Κάτι δεν πάει καλά- τελικά...ιογενής γαστρεντερίτιδα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολύ κοντά στην χαλκίδα-μισή ώρα απο π.χ. έξοδο μεταμόρφωσης στην αθηνών-λαμίας

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kαι οι Κονταδάκηδες είναι πολυ καλοί και σχολαστικοί πάντως και είναι πιο κοντά σου (βλέπω οτι μένεις Πειραιά....), στο Ελληνικό....

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
θα περιμενω αυριο τα αποτελεσματα των κοπρανων. αυτο θα κα8ορισει την θεση μ. θα απαιτησω επισημο χαρτι απο το εργαστηριο.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
ο γιατρος (3ος απο χτες) ισχυριστηκε πως δν ειναι τυφος. την εχω εδω τωρα. περιμενω κ τις αναλυσεις αυριο απο τα κοπρανα κ βλεπω. το τεστ το χτεσινο ομως με μια μπατονετα ηταν θετικο. κ τα συμπτωματα της και τα παντα συνογορουν εκει.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
και μιας και αναφερουμε ονοματα,ειναι η μοναδικη που βαζω το χερι στη φωτια και το κεφαλι μου στη καρμανιολα , μετα απο τοσους που ειχα τοσα χρονια ενασχολησης μου με τα ζωα,(δεν το κανω για διαφημηση ,δεν τους χρειαζετε), ειναι πραγματικα εξαιρετη επιστημονας ,εκπληκτικος ανθρωπος ,ειναι η Γιανναρακη Βασιλικη , με την επισης καταπληκτικη γιατρο που ειναι μαζι της, την Γεωργια , βρισκονται στην Αργυρουπολη στην οδο Κυκλαδων 16 και τηλ 210 99 66 054 ,ψαγμενες γιατρινες ,πραγματικα φιλοζωες,χωρις επαρση και με υπευθυνοτητα τετοια που δεν εχω ξανασυναντησει

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Φιλε viper οπως βλεπεις υπαρχουν αρκετοι αριστοι κτηνιατροι και για ολους τους παραπανω εχουν ακουστει τα καλυτερα, εγω προσωπικα οπως και η κατερινα εχουμε την αννετα μιχαηλ που τη βρισκω απλα εξαιρετικη επιστημονα και απεχει απο μενα κοντα 60 χλμ, αλλα ειναι πολυ βασικο να εχουμε εναν καλο κτηνιατρο, σου ευχομαι τα καλυτερα με το σκυλακι σου αλλα μην κανεις τα ιδια λαθη γιατι μετα δε φταινε μονο οι κτηνιατροι αλλα και συ αφου εχεις κανει την επιλογη, δρασε αμεσα παρε και αλλες γνωμες πριν ειναι αργα, δες και τα αποτελεσματα απο τα κοπρανα και κινησου γρηγορα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Περαστικα ευχομαι και γρηγορη αναρρωση!
Στον Πειραια εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την Κυρια Τζιακη Μαρθα.
Παρτην την Γκρετα και σε αλλο γιατρο εφοσον δεν εχεις εμπιστοσυνη. Μην αφηνεις να περασεις στιγμη.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
περιμενω τις απαντησεις απο το πιο αρμοδιο τεστ κοπρανων. σημερα ειναι καλυτερα. μας ακολουθει στο σπιτι κ γενικα κουνιεται. ναι μεν εχει πεσμενη διαθεση αλλα δν ειναι το χωμα π ηταν εως χτες

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
να σαι καλα. ετσι θα ειναι. ειμαι αισιοδοξος σημερα βλεποντας πως ειναι καλα. γτ κ τυφος να ειναι μαλλον τον περασε ξοφαλτσα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eγω νομίζω οτι την έχει σκαπουλάρει..... εχουν περάσει ήδη αρκετές μέρες. :)
Πάντως η πιθανότητα να εινια απλως γαστρεντερίτιδα μπορεί και να ισχύει (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ο σκύλος δεν πρεπει να αντιμετωπίζεται σα να έχει τύφο για παν ενδεχόμενο). Εχω ακούσει πολλά κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε σκυλιά τελευταία.....