Κάνει τρελό κρύο

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Γείτονες μακαρι αλλα δε το βλέπω.... Θα αργήσει πολυ να δουμε άσπρη μέρα!!!

Δε το αντέχει η μικρή???? Ωχ μωρε το μουτσουνι!!!!!! (και τυχεροί!!!!!!!!!!! εμενα βλέπει κακοκαιρία και κάνει σα παλαβό για βόλτα!!!)

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Καλημέρα γειτόνισσα!!
Απ΄ότι βλέπω τελικά κι εγώ είναι χλωμό να δούμε καμιά άσπρη μέρα.Δέν θα μας κάνει την χάρη.
Καλά που έχουμε το σκυλάκι μας και θα μας δίνει άσπρες μέρες όλο τον χρόνο!
Να φανταστείς χθες που φύσαγε και άκουγε θορύβους διάφορους,την έβγαλα στο μπαλκόνι για πιπι και ενώ ήθελε,μου γρατζούναγε το χέρι να μπει μέσα απο την τρομάρα της.Τελικά δεν άντεξε και τα κατάθεσε στο κρεβατάκι της...και φυσικά έτσι κοιμήθηκε ανάμεσά μας!!

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Έχεις απόλυτο δίκιο και το σκέφτομαι πραγματικά. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι αλλά δυστηχώς δεν μπορώ.
Μόνο να δώσω κάποια ρούχα και τρόφιμα...
Κρίμα...κρίμα :(

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τηλ. γραμμη 1960.

Ερχονται κ τους παιρνουν κιολας!
Το συγκεκριμενο νουμερο αν δεν κανω λαθος αφορα την καθαριοτητα, την ανακυκλωση και την αποσυρση.
Προστεθηκαν και νεες υπηρεσιες;

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση. Μπορει να ειναι off forum αυτο που λεμε, αλλα καλο ειναι να τα ξερουμε ολοι, οποτε ας μην σβηστουν.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Οκ παραπλανηθηκα. Ειδα ηλιο και ειπα την μαγικη λεξη "βολτα" οποτε εγινε ο χαμος στο σπιτι.

Και μιας και ο ενθουσιασμος ηταν μεγαλος ετοιμαστηκα, ετοιμασα και τις γουρουνες μου, τις φορτωσα στο αμαξι και βουρ για παρκο Τριτση.

Μεχρι να φτασω βεβαια εριχνε χιονονερο οι μουλαρες ειχαν εξτασιαστει και εγω το δαγκωσαααα.

20 λεπτα αντεξα με πολυ υπομονη. Αλλα ρε παιδια μου λυνετε μια απορια.
Το μικρο ποντικοειδες μεσα στο σπιτι ειναι συνεχως χουχουλιασμενο κατω απο κουβερτες και ριχνει και κανενα τρεμουλο του στυλ παγωσαμε οταν ανοιγω να αερισω. Στην βολτα η ουρα ψηλα και δεν μαζευεται λεμε. Ειναι διχασμενη προσωπικοτητα? Να ανησυχησω ή το κανουν και τα δικα σας?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
:eek::p:p:p:p

ούτε κι αν μου υποσχεθείς πως στην άκρη του δρόμου θα με περιμένει ένας καλικάντζαρος με ένα πιθάρι χρυσάφι, αγκαλιά με τον Κούκη και την Κίντμαν :D

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Και τα δικά μου τα γομάρια έτσι κάνουν. Έξω κάνουν ότι δεν ακούνε, πρέπει να μυρίσουν και το τελευταίο χορταράκι που υπάρχει. Στο σπίτι όμως μανουριάζουν πιο θα κάτσει περισσότερο κολλητά στο καλοριφέρ.

Χτες το απόγευμα δε, τα είχα βγάλει στην αυλή να φάνε (το τάισμα γίνεται στην αυλή έξω ακριβώς από την κουζίνα), μπήκα μέσα εγώ, έκλεισα και την πόρτα πίσω μου μη μπαίνει το μπουγάζι μέσα. Μετά από λίγο που φάγανε αρχίσανε να γρατσουνάνε την πόρτα για να πάω να τους ανοίξω (στάνταρ αυτό, είναι σύστημα).
Ε δεν πήγα κι εγώ τρέχοντας, μην κακομαθαίνουν κιόλας, πάω μετά από λίγο στην κουζίνα (εκεί είναι το κρεβάτι τους) για να τους ανοίξω, και τα βρίσκω και τα δυο κουλουριασμένα στο κρεβατάκι, κολλημένα στο καλοριφέρ, και η πόρτα προς την αυλή ορθάνοιχτη!
Δεν ξέρω ποιο από τα δυο το κατάφερε, προφανώς γρατσουνώντας την πόρτα κατέβασαν το πόμολο και η πόρτα άνοιξε!

ΥΓ: Θα σκάσει ο Γρίφος απ' τη ζήλεια του τώρα που το σκέφτομαι...... :D :D

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Θα νιώσω καλύτερα μόνο αν κερδίσω το λαχείο και πετάξω για Μiami!! :p
Aπο -15 και μετα το κρυο δεν παλευεται ειδικα αν φυσαει και εχει και υγρασια. Αυτες ειναι εξωπραγματικες θερμοκρασιες για εδω κατω. Το αστειο ειναι να ακους να λενε οτι το κρυο στην Αθηνα ειναι τρομερο και οτι σε τρυπαει. Να τους λεω: «παιδια ξερετε τι θα πει -25 και 2 μετρα χιονι;» και να μου λενε;«ναι, αλλα το κρυο της Αθηνα ειναι διαφορετικο».

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.771
4.048
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Aπο -15 και μετα το κρυο δεν παλευεται ειδικα αν φυσαει και εχει και υγρασια. Αυτες ειναι εξωπραγματικες θερμοκρασιες για εδω κατω. Το αστειο ειναι να ακους να λενε οτι το κρυο στην Αθηνα ειναι τρομερο και οτι σε τρυπαει. Να τους λεω: «παιδια ξερετε τι θα πει -25 και 2 μετρα χιονι;» και να μου λενε;«ναι, αλλα το κρυο της Αθηνα ειναι διαφορετικο».
Οντως αν φυσάει είναι χειρότερα τα πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν φυσάει μόνο στην Αθήνα :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ