ΚΛΑΜΑ-ΚΟΥΤΑΒΙ

maniouk

New Member
23 Ιουνίου 2009
4
0
Γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας ..... την παρασκευη μου δωσανε ενα κουταβι κουρτσχααρ και κλαει καθε βραδυ συνολικα 5 μερες ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,... τον εχω στην οικοδομη απο πανω μου με σπιτι δικο του κλειστο του εχω και 2 μπλουζες μου φορεμενες ,και ρολοι για το τικ τακ.... αλλα τιποτα σταματαει για λιγο κια αρχιζει να κλαιει ,, οι γειτωνες παραπονουντε.... οι γονεις μου θελουν να τον επιστρεψω πισω αλλα τον εχω αγαπισει τι αλλο μπορω να κανω ,, μηπως φταιει που τον αφηνω ελευθερο το απογευμα και παιζω μαζι του και μετα τον ανεβαζω επανω να κοιμηθει... δεν αρχιζει αμεσως το κλαμα μετα τις 11.00 το βραδυ... ειμαι σε απογνωση β

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εάν η μητέρα σου όταν ήσουν μωρό, σε πέταγε στην οικοδομή από πάνω της για να κοιμηθείς, θα κοιμόσουν ατάραχα και γλυκά?

Πάρε ένα crate και βάλε το κουτάβι ΜΕΣΑ στο σπίτι.

maniouk

New Member
23 Ιουνίου 2009
4
0
Εχεις δικιο απλα δεν μενω μονη μου.... και δεν ξερω εαν το δεκτουν οι γονεις μου... τι ειναι το crate

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ας σβηστεί το διπλοποστάρισμα του θέματος.

καλώς όρισες maniouk.
Όπως είπες κ εσύ είναι κουτάβι (πόσων ημερών αλήθεια;; ).

Ένα κουτάβι είναι απαραίτητο να βρίσκετε έστω με crate μέσα στο σπίτι όπου βρίσκεται η αγέλη του (εσείς δηλ.) κ όχι σε οικοδομή πάνω από το σπίτι σου.
Η απομόνωση του κουταβιού μόνο κακό μπορεί να του κάνει (εκτός του ότι κλαίει, στο μέλλον θα γίνει σίγουρα αντικοινωνικό κ επιπλέον δεν θα έχει δεθεί μαζί σας, αφού βρίσκεται απομονωμένο στον επάνω όροφο).

Αν θες τη συμβουλή μου: πάρε το κουτάβι, βάλε το σε ένα crate για να κοιμάται κ να είστε μαζί του για να σας συνηθίσει. Είναι σαν να αφήνεις ένα μωράκι μόνο του. Δεν είναι σωστό.

Τέλος, να επισκεφτείς άμεσα τον κτηνίατρο για να μάθεις πώς είναι στην υγεία του κ να ξεκινήσετε τα εμβόλια όταν πρέπει.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Εαν δεν μπορεις να παρεις crate παρε μια ευριχωρη χαρτοκουτα εστω , ειναι σημαντικο να ειναι κοντα σας . Σκεψου πως θα αντιδρουσες εσυ σε κατι τετοιο!

και πηγαινε τον κτηνιατρο!ΑΜΕΣΑ!!!!!!!

πατα πανω στο crate να δεις τι ειναι ...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εχεις δικιο απλα δεν μενω μονη μου.... και δεν ξερω εαν το δεκτουν οι γονεις μου... τι ειναι το crate
Crate είναι κάτι τέτοιο όπως της φωτο, απλά πιο μικρό (για κουτάβι δηλ.).
Το χρησιμοποιούμε για μέσα στο σπίτι. Βάζεις το κουτάβι εκεί να κοιμηθεί, με μία φωλίτσα, κ στην άλλη άκρη βάζεις ειδικές πάνες για να κάνει την ανάγκη του.
Εννοείται το βγάζεις σε τακτά χρονικά διαστήματα να παίξετε κ.λ.π.
Στο crate μπορεί να μείνει με ασφάλεια όταν λείπετε πχ κ θα είναι κ μέσα στο σπίτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για το κουτάβι να σας βλέπει κ να έρχεστε σε συνεχή επαφή. Να νιώσει ότι είναι μέλος της οικογένειά σας.

Αν δεν μπορείς να του προσφέρεις τα παραπάνω, τα οποία είναι κατ εμέ αυτονόητα κ πολύ σημαντικά, τότε κοίτα να προσπαθήσεις να το δώσεις σε μια οικογένεια που θα μπορεί να του τα δώσει απλόχερα. Γιατί αλλιώς το κουτάβι θα μεγαλώσει τελείως λάθος κ θα'ναι κ δυστυχισμένο.

Last edited:

maniouk

New Member
23 Ιουνίου 2009
4
0
δεν γινετε να μπει μεσα στο σπιτι... μαλλον θα μετακομισω εγω σημερα μαζι με ενα σλιπινγκμπαγκ..... ευχαριστω για την βοηθεια σας,,,,,.........

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
παιδια ειμαστε καλα?
απο τη στιγμη που δε μενεις μονος σου/μονη σου ΠΡΩΤΑ συζητας με την οικογενεια σου αν μπορει να δεχτει ενα κουτάβι και ΜΕΤΑ προχοράς στην απόκτηση του.
δικιο εχει ο ROTTIE,αμα σε εβαζε η μανα σου οταν ησουν μωρο να κοιμασαι στην οικοδομη θα κοιμοσουν μια χαρα?εκτος απο το οτι το σκυλι το καταστρεφεις μπορει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ να ερθει το βραδυ να το παρει και να σηκωθει να φυγει και ουτε γατα ουτε ζημια.Αν ειναι δυνατον ρε παιδια...αν δε μπορεις να το κρατησεις και να του δωσεις οτι του αξίζει δώστο σε καποιον που μπορει να το κάνει όσο ειναι καιρός,Πρίν το κουτάβι να δεθεί μαζι σας.

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Αντί της δικής σου μετακόμισης, ένα αδελφάκι του για παρέα και συντροφιά θα είχε θετικότερο αποτέλεσμα για όλους.

Θαυμάζω τα Κουρτσχααρ, είναι ΕΥΓΕΝΗ Πλάσματα

Ο Δικός μου ο Ραμσής Λάτρευε την Κλασσική μουσική και κοιμόταν με το αυτάκι στο ηχείο

Last edited:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
κι εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα....

θα μετακομιζα μαζι με το κουταβι και θα τους παρατουσα ολους....:D

εξω απο πλακα τωρα ,πιστευω οτι θα δυσκολευτεις αρκετα στο μελλον ειδικα με ενα σκυλο δραστηριο της συγκεκριμενης φυλης που προοριζεται για εργασια και οχι για καναπε και γουτσου γουτσου...........

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
Crate είναι κάτι τέτοιο όπως της φωτο, απλά πιο μικρό (για κουτάβι δηλ.).
Το χρησιμοποιούμε για μέσα στο σπίτι. Βάζεις το κουτάβι εκεί να κοιμηθεί, με μία φωλίτσα, κ στην άλλη άκρη βάζεις ειδικές πάνες για να κάνει την ανάγκη του.
αυτό είναι pen -πάρκο και έχει διαφορετική χρησιμότητα από το crate το

οποίο δεν είναι τόσο μεγάλο και συνήθως είναι κλειστό από πάνω και είναι

πιο γερή κατασκευή-

στο pen βάζεις τις πάνες μέσα σε μία άκρη και στον υπόλοιπο χώρο μια

κουβέρτα,ένα καλαθακι κλπ-

στο crate δεν υπάρχει αρκετός χωρος και υπάρχει συγκεκριμενος χρόνος

που μπορει να μείνει μέσα ένα κουτάβι ανάλογα την ηλικία του-

στο Pen μπορεί να μείνει και όλο το βράδυ 8 ώρες+

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Αντί της δικής σου μετακόμισης, ένα αδελφάκι του για παρέα και συντροφιά θα είχε θετικότερο αποτέλεσμα για όλους.

Θαυμάζω τα Κουρτσχααρ, είναι ΕΥΓΕΝΗ Πλάσματα
πως προτεινεις ετσι αβιαστα 2ο σκυλο σε καποιον που δεν γνωριζεις ουτε τι ηλικια εχει,ουτε αν ειναι ανεξαρτητος,ουτε αν εχει εμπειρια,αν μπορει να τα καταφερει:confused:

δεν το πιστευω............

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
αυτό είναι pen -πάρκο και έχει διαφορετική χρησιμότητα από το crate το

οποίο δεν είναι τόσο μεγάλο και συνήθως είναι κλειστό από πάνω και είναι

πιο γερή κατασκευή-

στο pen βάζεις τις πάνες μέσα σε μία άκρη και στον υπόλοιπο χώρο μια

κουβέρτα,ένα καλαθακι κλπ-

στο crate δεν υπάρχει αρκετός χωρος και υπάρχει συγκεκριμενος χρόνος

που μπορει να μείνει μέσα ένα κουτάβι ανάλογα την ηλικία του-

στο Pen μπορεί να μείνει και όλο το βράδυ 8 ώρες+

pen τής προτείνω να πάρει τότε :) (γι'αυτό έβαλα κ τη συγκεκριμένη φωτο)

όλα Crate τα λέω εγώ:D

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
πως προτεινεις ετσι αβιαστα 2ο σκυλο σε καποιον που δεν γνωριζεις ουτε τι ηλικια εχει,ουτε αν ειναι ανεξαρτητος,ουτε αν εχει εμπειρια,αν μπορει να τα καταφερει:confused:

δεν το πιστευω............
εγω θα ρωτουσα κατι αλλο...πως προτεινεις σε καποιον να παρει 2ο σκυλο απο τη στιγμη που δε μπορει να κουμανταρει ουτε καν τον εναν?

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Εκτός αν το Σκυλί επιστραφεί, η μόνη Βελτίωση της ποιότητας ζωής, σκέψης και υγιείας του Σκυλιού μακροπρόθεσμα είναι η στενή του επαφή με ένα του είδους του.

Θα ζ'ησει απομονωμένο από σπίτι και ανθρώπους

Εναπόκειται στην κρίση του αναγνώστη πόσο βιώσιμη είναι μια τέτοια λύση...

Last edited:

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Πώς ακριβώς έχεις σχεδιάσει τα επόμενα 10 χρόνια με το σκύλο;
θέλω να πω, όταν θα είσαι στο σχολείο/σχολή/δουλειά (δεν ξέρω τί ηλικία έχεις) ή στο σπίτι σου και θα τρως/κοιμάσαι/βλέπεις τηλεόραση, ο σκύλος πού θα είναι;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Πώς ακριβώς έχεις σχεδιάσει τα επόμενα 10 χρόνια με το σκύλο;
θέλω να πω, όταν θα είσαι στο σχολείο/σχολή/δουλειά (δεν ξέρω τί ηλικία έχεις) ή στο σπίτι σου και θα τρως/κοιμάσαι/βλέπεις τηλεόραση, ο σκύλος πού θα είναι;
αν μου επιτρέπεις Λουκία να ποσθέσω κατι?Ας μή μιλάμε για το εμεσο μέλλον..
τωρα..καλοκαιρι ειναι,θα πας διακοπες,μαζι σου,αν κανεις διακοπες με τους γονεις σου,δε νομιζω να μπορεις να το παρεις αφου δε το ανεχονται καν στο σπίτι,εισα διατεθημενος να δώσεις κάποια χρήματα για να το πας σε μια καλη πανσιον?

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Όταν αποφασίζουμε να πάρουμε ένα σκύλο, όλο και κάποιο πλάνο έχουμε στο μυαλο μας. Όλο και κάπως φανταζόμαστε την κοινή ζωή μας.

Θα κοιμάται στο σπίτι ; Στο κρεβάτι μου; Στο μπαλκόνι;
Θα το παίρνω για καφέ;
Θα κάνουμε μαζί εκδρομές;
κλπ
κλπ
κλπ

Μπορεί όταν το πήρε να σκέφτηκε ότι θα κοιμάται για τα επόμενα 10 χρόνια στο από πάνω γιαπί.
Αυτό θα ήθελα να μάθω εγώ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul