ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

mpalou

Active Member
5 Μαϊου 2008
40
0
Καλημέρα κι από μένα, μόλις γράφτηκα στο site αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό για διάφορα θέματα που με απασχολούν σχετικά με τους μικρούς μου φίλους. Χαίρομαι που βλέπω τόσο κόσμο να ενδιαφέρεται, να αγαπάει και να έχει σκυλιά. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν πως ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν να είναι καλύτεροι άνθρωποι, είναι να ξεκινήσουν να αγαπάνε και να φροντίζουν ένα ζωάκι. Φιλιά.

mpalou

Active Member
5 Μαϊου 2008
40
0
denis έχεις δίκιο αλλά επειδή γενικά το τελευταίο διάστημα τρέχω σαν τρελή έμπαινα μόνο για δω οτι με ενδιέφερε. Τώρα όμως αποφάσισα να γίνω ενεργό μέλος :D :D .
Λοιπόν και τώρα σας αναφέρω τα μωράκια μου.
Είχα ένα γκριφόν κανίς τον Σνούπυ, ο οποίος έγινε αγγελάκι την Κ. Δευτέρα σε ηλικία 16 χρονών (το πρώτο μου σκυλάκι) και μαζί μια ημίαιμη σκυλίτσα 8 χρονών τώρα (που τώρα τελευταία ανακάλυψα οτι μοιάζει αρκετά με Μπόρντερ Κόλι :) ). Αυτά στο πατρικό μου.
Τώρα μαζί με τον φίλο μου έχουμε ένα γερμανικό λυκόσκυλο 13 χρονών τον Σεβάχ και μόλις πριν μια εβδομάδα απέκτησα και τον άντρα της ζωής μου, ένα Μαλτέζ 50 ημερών, τον Μπαλού!!!
Αυτά τα λίγα!!!

mpalou

Active Member
5 Μαϊου 2008
40
0
Μια χαρούλα, αν και τις τελευταίες μέρες δεν κοιμάμαι και πολύ λόγω Μπαλού...χιχι

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εϊχα πάρει προ ημερών ένα μαλτεζάκι αγκαλιά. ¨Ενα θα σου πω: αν το περιποιείσαι καλάααααααα.... έχει το πιο απαλό τρίχωμα !!! Αφρός!!!

mpalou

Active Member
5 Μαϊου 2008
40
0
ναι το έχω υπόψιν μου...μιλάμε οτι είναι σαν ζωντανό λούτρινο!!! :p :p :p :p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες mpalou! Χαίρομαι που αποφάσισες να μπεις στην παρέα! :D

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Καλωσήρθες!
Νομίζω είναι ψιλοστάνταρ διαδικασία να διαβάζεις για ένα διάστημα ένα φόρουμ προτού αποφασίσεις να γράψεις.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καλως την

θα συμφωνησω

πρωτα διαβάζουμε (ειδικα τους κανονες) και μετά γραφουμε :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλως ηρθες!!1 :D :D
απο που το πηρες το μωρακι?και ποσα κιλα θα γινει?
4 η πιο λιγα? :D

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
καλως όρισες !!! ειδικά όταν είναι μωράκια είναι σαν ψευτικα τα άτιμα .. :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη