ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ C.A.C 25.Οκτωβριου 2009

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Η εκθεση ελαβε μερος την Κυριακη 25 Οκτωβριου 2009 στην Παραλια Επανωμης της Θεσσαλονικης.Ητανε ιδιαιτερα επιτυχημενη καθως οι συμμετοχες ξεπερασαν τις 240 απο ολες τις φυλες ,ενω ταυτοχρονα υπηρχε σε ξεχωριστο στιβο ειδικη εκθεση Καυκασιων και Ποιμενικων Κεντρικης Ασιας με παρα πολυ καλα δειγματα.Την αγαπημενη μας φυλη το Ντογκο Αρτζεντινο εκπροσωπουσαν 4 σκυλοι.Η ΒIANCA μια πανεμορφη κουταβα απο τη Σερβια,που κατεφτασε πολυ προσφατα στη γειτονια μας ιδιοκτησιας του φιλου μου Νικου Παυλιδη και ηλικιας 5 μηνων (κουταβιων), ο ΑL CAPONE 11 μηνων (νεων), ενω στην ανοιχτη αρσενικων ο ARIS 2 ετων και ο δικος μας LEON.Κριτης ηταν ο κυριος Predrag Gvozdenovic (Σερβια), ο οποιος εδωσε C.A.C & B.O.B στο LEON με την παρακατω αξιολογηση : " Kαλο Κεφαλι. Αθλητικη Κατασταση, Παρα πολυ καλη παρουσιαση, Εξαιρετικος Βηματισμος ".
Η μεγαλη ομως εκπληξη εκεινο το απογευμα ηρθε οταν η μικρουλα BIANCA ετρεξε στο στιβο για το καλυτερο κουταβι της εκθεσης. Παιδια κυριολεκτικα "αποπλανησε" τον Κο Kamen Litov (Bουλγαρια), με την ομορφια και με το ταμπεραμεντο της και ενω ειχε κανει ντισκαλιφιε αφηνοντας εξω πολλα μα πολλα κουταβια,αλλα την πιτσιρικα μεσα στην τριαδα ως τριτη, ριχνοντας μια καλυτερη ματια φωναξε "Νο 1 the Dogo Argentino", δινοντας της ετσι το Καλύτερο Κουταβι Εκθεσεως!!!!Μια πολυ ευχαριστη εκπληξη και αναγνωριση για τη ρατσα και ισως η μεγαλυτερη διακριση της στα χρονικα απο οσο θυμαμαι σε γενικη εκθεση σκυλων στην Ελλαδα.
Ενα μεγαλο μπραβο στην μικρη,μας εκανε πραγματικα υπερηφανους...Της ευχομαστε τα καλυτερα για το μελλον, που απο οτι δειχνει θα ειναι λαμπρο.Νικο πολλα συγχαρητηρια man.Για φωτο www.mortezes.com/news

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
αν μας έβαζες και μερικές φωτογραφίες εδώ σε καλύτερη ανάλυση να πάρουμε και εμείς μια ιδέα θα ήτανε πολύ χρήσιμες
και μιας k ήσουν εκεί πες μας περισσότερα στοιχεια πως σου φάνηκε εσένα k όλα τα σχετικά

σε ευχαριστούμε πολύ

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
την μικρή την σχολίασα σε σχετικό τόπικ για την έκθεση της Θεσσαλονίκης

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=7145&page=5

στην ανάρτηση #48, κι έπειτα από φωτογραφία της που ανάρτησε (#46) ο χρήστης rott the world.

Εκείνη την στιγμή βεβαίως δεν είχα πληροφορηθεί για την επιτυχία!

Μπράβο και συγχαρητήρια!

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Επίσης κάποιες επισημάνσεις... επειδή τα γραπτά μένουν, διαβάζονται ξανά και ξανά και μπορούν να ελεγχθούν για την ορθότητά τους:

Η ΒIANCA μια πανεμορφη κουταβα απο τη Σερβια,που κατεφτασε πολυ προσφατα στη γειτονια μας ιδιοκτησιας του φιλου μου Νικου Παυλιδη και ηλικιας 5 μηνων (κουταβιων),...
Η κατηγορία κουταβιών είναι για ηλικίες 6 μηνών και άνω! Κουτάβια 3 έως 6 μηνών συμμετέχουν στην Προκαταρκτική Κουταβιών (όπου κι όταν αυτή υπάρχει).

φωναξε "Νο 1 the Dogo Argentino", δινοντας της ετσι το Καλύτερο Κουταβι Εκθεσεως!!!!Μια πολυ ευχαριστη εκπληξη και αναγνωριση για τη ρατσα και ισως η μεγαλυτερη διακριση της στα χρονικα απο οσο θυμαμαι σε γενικη εκθεση σκυλων στην Ελλαδα.
Αυτό είναι ανακριβές, αφού για τα κουτάβια σε σχέση με τις μικτές εκθέσεις στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη καταγεγραμμένες οι εξής επιτυχίες:
Blanco del Bilbao Acha (1996 - 2o BPIS - Έκθεση CACIB, Αθήνα)
Cauquen vom Athener Wappen (2003 - BPIS - Έκθεση CAC, Aθήνα)
Coca vom Athener Wappen (2003 - BPIS - Έκθεση CAC, Κόρινθος)

(Έβαλα την 2η θέση σε CACIB πρώτα - πρώτα, λόγω του μεγέθους της έκθεσης)

Για τους νέους και τους ενήλικες είναι αλλιώς τα πράγματα!

Last edited:

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
ΒΙΑΝСA

Καταρχην καλησπερα σε ολους.
Εγραψα στο κειμενο μου σχετικα με την εκθεση και τη διακριση της BIANCA οτι ειναι ισως η μεγαλυτερη διακριση για το Ντογκο απο οσο θυμαμαι.Και αυτο επειδη δε γνωριζω τοσο πολυ σε βαθος την ιστορια των Ελληνικων Εκθεσεων.Οσον αφορα την ηλικια της και το οτι συμμετειχε στη κατηγορια κουταβιων και οχι στην προκαταρκτικη,οταν τη δηλωσαμε εκει την γραψαμε στην προκαταρκτικη.Στο εγχειριδιο της εκθεσεως ομως γραφει κουταβιων και εκει συμμετειχε.Τωρα τι να σου πω φιλε Προμηθεα για αυτο.Δεν ειναι αρμοδιοτητα μου.Η σκυλα ειναι γεννημενη στις 7/05/2009.Οσο για το γεννεαλογικο της χαρτη :πατερας ειναι ο Ataman Od Marjanovica και μητερα η Ayala.Απο την πλευρα του πατερα γονεις ειναι ο αγαπημενος μου Napoleon De La Vieja Diana και μητερα η Furia Od Marjanovica.Γονεις του Ναπολεων ειναι ο Yasi De Gualilan και η Εstrella De La Vieja Diana,ενω της Εstrella ειναι ο Victor Divina Fortitudo και η Κampa De La Paco Casa.Oι γονεις της μαμας της (Αyala) ειναι ο Τalisman και η Klaudija.Γονεις του Τalisman ειναι και παλι ο Victor και η Κampa,ενω οι γονεις της Klaudija ειναι ο Cerbero και η Talpa Allegria Blanca.
Eδω θα ηθελα να σου πω για το Ναπολεων οτι ειναι απο τα αγαπημενα μου δειγματα της φυλης και μου αρεσει παρα πολυ.Ειμαι ομως σχεδον σιγουρος οτι θα τον ξερεις και οτι μαλλον σου αρεσει και εσενα απο οτι αντιλαμβανομαι για τα γουστα σου.Η αληθεια ειναι οτι στην Ελλαδα ενας φιλος μου εχει εναν κοντο αρσενικο ονοματι "Μπεμπης" και ηλικιας 14 μηνων,τον οποιο ειδα απο κοντα την προηγουμενη της εκθεσης στο Μαρκοπουλο το περασμενο Σεπτεμβρη και κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι ανωτερος του Ναπολεων.Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου δωσω περαιτερω λεπτομερειες για τον συγκεκριμενο.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Υ.Σ :Για τη μαζωξη για ποτε λετε?Καταλαβα καλα στις 15 του Νοεμβρη?Και αν ναι που?
Ευχαριστω.

Attachments