ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ MALTESE!

teri10229

Member
8 Απριλίου 2010
7
0
Μοναχοπαιδι και δεν μεγαλωσα με σκυλι, παντα ελεγα οτι μολις μπω σε δικο μου σπιτι , θα παρω και ενα σκυλι. τωρα μπορω. αρχισα λοιπον να κανω τεστ και να διαβαζω , ποια ρατσα ειναι για μενα και για ποια ειμαι εγω! κατεληξα μετα απο πολυ αναζητηση και ψαξιμο στα μαλτεζακια.
Μπορω να σας πω ολη την ιστορια της ζωης του , δεν μπορω ομως,ακομα να καταλάβω πως θα αποχτισω ένα. Όλοι στα forum που εψαξα λενε να μην κανω αγορα απο πετ -σοπ γιατι δεν ειναι εμπιστα . απο που μπορω να αγορασω? αν δε κανω λαθος ,δεν υπαρχουν εκτροφεια maltese στην Ελλαδα? τι αλλο πρεπει να γνωριζω? ευχαριστω προκαταβολικα!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αμαν.. με τα μαλτεζ..τι έχετε πάθει όλοι...άλλα σκυλιά δεν υπάρχουν σε αυτό τον πλανήτη???????
Πάντως στην Ελλάδα σωστοίι εκτροφείς Μαλτεζ...δεν υπάρχουν...
Θα πρέπει να κοιτάξεις από εκτροφεία του εξωτερικού..
Καλά κάνεις και δεν θα πάρεις από pet shop...μπράβο.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
γεια σου και καλως ηρθες!
Σιγουρα να μην αγορασεις απο πετσοπ!!!
να βρεις ενα εκτροφειο!παρε τηλ στον Κ.Ο.Ε.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ναι, σώθηκε. Μη παρεις τον ΚΟΕ, κοπελα μου...δεν θα βγάλεις άκρη. Ασε, που ειδικά στα Μαλτεζ θα σου δώσουν κάποιους υποτιθέμενους εκτροφείς...και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις....
Μη το κάνεις το λάθος αυτο...

teri10229

Member
8 Απριλίου 2010
7
0
Αμαν.. με τα μαλτεζ..τι έχετε πάθει όλοι...άλλα σκυλιά δεν υπάρχουν σε αυτό τον πλανήτη???????
Πάντως στην Ελλάδα σωστοίι εκτροφείς Μαλτεζ...δεν υπάρχουν...
Θα πρέπει να κοιτάξεις από εκτροφεία του εξωτερικού..
Καλά κάνεις και δεν θα πάρεις από pet shop...μπράβο.
καλη μου κατερινα , μετα απο πολλα τεστ κατεληξα στα μαλτεζακια, αρχικα ηθελα αλλες ρατσες, μπορει και να ημουν, μεχρι και πριν απο 2 μηνες, ισως ο μοναδικος ανθρωπος που δεν ηξερε αυτη την ρατσα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
μα... κι εσύ μετά τόση σκέψη... έπεσες πανω στην ράτσα... :p
λοιπόν, οι επιλογες είναι εκτροφεία εξωτερικού...
( αλήθεια δεν υπαρχει σωστό εκτροφείο ελλάδα?)
τουλαχιστον ειναι μικρο σκυλάκι και θα έχεις ελαχιστα μεταφορικα....
επειδή ειναι δύσκολο να κρινεις βρες δυο τρια, κατεληξε σε καποιο που θα εχει γεννα και διαθεσιμο τωρα κοντα, και πιστευω ολο και καποιος θα υπαρχει που θα μπορεί να "διαβασει " το πεντιγκρι των κουταβιων.....
το σκοτισ τεριε το εψαξες???
διαφορετικο απο το μαλτεζ αλλα επισης πολυ κοντα, και απο οτι ξερω και με εκτροφειο ελλαδα....;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αξιόπιστος εκτροφέας Μαλτεζ...
Και τα scotish είναι κουκλιά και πολύ καλοί χαρακτήρες...
Επίσης και τα σιχ τζου...είναι πολύ καλά...

Last edited:

teri10229

Member
8 Απριλίου 2010
7
0
αυτο που θα πω με κανει πολυ κακη μανα , αλλα δεν μου αρεσουν και οπτικα τα σκοτισ τεριε!!!ξεχασα να σας πω οτι σημερα κρατησα ενα μαλτεζακι στην αγκαλια μου, πλεον ειμαι σιγουρη!!!

teri10229

Member
8 Απριλίου 2010
7
0
πως μπορω να βρω εκτροφεια του εξωτερικου? και πως ξερω αν ειναι αξιοπιστα?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.397
10.575
Athens
Μαλτέζ κατεβάζουν στς εκθέσεις? Δεν το ξέρω... Πάντως το Μάιο έχει μια έκθεση του ΚΟΕ - μήπως βρεις κανέναν Μαλτεζοεκτροφέα εκεί?

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
Ναι, σώθηκε. Μη παρεις τον ΚΟΕ, κοπελα μου...δεν θα βγάλεις άκρη. Ασε, που ειδικά στα Μαλτεζ θα σου δώσουν κάποιους υποτιθέμενους εκτροφείς...και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις....
Μη το κάνεις το λάθος αυτο...
Εγω δεν ειπα παρε τηλ στο κοε κ σε οποιο σου πει πηγενε να παρεις ενα μαλτεζ.
προφανως 8α δεις και 8α κρινεις!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μμμμμ...αυτό θέλει ψάξιμο...
Μπες στο eurobreeder.com...και δες στην Ιταλία, Γερμανία....και Ουγγαρία, (από, όσο ξέρω αυτές οι χώρες έχουν καλούς εκτροφεις Μαλτεζ).
Όταν θα ψάξεις τα site τους θα τσεκάρεις αν έχουν αναρτήσει τα pedigree των σκύλων που έχουν...τι διακρίσεις έχουν από εκθέσεις...αν τα κατεβάζουν.
Άν έχουν γένα...θα στείλεις κάποιο e-mail για να τους ενημερωσεις ότι ενδιαφέρεσαι...
Ένας καλός εκτροφέας που τον ενδιαφέρει που θα δώσει τα κουτάβια του θα σου κάνει πολλές ερωτήσεις...για να δει αν είσαι σωστή ιδιοκτήτρια...θα ζητήσει να μιλήσετε...κλπ.
Ένας καλός εκτροφέας θα είναι πρόθυμος να σε ενημερωσει για τη φυλή αυτή...
Αν σου πει ότι τόσο έχουν τα κουτάβια και μέχρι εκεί...ψάξε για άλλον...
Αυτές είναι γενικές και βασικές πληροφορίες...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μαλτέζ κατεβάζουν στς εκθέσεις? Δεν το ξέρω... Πάντως το Μάιο έχει μια έκθεση του ΚΟΕ - μήπως βρεις κανέναν Μαλτεζοεκτροφέα εκεί?
Μπορει να βρεις και κάποιον που έχει έρθει από εξωτερικό...καμιά φορά έρχονται...γιατί είναι εύκολη η μεταφορά τους...λόγω μεγέθους...
Αν είσαι τυχερή...

teri10229

Member
8 Απριλίου 2010
7
0
θα προσπαθησω για την εκθεση, γιατι απο οτι ειδα λιγο στα ξενα σιτε που μου δωσατε δεν βγαζω και πολυ ακρη

albi

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2010
91
0
Μπορει να βρεις και κάποιον που έχει έρθει από εξωτερικό...καμιά φορά έρχονται...γιατί είναι εύκολη η μεταφορά τους...λόγω μεγέθους...
Αν είσαι τυχερή...
Παντως στη εκθεση που κατεβηκα εγω που εγινε στην Παιανία πριν λίγο καιρό, ηταν η απόλυτη απογοητευση στα μαλτεζ. Πραγματικά δεν υπάρχουν εκτροφεις μαλτεζ στην Ελλάδα. Κατερίνα πότε είναι αυτή η έκθεση του ΚΟΕ? και είναι σαν αυτή της Παιανίας?