Κάτω από τα μάτια (Λεκέδες από δάκρυα)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.386
10.557
Athens
Ο κτηνίατρος μου μου είχε πει να μην χρησιμοποιώ βαμβάκι γιατί υπάρχει πιθανότητα να μείνει κάποια ίνα και να μπει στο μάτι και να πάθει μόλυνση.
Καλύτερα γάζα :)
Ή pads για ντεμακιγιάζ! Είναι απαλά, φθηνά και εύκολα, τα έχουμε έτσι κι αλλιώς σπίτι και δεν αφήνουν υπολείμματα! ;) Με αυτά καθαρίζω και τα αυτιά γιατί μπορείς να τα κάνεις λίγο σαν ρολό!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Εγω γλυτωσα απο το καθαρισμα των ματιων του μπουλντογκ αφοτου υιοθετησα την Tiny ...καθε βραδυ του κανει επιμελη καθαρισμο σε ολες τις ζαρες:D

Πλεον εχω ενα λευκο μπουλντογκ χωρις ιχνος απο tear stains :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.386
10.557
Athens
Εγω γλυτωσα απο το καθαρισμα των ματιων του μπουλντογκ αφοτου υιοθετησα την Tiny ...καθε βραδυ του κανει επιμελη καθαρισμο σε ολες τις ζαρες:D

Πλεον εχω ενα λευκο μπουλντογκ χωρις ιχνος απο tear stains :)
Ακριβώς το ίδιο και σε εμάς. Ενώ παλιά καθάριζα στην Κάρλα τη ζάρα κάτω από τα μάτια πρωί-βράδυ, τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι δεν έχει τι να καθαρίσω και είχα μια μεγάλη απορία... Τις έχω δει μερικές φορές να γλύφει η μία τη μούρη της άλλης - μάλλον αλληλομπανιαρίζονται συστηματικά.

Giouly

New Member
7 Φεβρουαρίου 2012
4
0
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Ο σκυλος μου ειναι spitz καταλευκο και κατω απο τα ματια εχει καφε λεκεδες.
οταν το πηρα μωρο μου ειχε πει ο κτηνιατρος οτι πρεπει να του καθαριζω τα ματακια του με φυσιολογικο ορο.
Με γαζα και ποτε απο το ενα ματι στο αλλο.Αυτο το προβλημα το παρουσιαζουν τα λευκα σκυλια που ειχαν πεφικιτιδα
οταν ηταν κουταβια.