ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΑΑ!

papcharis98

Member
31 Μαϊου 2013
11
0
Συμφωνω μ αυτα αλλα πιστευω με το κουταβι νιωθεις πιο πολυ τι θα πει σκυλος επειδη το χεις απο 2-3 μηνων!!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Το να ξεσκατ....ς ένα κουτάβι:p, δεν είναι ο μόνος τρόπος για να μάθεις τι πάει να πει σκύλος. Το να προσπαθείς να το ηρεμήσεις, όταν χαλάει τον κόσμο, επίσης. Πρέπει εσύ που το θέλεις τόσο πολύ, να βρεις τον πιο έξυπνο τρόπο να αποφύγετε γκρίνια, παράπονα, καβγάδες και εντάσεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Συμφωνω μ αυτα αλλα πιστευω με το κουταβι νιωθεις πιο πολυ τι θα πει σκυλος επειδη το χεις απο 2-3 μηνων!!
Κάνεις λάθος κι εύχομαι κάποια στιγμή στην ζωή σου να έχεις την τύχη να το διαπιστώσεις, να δεις τι σημαίνει η αφοσίωση και η αγάπη ενός ενήλικου σκύλου που υιοθετείς σε μεγάλη ηλικία. :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Κάνεις λάθος κι εύχομαι κάποια στιγμή στην ζωή σου να έχεις την τύχη να το διαπιστώσεις, να δεις τι σημαίνει η αφοσίωση και η αγάπη ενός ενήλικου σκύλου που υιοθετείς σε μεγάλη ηλικία.
Ακριβώς.. ;)

H αφοσίωση που σου δίνει το ενήλικο ειδικά αν το έχεις σώσει από το δρόμο.., είναι ανεκτίμητη !!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εγω παντως στα 14 μου ημουν το ¨¨κουταβ騨 καποιου αλλου.... και καθε μερα εκνα καποιο νεο λαθος και καθε μερα μαθαινα και κατι αλλο... οποτε κουταβι να μεγαλωνει κουταβι δεν υπαρχει,,, !!

papcharis98

Member
31 Μαϊου 2013
11
0
εγω παντως στα 14 μου ημουν το ¨¨κουταβ騨 καποιου αλλου.... και καθε μερα εκνα καποιο νεο λαθος και καθε μερα μαθαινα και κατι αλλο... οποτε κουταβι να μεγαλωνει κουταβι δεν υπαρχει,,, !!
Βασικα κανεις λαθος!! Εγω θα εχω υπομονη να του μαθω καποια πραγματα για τους γονεις μου δεν ξερω :p

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Εγώ θα σου έλεγα να το αφήσεις το θέμα.
Ακόμα δεν τελείωσες με την εφηβεία. Μπορεί μέσα σε δύο χρόνια να σου γυρίσουν τα μυαλά τρίμπαρα, και να πιστέψεις ότι "τίποτα ζωντανό δεν αξίζει να ζει" (death metal version)...ή ότι θες να "ζήσεις την ζωή ως το μεδούλι χωρίς δεσμεύσεις" (Justin Bieber version)...ή ότι "το σκυλί σου είναι η αδελφή ψυχή σου" (new age version)...κλπ...κλπ...
Και μάντεψε ποιος θα την πληρώσει!
Ω,ναι!
Το σκυλί!
Μέχρι να δεις λοιπόν που θα κάτσει η μπίλια...και να τελειώσεις και από τις συμβατικές δεσμεύσεις σου....και καθώς δεν υπάρχει κάποιος μεγαλύτερος από εσένα που όντως να μπορεί να αναλάβει το σκυλί...
Ασ'το καλύτερα

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο σωστή διατύπωση γιαυτό που που πιστεύω από αυτή του silver. Συμβουλή μου διάβασε καλά τις απαντήσεις του σε σένα και πράξε υπεύθυνα.

Φίλε sea-mol δεν βλέπω τον λόγο να μη συνδυάζονται σκυλι-οικογενεια-εφηβεια. Εγω το έζησα με καλά αποτελέσματα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Και δεν ήμουν ο σούπερ έφηβος. Απλά ο φίλος πριν πράξει θα πρέπει να το δουλέψει καλά στο μυαλό του, να φροντίσει να συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη και να αναλάβει τις υποχρεώσεις που υπάρχουν με τη βοήθεια των δικών του.

Φίλε μου το σκυλι έχει πολλές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις σε σχέση με ένα ψάρι ή ένα πουλί πχ. Πρέπει να είσαι έτοιμος να επενδύεις εκεί τον χρόνο και το χρήμα σου. Δεν είναι ένα κατοικίδιο που θα πεις σήμερα έχω 20 λεπτά μόνο γιατί θέλω να πάω για καφέ πχ..

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Σε μια οικογένεια με μικρά παιδιά ή στην εφηβεία, η απόφαση για την απόκτηση σκύλου και όλα τα υπόλοιπα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο των γονέων.

Αν αυτοί αποφασίσουν ότι θέλουν και μπορούν να ζήσουν με ένα σκυλί, τότε τα παιδιά τους απλώς θα απολαμβάνουν ανέμελα την συμβίωση μαζί του...

Οτιδήποτε διαφορετικό μπορεί είτε να επιφέρει δυσκολίες στην ευζωία της οικογένειας, είτε να κινδυνεύσει η ίδια η ζωή του σκύλου με τυχούσα εγκατάλειψή του...

Ασφαλώς υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn