Ναι αυτο,!!!
Δεν έχει δικαιωμα ο Diego να φορεσει τουλαετα;;Ναι αυτο,!!!
Γιατι να του παρεις του Ντιεγκο πουλοβερακι? τι σου εκανε?
Εχει και μερικα φθηνα απ οτι ειδα, μερικα...Οραια- αλλα και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!
Αυτο στελνει αρκει να εχει την τροφη που θες!
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ειπα οτι εννουσα απο εξωτερικο..... γτ εξω οι τιμες ειναι πολυ πιο κατω........εδω ειναι πανακριβες σε σχεση με εξωΑυτο στελνει αρκει να εχει την τροφη που θες!
γνωρίζεις ποσα είναι τα μεταφορικά για Αττική ?Ένα site που παραγγέλνω τροφές και ότι άλλο χρειαστώ, και το προτείνω μιας και έχω κάνει πολλές αγορές είναι το plus4u.
Έχει κατηγορία Pet Shop, όπου έχει αρκετά πράγματα και σε καλές τιμές.
Το service είναι πολύ καλό, παρακολουθείς την παραγγελία σου σε τι στάδιο είναι ανά πάσα στιγμή, έρχεται ακριβώς στον χρόνο που σου λέει πως χρειάζονται τα προιόντα που πήρες,και τα μεταφορικά στην υπόλοιπη ελλάδα πλην Αττικής είναι 4.80 (ήταν 3 ευρώ,αλλά αυξήθηκε)
Χαρακτηριστικό, η τροφή της Ράνυ που παίρνω (Pro Plan), εδώ την βρίσκω 8,50 με 9 ευρώ τα 800gr ενώ από το Plus4u περίπου 5.
Είναι 3 ευρώ αν δεν κάνω λάθος,αλλά έχεις και την δυνατότητα να τα παραλάβεις από το κατάστημα τους (Αχαρναί).γνωρίζεις ποσα είναι τα μεταφορικά για Αττική ?
Αυτο το εχω κανει...μενω κοντα οποτε πηγα απο εκει τροφη δε εχω παρει κατι κολαρα αλλα πηρα τα φτηνα και μου χαλασαν πολυ γρηγορα!!αλλά έχεις και την δυνατότητα να τα παραλάβεις από το κατάστημα τους (Αχαρναί).
Καλε ναι,εδω εγω αμπουλες-χαπια και σπρευ παιρνω απο το skroutzkatoikidio,και μου ερχονται πιο φθηνα μαζι με τα εξοδα αποστολης 7,9!!Και ειδικα αν θελει και κανενας φιλος και κανουμε μαζι το κοστος τον εξοδων αποστολης ουτε που μου φαινονταιΣυγκριτικά με τις τιμές τις επαρχίας πάντως νομίζω συμφέρει.
Τώρα στην Αθήνα σίγουρα βρίσκεις και ποικιλία,και καλύτερες τιμές.
αυτο είναι ? http://katoikidio.skroutzstore.gr/shop/productsΚαλε ναι,εδω εγω αμπουλες-χαπια και σπρευ παιρνω απο το skroutzkatoikidio,και μου ερχονται πιο φθηνα μαζι με τα εξοδα αποστολης 7,9!!Και ειδικα αν θελει και κανενας φιλος και κανουμε μαζι το κοστος τον εξοδων αποστολης ουτε που μου φαινονται