ΚΛΑΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙ

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
εγω αναρρωτιεμαι ποσοι εχουμε πραγματικα καποιο πλανο οταν αποφασιζουμε να παρουμε σκυλο...

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Άρη μου σε όλα τα σκυλιά μου, τη στιγμή που τα έπιασα για πρώτη φορά στα χέρια μου το πρώτο πράγμα που έκανα ήτανε να τους πω πώς θα είναι η κοινή ζωή μας.
Και ολες τις φορές κράτησα το λόγο μου. ;)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
κι εγώ.... προσπαθούσα χρόνια να πείσω τους γονείς μου να πάρουμε σκύλο..... όταν στα 14 τους έπεισα.... ίσως η επιλογή ρατσας ήταν δική τους( μαλτέζε) η προσοχή και φροντίδα ήταν δική μου.... στην πορεία βέβαια η μητέρα μου ΗΘΕΛΕ να το φροντίζει...:D

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Καλύτερα να κοιτάξεις να πείσεις τους γονείς σου να βάλουν το σκύλο σπίτι, διαφορετικά να του βρεις ένα σπίτι που να τον θέλει. Μπορεί να σου ακούγεται δυσάρεστο αλλά πολλές φορές σκεφτόμαστε εγωιστικά δηλαδή πως εμείς θέλουμε σκύλο αλλά το ποιο σωστό είναι σκεφτόμαστε ο σκύλος τι χρειάζεται και να παραδεχόμαστε πως στη συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορούμε να το φροντίσουμε κατάλληλα.
Όταν θα αποκτήσεις το δικό σου σπίτι και θα έχεις τον τετράποδο φίλο σου όλη μέρα ανάμεσα στα πόδια σου, αχώριστος σε οτι και αν κάνεις, θα καταλάβεις τη διαφορά, πόσο σημαντικό είναι για αυτόν να είσαι κοντά του.
Για την ώρα το ποιο σωστό είναι να τον επιστρέψεις, αφού έχεις ακόμα αυτήν την δυνατότητα, γιατί είναι κρίμα να είναι με μία οικογένεια που τον έχει στείλει εξορία. Τα σκυλιά είναι πολύ κοινωνικά ζώα, είναι αγελαία και τώρα είναι σαν να τον τιμωρείται για αυτό. Ξανασκέψου τι είναι καλύτερο για το σκύλο και δώσε του τουλάχιτον τη δυνατότητα να είναι με μία πραγματική οικογένεια όπου θα είναι ένα ακόμα μέλος και όχι ο ανεπιθύμητος της ταράτσας. Επιπλέον το σκυλί ζει κάτω από άσχημες συνθήκες εφόσον με τέτοια ζέστη ζει κάτω από το υπόστεγο της ταράτσας.

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλημερα!

Και εγω θεωρω οτι η καλυτερη τακτικη ειναι να πεισεις τους γονεις σου
σιγα σιγα, δεν μπορει θα τους πιασεις στο φιλοτιμο.

Λιγο πολυ "ολοι" στην αρχη ηρθαμε αντιμετωποι με την αρνηση των δικων μας (εκτος κ αν μενεις μονος σου).

Δεν εχεις δικο σου δωματιο?? Προσπαθησε λοιπον να περασεις την γραμμη σου λεγοντας οτι εφοσον το δωματιο σου ειναι ο χωρος σου και αποφασισες να παρεις σκυλι τις ωρες που εισαι σπιτι θες και τον σκυλο παρεα. Βεβαια με ολα τα παρελκομενα (να καθαριζεις, να τον περιποιησε κτλ). Να μην τους φορτωσεις καμια ευθυνη περι του σκυλου.

Ισως αν σε δουν να αναλαμβανεις ολη την φροντιδα και να γινεσαι υπευθυνος τοτε να μαλακωσουν και αυτοι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul