Κάτω από ένα πεζοδρόμιο..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Kρύφτηκε για να γεννήσει πιστεύω. Έφτιαξε τη φωλιά της εκεί. Αλλά κι εγώ καθώς το έβλεπα εχθές δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν την κατάλαβαν..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν θέλω να φανταστώ ότι έγινε με δόλο αυτό.... προτιμώ να σκεφτώ ότι από κάπου αλλού χώθηκε και εγκλωβίστηκε.

• Like
Reactions: johnk

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
Δε νομίζω, είναι ολόκληρη ιστορία να το κάνεις με δόλο αυτό αν αυτή δε λουφαζε. Αλλά πόσο εύκολο είναι να μην την πάρεις χαμπάρι, δεν καταλαβαίνω.

D

Deleted member 14614

Guest
Μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά τα γελάκια στην αρχή του βίντεο και το γεγονός ότι ήξερε ο τύπος που ακριβώς να ψάξει για να βρει τη σκυλίτσα, με κάνουν να πιστεύω ότι αυτοί το έκαναν.

• Like
Reactions: Lynette

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
μα ήδη το σκηνικό έχει ξεκινήσει πριν από το βιντεο. Η πρώτη πέτρα έχει ήδη καθαριστεί και αφαιρεθεί....τοποθετήθηκε εκ νέου για τις ανάγκες του βίντεο

Επισης δεν θέλω να σκεφτώ ότι το εκαναν αυτοί για να κερδίσουν views

D

Deleted member 14614

Guest
μα ήδη το σκηνικό έχει ξεκινήσει πριν από το βιντεο. Η πρώτη πέτρα έχει ήδη καθαριστεί και αφαιρεθεί....τοποθετήθηκε εκ νέου για τις ανάγκες του βίντεο

Επισης δεν θέλω να σκεφτώ ότι το εκαναν αυτοί για να κερδίσουν views
Α ωραία, δηλαδή "ανακάλυψαν'' ένα σκυλί θαμμένο, βγάζουν την πέτρα και μετά την επανατοποθετούν για τις ανάγκες του βίντεο... Οκ, αρχίζω να πείθομαι για το τι συνέβη...

• Like
Reactions: Aslan and ghelly

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
εσκεμενο δεν ηταν σιγουρα απο αυτους που τραβηξαν το βιντεο γιατι στο τελος αυτη που τραβαγε βιντεο εκλαψε κι ολας...μην τα ισοπεδωνουμε ολα!Τωρα απορω και γω πως δεν την πηραν χαμπαρι αυτι που εφτιαξαν το πεζοδρομιο αλλα σημασια εχει οτι επιβιωσε και ειναι καλα.

Lynette

Well-Known Member
1 Οκτωβρίου 2015
50
36
40
Δεν μπορω να καταλαβω......εγω δεν πιστευω τιποτα :p
Και οντως, αυτα τα γελακια με προβληματιζουν κι εμενα στην αρχη του βιντεο...
Και πως δηλαδη δεν την πηραν χαμπαρι; Δεν ακουστηκε τιποτα; Δεν ειδαν τιποτα;
Ειναι αδιανοητο...! Και το οτι εκλαψε στο τελος, δεν μου λεει κατι εμενα προσωπικα, καλλιστα μπορει να ειναι στημενο...
Πιθανον για να γινει θεμα και να δημοσιευτει να το εστησαν οι ιδιοι..;; Πολλα τα points που δεν στεκουν, γι'αυτο το λεω.... (n):unsure:

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
Αμα σκεφτεις ομως οτι δεν ηξεραν στην αρχη τι θα αντρικρισουν και μπορει να ελεγαν ''αστειακια'' και να εκαναν πειραγματα ο ενας στον αλλον...δεν ξερουμε τη γλωσσα -υποθετω- για να μεταφρασουμε!
Σε εμενα κολλανε αυτα....Το θεμα ειναι οτι ειναι καλα το σκυλι (y)

Lynette

Well-Known Member
1 Οκτωβρίου 2015
50
36
40
Αμα σκεφτεις ομως οτι δεν ηξεραν στην αρχη τι θα αντρικρισουν και μπορει να ελεγαν ''αστειακια'' και να εκαναν πειραγματα ο ενας στον αλλον...δεν ξερουμε τη γλωσσα -υποθετω- για να μεταφρασουμε!
Σε εμενα κολλανε αυτα....Το θεμα ειναι οτι ειναι καλα το σκυλι (y)
Κανεις μας δεν μπορει να ξερει για την ακριβεια...ειναι ενα βιντεο στο Ιντερνετ. Στημενο, πραγματικο - δεν γνωριζουμε....ας ελπισουμε πως δεν εγινε με δολο και πως οντως ξεθαψαν και εσωσαν τη ζωη του σκυλιου...