αυνανιστεις 1 φορ τη μερα δεν ησυχαζει
Ναι, πολλές φορές συμβαίνει να μείνει κάτι από ωοθήκες. Είναι μια από τις παρενέργειες. Πάντα έτσι ξαναμμένη και κ@β...ρα ήταν ή μετά τη στείρωση έγινε;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν