Συμφωνω μ αυτα αλλα πιστευω με το κουταβι νιωθεις πιο πολυ τι θα πει σκυλος επειδη το χεις απο 2-3 μηνων!!
Κάνεις λάθος κι εύχομαι κάποια στιγμή στην ζωή σου να έχεις την τύχη να το διαπιστώσεις, να δεις τι σημαίνει η αφοσίωση και η αγάπη ενός ενήλικου σκύλου που υιοθετείς σε μεγάλη ηλικία.Συμφωνω μ αυτα αλλα πιστευω με το κουταβι νιωθεις πιο πολυ τι θα πει σκυλος επειδη το χεις απο 2-3 μηνων!!
Ακριβώς..Κάνεις λάθος κι εύχομαι κάποια στιγμή στην ζωή σου να έχεις την τύχη να το διαπιστώσεις, να δεις τι σημαίνει η αφοσίωση και η αγάπη ενός ενήλικου σκύλου που υιοθετείς σε μεγάλη ηλικία.
Βασικα κανεις λαθος!! Εγω θα εχω υπομονη να του μαθω καποια πραγματα για τους γονεις μου δεν ξερωεγω παντως στα 14 μου ημουν το ¨¨κουταβ騨 καποιου αλλου.... και καθε μερα εκνα καποιο νεο λαθος και καθε μερα μαθαινα και κατι αλλο... οποτε κουταβι να μεγαλωνει κουταβι δεν υπαρχει,,, !!
“Without deviation from the norm, progress is not possible.” - F.Z.Ασφαλώς υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας...
Το έχω ξαναπεί... όταν ξέρεις τι κάνεις και κατέχεις πολύ καλά την "νόρμα"...“Without deviation from the norm, progress is not possible.” - F.Z.
Με συγχωρείς....Το έχω ξαναπεί... όταν ξέρεις τι κάνεις και κατέχεις πολύ καλά την "νόρμα"...
Κακώς.. θα σου δώσω τα άπαντα μου να τα μελετήσεις και μετά διαγώνισμα τέκνο μου...Με συγχωρείς....
Δε σε έχω διαβάσει εκτενώς...